Gość: Jar.De IP: 213.195.180.* 13.07.06, 10:45 Wyrazy współczucia dla II LO. Dyr. z ustawionego przetargu. Pewno w nagrodę za dotychczasowe "zasługi". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leon hue hue , nie tylko on IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:42 nasz swietny nauczyciel nie zostal dyrem VLO, bo komisja wybrala kogos z kuratorium kto mial tam stracic prace, zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hue hue , nie tylko on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:13 znam jeszcze kilka innych przykladów : gimnazjum nr 5 , podstawówka nr 56, zespól na oruni górnej;-) jeszcze chcecie?a uczniom i nauczycielom z dwójki należą sie szczere wyrazy wspólczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń typowo polska zawiść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:34 Ja nie zostałem dyrektorem to obsmaruję innych. Żałosne i skłaniajace do refleksji. Takich mamy dzisiaj nauczycieli i wychowawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Zdymisjonowany w ub. roku wiceprezydent Gdańs IP: *.chello.pl 14.07.06, 17:47 a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś