Gość: kermitowski cytat z filmu S. Barei IP: *.gdynia.mm.pl 27.03.06, 22:58 Posłuże się cytatem z filmu Pana Stanisław Barei " Teraz uczciwych ludzi jest sporo", kwestę tę wypowiedział Pan Balcerek (Pyrkosz) w Alternatywach IV. Teraz też mamy Alternatywy IV RP. ---------- PISiOR czyli PIS i Ojciec Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: cytat z filmu S. Barei IP: *.plusgsm.pl 27.03.06, 23:16 brawo PiS !!! godnego macie koalicjanta może Ksepko napisze hymn. weżcie też Marchlewicza, zna się na agencjach! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Partia Leppera ma chęć na władzę 28.03.06, 01:53 - W szufladzie mojego biurka leży czterdzieści CV naszych ludzi, fachowców z różnych dziedzin, gotowych do objęcia stanowisk w województwie - mówi Danuta Hojarska, posłanka i szefowa Samoobrony na Pomorzu. *********************************************** A ma któryś z nich maturę? Odpowiedz Link Zgłoś
bernard_mark Re: Partia Leppera ma chęć na władzę 28.03.06, 03:00 A może by tak Jolę_z Dywit...? : (skopiowane z net'u..) Ja pracowalam w oborze i kurniku Autor: jola_dywity Data: 03.03.06, 11:18 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- W oborze musialam czyscic miejsca dla krow i krowy. Mycie, czesanie ogonow, dojenie itd. W kurniku opiekowalam sie kurami i kurczakami oraz jednym kogutem ktory byl slepy i ktorego gospodarz chcial zabic na rosol. Udalo mnie sie uprosic gospodarza - ten mial darowac kogutowi zycie pood warunkiem ze ja sie nim zaopiekuje 24/7. Zaprzyjaznilam sie z tym kogutem i kilkom innymi kurami co pozwolilo mi na udzial w radzie kur (odbywa sie co miesiac) dotyczcej szerokopojetej problematyce drobiu i sytuacji kur w kurniku. W Radzie zajelam miejsce gospodarza i pisarza. Robilam notatki. Pewnego razu kogut zaginal, kilka dni pozniej znalazlam go za obora. Nie wiem co sie tam stalo, natomaista jedna z kur powiedziala mi poufnie ze kury zorganizowaly potajemne spotkanie i zdecydowaly sie zabic slepego koguta. Ponoc mial on miec seks z dwiema kurami na raz... Zwolnilam sie z pracy, przeprowadzilam spowrtotem do mista w celu kontynuacji studiow. P.S. Z gospodarzem dalej utrzymuje kontak listowny. On informuje mnie o kurach i ich postanowieniach. Podobno kury za mna tesknily. Jolanta Janiszewska Dywity Diernowa 26 Dywity tel. 697259317. JANISZEWSKA JOLANTA zam.: DYWITY wiek: 38 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Occupation: technik żywienia City: Dywity Party (support): członek Samoobrony RP Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam,nie pełniłam służby ani nie byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy • Re: manipulacje jolki Przeczytaj komentowany artykuł » prawdziwy_polski_katolik 27.03.06, 23:37 + odpowiedz thor.wm.pl/forum/viewtopic.php?t=3371&sid=9165bcd80b9ff4c55acd433328dbed7f www.samoobrona.org.pl/pages/15.Glos/94nr06/rozkladowka/14.pdf zdjatko u dolu nie tylko jedne wybory: wybory2002.pkw.gov.pl/prada/dk1/w28/p2814/o20055/k2842.html ostatnie: wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/EN/KOMITETY/k5_35.html prywatne forum frontu zdrowegorozsądku? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Partia Leppera ma chęć na władzę 28.03.06, 07:03 bernard_mark napisał: wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/EN/KOMITETY/k5_35.html ***************************************** Zawsze sądziłem, że to jakaś nawiedzona, a to kandydat na posła. Ale jak się posłucha Hojarskiej, Cymańskiego czy Suskiego, to w sumie nie jest aż tak zaskakujące. Nie matura lecz chęć szczera... Odpowiedz Link Zgłoś