dagmara96 07.08.06, 10:14 pod koniec tygodnia jedziemy na wakacje do Mikoszewa z tego co wiem występują trudności na 7 czy wam coś wiadomo Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurmak1 Re: czy dojadę do Mikoszewa bez problemu 07.08.06, 10:44 dagmara96 napisała: > pod koniec tygodnia jedziemy na wakacje do Mikoszewa z tego co wiem występują > trudności na 7 czy wam coś wiadomo Wiadomo, tylko jeden drobiazg z jakiego kierunku jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara96 Re: czy dojadę do Mikoszewa bez problemu IP: 195.94.203.* 07.08.06, 11:23 zapomniałam dodać jadę z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren Re: czy dojadę do Mikoszewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:59 utrudnien mozesz oczekiwac na odcinku Elblag - Mikoszewo. Korkow nie ma, ale na objazdach trzeba jechac wolno, gdyz jest sporo kolizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: czy dojadę do Mikoszewa IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 07.08.06, 20:31 Dojezdzasz do miejscowości Dworek,to za Nowym Dworem Gdanskim,przed Wislą,tam jest drogowskaz objazd Mikoszewo,po skreceniu w lewo i przejechaniu pod siodemka ,dojezdzasz do miejscowości Drewnica,tam most pontonowy na Szkarpawie,stary i zniszczony,przejezdzaj ostroznie i powoli,bo uszkodzisz zawieszenie(zygzakiem),dalej sa drogowskazy,od mostu do Mikoszewa chyba jest jakieś 5 km,a moze blizej? Odpowiedz Link Zgłoś