Dodaj do ulubionych

szukam taniego noclegu w hotelu na weekend

IP: *.olsztyn.mm.pl 17.04.06, 23:14
Witam,
czy ktoś wie gdzie tu można tanio przenocować w długi majowy weekend,
chciałabym z mężem spedzic w waszych pięknych stronach kilka dni i oderwać sie
od szarej rzeczywistości , trochę pozwiedzać i trochę wnieść świeżości do
naszego związku. Jestem z Olsztyna i nigdy jeszcze nie byłam w trójmiescie,
prawda że obciach, wiem że wiele trace i chcę to nadrobić a przy okazji
spędzic troche czasu z mężem, może ktos zna jakiś tani hotel , pensjonat lub
kwatere
Obserwuj wątek
    • Gość: rer www.trojmiasto.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:21
      www.trojmiasto.pl/s.phtml?dzial=noclegi
    • poznan.is.4.lovers Re: szukam taniego noclegu w hotelu na weekend 17.04.06, 23:21
      Zobacz tutaj, dobra lista, oferty na wszystkie kieszenie:

www.trojmiasto.pl/s.phtml?dzial=noclegi
      My ostatnio bylismy w Willi Biała Lilia, troche drozsza ale wspaniala no i
      prawie na Starowce...
    • Gość: panna z UG Re: szukam taniego noclegu w hotelu na weekend IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.06, 03:21
      Polecam hotel LIDO na Brzeźnie. Ładne duże pokoje z łazienką z widokiem na
      morze, stosunkowo niedrogo. Budynek nie robi wielkiego wrażenia, taki stary
      hotel z lat 70-80 tych. Taki tam sobie klocek. Ale jest spokój, dwa kroki nad
      morze. Pokoje są na obie strony. Warto zarezerwować pokój z widokiem na morze
      na 1 lub 2 piętrze. Z parteru nie widać morza.
      www.lido-gdansk.pl/
    • Gość: ju2 Re: szukam taniego noclegu w hotelu na weekend IP: *.who.vectranet.pl 23.04.06, 09:24
      Dom nauczyciela -GDYNIA ORŁOWO,blisko do morza ZEGARSKIEGO 8
      TELEFON 058+6248224
    • Gość: gosc Re: szukam taniego noclegu w hotelu na weekend IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.13, 13:50
      a ja ci polecę hostel przy samej plaży w gdyni - maly zagiel..jest tani jak na taką lokalizację i całkowicie odnowiony, więc jest jak w hotelu.. w dodatku blisko do centrum.. a jak będziesz chciała wybrać się do sopotu lub gdańska, to wtedy jest skm, która wszędzie dowiezie ;)
    • marcin_zabielski Re: szukam taniego noclegu w hotelu na weekend 26.07.13, 13:57
      osobiście polecam zawsze skorzystanie z wyszukiwarki noclegów. Najlepiej z booking'sa. Tanio i szybko. Tutaj macie fajną stronę, która właśnie z ich usług korzysta: sopot hotele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka