Dodaj do ulubionych

SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))))))))

• Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 11:14
      A do Gdańska wybieram sie w lipcu lub sierpniu. Może tylko na jeden dzień :(,
      bo będe u rodziny w Szczecinku, Koszalinie lub Bornym Sulinowie (tak się
      pisze?). Mam znajomego w Gdańsku, mam dwóch - Ciebie i Rafała :) Pozdrawiam
      • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 15.06.03, 11:27
        oliwko, ja też jestem z Gdańska hihi, więc jakbyś czegoś w Gdańsku
        potrzebowała w trakcie swojej wycieczki to chętnie pomogę :)
        Jeśli będziesz tutaj w dniach 18-22 lipca, to warto wybrać się do Gdyni, w
        tych dniach Gdynia będzie jedną wielką imprezą pod tytułem Cutty Sark Tall
        Ships :)))
        Pozdrawiam i gratuluję przekroczenia czwartej setki :)))
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 12:01
          Iczywiście orisso powiadomie Cie kiedy będe sie wybierała do Gdańska :) Dzięki!
          Teraz szybciutko sie ubieraz i zasuwam do kościoła. Paaaa
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 17:56
      Jestem rozkojarzony,bo wkleiłem wapis bez zachowania kolejności-przepraszam
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 18:54
        Szkoda, że jej już nie dostane... Hmmm, to miałeś smakowity obiadek. Wyjeżdżam
        w środę, a pogoda kiepska, ciekawe czy się poprawi, zaraz sprawdzę. Czytam
        teraz świetna książkę: " S@motność w sieci", ciekawe jak się skończy? Ale
        wiatr, muszę zamknąć okno! Wpadnę później, bo ja dziś też jakaś rozkojarzona
        chodzę przez cały dzień. Paaaa
        • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 15.06.03, 20:02
          Oliwko, czytałam tę książkę kiedyś ale nie powiem Ci jak się skończy. W ogóle
          nic nie powiem bo książka ta była dla mnie jednym wielkim rozczarowaniem,
          podobnie jak nadawany kiedyś w "dwójce" program "Z@czatowani".
          Pozdrawiam:)))
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 20:43
            Witajcie wieczorkiem
            To mało wam komputera i netu na co dzień? Jeszcze czytacie książki o takie
            tematyce? No dobrze, każdy czyta to co lubi…
            Ja oglądałem koszykówkę, mecz o MP pomiędzy Włocławkiem a Sopotem. Myślałem że
            padnę. Mecz we właściwym czasie skończył się remisem, a w dogrywce lepszy był
            Włocławek Trudno…Ja i tak kasy za wygrana Sopotu bym nie dostał, więc dosyć
            szybko się z tym pogodziłem. Nawet się cieszę że tak szybko mija mi frustracja
            związana z niepowodzeniem naszych narodowych czy lokalnych teamów.
            Piszesz że wyjeżdżasz Oliwko we środę, to gdzie jedziesz? Zostanę na forum z
            Żabką, bo chyba już wróci, i może Orissa od czasu do czasu się wpisze…
            Na razie, jeszcze później zajrzę…
            • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 15.06.03, 21:24
              Witaj Vidmo. Widzisz tak to już jest że czyta się o tym czego się ma najwięcej
              hihi, a tak na serio to ja tę książkę czytałam raczkując jeszcze w sieci.
              Ameryki zapewne nie odkryłam, ale i tak powiem co dziś dopieor do mnie
              dotarło. W tym całym wątku, nikt ani razu nie zmienił jego tytułu!!! To się
              naprawdę bardzo rzadko zdarza, często juz po kilku wpisach ktoś zmienia tytuł
              dopasowując go do treści swojego postu. To jest naprawdę niesamowite, że przy
              prawie pół tysiąca wpisów nikt nie zmienił ani słówka! Oby tak dalej :))))))))
              Pozdrawiam
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 21:31
                Cześć Wam!
                Orisso - piszesz, że byłaś rozczarowana po przeczytaniu książki? Wiesz, ja
                poznałam bratanka J.L. Wiśniewskiego, On mi polecił tą książkę, jestem dopiero
                na ok. 100 str. On (bratanek) tak wspaniale mi o niej opowiadał, że skusiłam
                się... Ale jak mówisz, że się rozczaruje, to może jej nie dokończę? E tam, raz
                się żyje!
                Vidmo – wyjeżdżam w środę do Okuninki nad jezioro Białe. Mam tam zarezerwowany
                domek. Stamtąd wyśle Wam pocztówkę J ... Jestem padnięta, przegrywam sobie
                płytę na komputerze, więc musze jeszcze trochę poczekać. Ja pewnie już nie
                zajrzę, bo wybieram się do łóżka. Wcześnie, ale cóż, spać mi się chce!
                Pozdrawiam/oliwka
                PS Co do zmiany tytuły, to były kiedyś rozmowy na ten temat między Vidmem a
                Davem, miał on brzmieć: Wątek Zjednoczonej Europy...? Chyba tak. Pozdrawiam
                ciepło!
                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 22:12
                  Oliwko on, ten wątek, z racji swojej niespotykanej długości Miał nosić
                  nazwę „Najdłuższy wątek nowoczesnej Europy…” ,ale temat nie załapał więc
                  zostajemy przy starym. No to dopiero w środę jedziesz to jeszcze na życzenia
                  miłych wakacji jeszcze czas…
                  Ja jutro mam ostatni dzień urlopu, buuuuuuuuuuu. We wtorek do
                  pracy,buuuuuuuuuu.
                  No to idźmy spać, miłych snów wszystkim (ja jeszcze tu zajrzę).Paaaa
                  Acha jeżeli chodzi o książki to każda przeczytana ma znaczenie, i tu do Oliwki-
                  jak zaczęłaś to skończ. Tylko na pewno, bo przepytam z tematu….heheh
                  • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 15.06.03, 22:30
                    Oliwko! Ja nie napisałam, że Ty się rozczarujesz tą książką, tylko, że ja się
                    nią rozczarowałam!
                    Pzrez kilka dni nie zajrzę, więc jakbyśmy się nie "zobaczyli" to życzę Wam na
                    zapas - miłego i udanego długiego weekendu :)))
                    Dobranoc :))
                    Ela
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 23:21
                      Dziękuję Elu,i Tobie milego wypoczynku e tym długim weekendzie.
                      A tak wogóle to chciałbym Wam coś zaproponować do poczytania (podam adres),ale
                      pod warunkiem że macie mocne nerwy.Dobrej nocki
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 14:25
      Dziś nie mam nawet kogo przywitać :(
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 14:52
        Cześć Wam!!!
        Witam Cię Vidmo! Wczoraj uprasowałam sobie bluzeczkę i spódnice, miałam zamiar
        w tym wyjść, ale pogoda marna, więc założyłam spodnie :/ Ja mam chyba mocne
        nerwy, to możesz podać tą stronkę... Lecę zjeść obiadek, bo mam chwilę
        odpoczynku, a potem znów zajrzę. Paaaaa
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 16:37
          pamietnik.zmarlego.w.interia.pl/
          to jest ten link,musisz go wpisać,Oliwko .
          W Gdansku też pogoda...yychhh
          pada,pada szaro i buro...
          Jak poczytasz to skomentuj.Na mnie to zrobiło niesamowite wrażenie...
          Do wieczorka
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 17:55
            Vidmo - jak tylko to skonczyłam czytać, przytuliłam sie do mojej mamy,
            naszczęście wtedy była blisko mnie... Troszeczke mi poleciało łez, ale to chyba
            normalne. Tak, to jest normalne. Tak młody człowiek! Wydaje mi się, że będę o
            Nim myslała przez dośc długi czas... Tak, na pewno będe.
            Zmieńmy temat, bo ja teraz mam przed oczami siebie w trumnie! A ja też mam
            jeszcze mnóstwo marzeń, których nie zrealizowałam, np. dom przy lesie, sliczny
            ogród, zdrowa, szczęśliwa rodzina, pies, który bedzie bawił sie i opiekował
            moim dzieckiem! Och, długo by wamawiać!
            Ciekawe czy Żabka juz wróciła? Pewnie tak, ale odpoczywa, co ja gadam?
            odpoczywa? przeciez Ona wyjechała po to aby odpocząc! Echhh - gadam głupoty.
            Paaa
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 19:57
              Tak ja zostawię to bez komentarza...
              Jutro idę do pracy i tak mi się nie chce.
              W końcu może to dobrze bo za dużo czasu poświęcam komputerowi.
              Wiesz kiedyś zastanawiałem się kiedy można mówić że czlowiek uzależnia
              się,obojętnie od czego i stawiam taka tezę,dzis do tego doszedłem...
              Jeżeli czegoś bardzo potrzebujesz,musisz to mieć,a w danej chwili jest to coś
              niedostępne i z powodu tej niedostępności budzi emocje,złe emocje
              (zdenerwowanie,niepokój czy podniecenie)to jesteś uzależniony.Tak było przed
              chwilka ze mną.Syn mój siedzał od 15 do 19.30 przy komputerze,a ja się
              piekliłem, na szczęście w duchu,że nie mogę teraz ja.Mało tego byłem zły że
              jestem zły,rozumiesz coś z tego? Wiedzałem że ta irytacja jest idiotyczna,ale
              nie mogłem tego opanować.Łaziłem po mieszkaniu i nie mogłem znaleźć sobie
              miejsca, aż wyszedłem na dwór.Bałem się tego że mogę go przegonić od kompa.
              Więc na szczęście idę do pracy.Pozdrówka Oliwko...
              ps.
              miłość też jest uzależnieniem,uważaj...
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 21:05
                Dopiero teraz sobie uswiadomiłam, że jestem uzależniona od komputera... A Twój
                syn tez dośc długo siedział! Co do tej miłości, to staram sie opanowac
                sytuacje, mam nadzieje, że mi to wyjdzie... Choć jakby Ona miała być...taka,
                hmmm(nie moge znaleźć słów), taka, taka, kurcze, taka niezwykła, ze
                wzajemnościa, to bym sie skusiła... Nie będe proponowała kupna drugiego
                komputera, bo wtedy pewnie cały dzień bys z synem przed nim przesiedział. Po
                kilku latach, badz misiacach stracilibyście wzrok i juz.Taki jest koniec
                długiego siedzenia przed kom.. No co do powrotu do pracy, nie jestem
                szczególnie zadowolona, bo bedzies rzadziej pisał... Może jakos wytrzymam? Tak,
                wytrzymam, Żabka wróci, orissa mam nadziejej troche popisze. Wysłałam meila do
                dava, ale widocznie nie ma ochoty juz zagladac do na. Trudno. Wyjde z psem na
                spacer, bo mnie za nogawke prawie ciaga. Oliwka

PS Pozdrów ode mnie synka!
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 19:51
      Nudno mi!!!!!!!!!!!!!! Nie mam co robić, na dworze zimno.
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 20:01
        hehehe, o jednej porze pisaliśmy.A ja tego nie czułem...po łączach.
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 20:56
          No wiesz, ja cos czułam, że jak napisze, iz sie nudze to zaraz Vidmo sie
          pojawi :) Tak tak, mam dar przyciagania... Ale teraz pewnie znów bede musiała
          czekac kilka godzin abys sie wpisał? Cóż, poczekam. Paaaa
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 21:07
            Sorrki, troche zamieszania zrobiłam z tymi wpisami ;)
            • stachu34 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 16.06.03, 21:16
              ...a właśnie nie będziesz czekać-jestem.
              Nagotowałem cały gar bigosu.Hehehe to łatwe można wszystko do bigosu wrzucić,
              nawet stare buty i też wyjdzie...Czeka mnie "bigosowy" tydzień.
              Oliwko zbliża się Boże Ciało...czy będziesz sypać kwiatki?
              Ja jak zwykle wyjdę przed dom i tak odwale to święto.Zły jestem na swoje
              lenistwo,wrodzone zresztą...
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 21:20
                Jak byłam mała to sypałam kwiastki co roku, pamietam to... Ale teraz to juz
                chyba nie? Hmmm, ciemno za oknem, chciałam jutro pochodzic w spódniczce, ale
                tak jest chłodno. Wiesz co mi dzis przyniosła moja przyjaciółka? Jasne, że nie
                wiesz, pewnie sie nawt nie domyslasz: HARLEQINA. No - przeczytałam ostatnia
                strone i juz wiem wszystko o całej książce, nie będe tak przy ludziach
                opowiadała, ale co tam sie nie działo?!
                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 22:03
                  Mniam, chciałabym spróbować tego bigosu, ale niekoniecznie z butem ;)
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 22:36
                    nie jadłaś z butem?No tak na szczęście dziewczyny nie chodzą do wojska tylko z
                    wojskiem (z jednym wojskiem na przyklad), a tam może sie wszystko zdarzyć.
                    Aaaaa jadłaś "białe szaleństwo", albo "schabowy z oczkiem"?Albo chlebek
                    posmarowany "szpachlówką" i popijałaś "małą czarna z bromem"?Pewno nie...
                    Nie żałuj,nie ma czego...
                    Chyba już pora lulu,ale jescze zajrzę...Paaaa
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 17.06.03, 08:02
      :)))))))))))))Witajcie Kochani! Juz wrocilismy...jakies 3 godziny temu. Ale
      bede miala czytania. Dzisiaj juz nie dam rady, ale jutro bede nadrabiac i
      czytac wszystko to co zostalo tu wpisane w ciagu tych 4 dni! A musze przyznac,
      ze sie tego uzbieralo. JEstesmy padnieci, ale w dobrych humorach. Nad Oceanem
      Spokojnym bylo po prostu super, ale powiem Wam , ze mielismy dosc szumu
      fal...non-stop....czy to dzien czy to noc. Domki w ktorych mieszkalismy byly
      tuz przy brzegu. W nocy jak byl przyplyw to woda dochodzila prawie do domkow.
      Podziwialismy rozne morskie stworzonka, surfing'owcow ;) i sluby ktore sie tam
      odbywaly. "Zaliczylismy" dwa sluby. Bylismy "nieproszonymi goscmi" :):):)
      Wczoraj byl piekny zachod slonca. A dzisiaj rano ruszylismy do domku. Najpierw
      musielismy pokonac jakies 200km ladem wsrod gor (przepiekne krajobrazy), potem
      wtoczylismy sie na prom (to zajelo jakies 1,5 godzinki) a potem znowu ladem
      jakies 70 km. Oliwko, kartka juz w drodze :) Na razie koncze, ide sie wyspac we
      WLASNYM lozku, a jutro znow sie odezwe. Pa!papapapapapapapapapapapapapapaaaaa!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 09:24
        Czesc Żabciu, cześć Vidmo. Najpierw do Żabki - będe codziennie do skrzynki
        zaglądała :), wyobrażam sobie jak cudnie musi byc nad Oceanem Spokojnym,
        ciekawe czy kiedys będe miała szansę go zobacyć? A teraz do Vidma - to Was
        biedaki takim "żarciem" karmia w tym wojsku? A my Was tak niedoceniamy... Ale
        to się zmieni, tylko te feministki musza jeszcze na oczy przejrzeć! Nigdy nie
        jadłam tego czegoś co Ty napisałes, jak widzisz nie umiem nawet tego
        napisać... ;) Teraz mam troche roboty, więc zajrze potem!!! Całusy - pa, pa
        • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 17.06.03, 11:50
          Słuchajcie, rozpływam się ze szczęścia.
          NARESZCIE chłodniej! W dzinsach i w koszuli z krótkim
          rękawem odbyłem szybki marszo-bieg wokół zalewu (2x).
          Świeży ożywczy wiatr - cuuuuuuudownie.
          Ale qrcze znów zapowiadają upały. Zazdroszczę Żabie
          wypadu na ocean spokojny - tam musiało byc świeżo.

Co do uzależnienia komp. - to wciąga. Spróbuj znaleźć
          jakąś informację szybko bez natknięcia się na inną, nie
          mniej ciekawą - to wytwarza łuńcuch wejść.

No jeszcze to forum - the best!
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 13:23
            Słuchaj kolec, podziwiam Cie! Ja tez bym chciała sie przebiec wokół zalewu,
            może sie jakos umówimy? :) Ty bedziesz biegł daleko w przodzie a ja prawie na
            kolanach za Toba... Haha, wyobrażam sobie, jakbym padła po takim jednym
            okrążeniu!
            • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 17.06.03, 14:54
              Oliwko kochana, przecież bym Ciebie nie pozostawił na
              pastwę wędkarzy i innych łowców. Nie byłby to marszo-
              bieg tylko normalny spacer z pogawędką o życiu. Tam się
              świetnie chodzi i pogaduje.
              Ciekawostka: w zależności, po którym brzegu zalewu
              idziesz raz wieje Ci wiatr w plecy, a raz w twarz. Gdy
              wieje w plecy rozmowa idzie wartko, gdy w twarz nieco
              się rwie, ponieważ trzeba trochę łykać powietrze.
              W ogóle nad wodą rozmowy są takie bardziej rozmowne,
              zeby nie powiedzieć bardziej płynne.
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 16:19
                Wiesz Kolec, bałabym sie sama biegac czy spacerowac przy zalewie, bo chodzi tam
                sporo osób uzaleznionych od alkoholu. A ja bardzo sie boje takich ludzi... nie
                wiem dlaczego. Ale w Twoim towarzystwie, i byc moze jeszcze kogos skusiłabym
                sie chyba ;) Mam uraz do ludzi nadmiernie stosujących alkohol, może dlatego, że
                mój wujek czesto pił, i czesto widywałam go w tragicznym stanie... Ale cóż, nic
                na to nie moge poradzić. Pozdrawiam/oliwka
                • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 17.06.03, 17:48
                  Fakt, ze z ludźmi nadużywającymi lepiej nie mieć nic do
                  czynienia. Nie jest jednak tak źle. Nad zalewem chodzą,
                  biegają, jeżdżą na rowerach ludzie w kazdym wieku - z
                  reguły trzeźwi, radośni, kochający życie i ruch, aha
                  jeszcze z pieskami. Ponieważ jesteś niezłą rowerzystką,
                  czytałwm tu o Twoich wyczynach, wybierz sie nad zalew na
                  przejażdżkę rowerową. Nic nie ryzykujesz, a zobaczys jak
                  jest pięknie i romantycznie. Jasne, że najlepiej w dob-
                  rym towarzystwie - zawsze to raźniej np. z siostrą,
                  szwagrem lub bratem szwagra. Ja oczywiscie też ewentu-
                  alnie. Jednak Mr. Vidmo jest tutaj nr 1 i to muszę
                  uszanować.
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.03, 19:54
                    Witajcie moi mili
                    Kolec dziękuję Ci bardzo,ale polałeś miodku na moje serducho.Niestety ja
                    jestem daleko,aczkolwiek chętnie wybrałbym się z Oliwką na rower.Ze względu na
                    odleglość masz moje upoważnienie do towarzyszenia w takiej przejażdżce Oliwce.
                    Chociaż nie wiem czy szybko to zrealizujesz,bo o ile mnie moja pamięć nie myli
                    to nasza Oliwka jutro wyjeżdża...Tak Oliwko,prawda to?
                    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 21:20
                      Tak, jutro wyjeżdzam, a w pon. wracam. Ale będe miała przed soba jeszcze duzo
                      dni wolnych (mam nadzieję), czyli na pewno przyjade nad zalew na rowerze z
                      moimi przyjaciółkami! Widziałam tez wpis na forum siedleckim o spotkaniu? Jak
                      będe miała możliwości, to pewnie tez tam wpadne :) Vidmo, powiedz mi cos o
                      swojej pracy, kurcze, jakos tak dzis bardzo mnie naszło, i powiem szczerze, że
                      interesuje mnie czym sie zajmujesz. Czym zajmuje sie Żabka i Kolec wiem (kolec
                      na pewno bieganiem wokół zalewu :)) Tymczasem pozdrawiam/oliwka
                      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.03, 22:25
                        Oliwko ja pracuję jako przedstawiciel handlowy pewnej znaczącej firmy.
                        Tak to jednak wyjeżdżasz,to miłego wypoczynku.Będziemy czekac i tęsknic za
                        Tobą.Jak wrócisz to zaraz odezwij się i uważaj na siebie...
                        Żabka o tej porze pewno spi.Może sni jej się Ocean Spokojny?Zaciszny domek nad
                        brzegiem.Szumiący ocean w ciepłą,gwiaździstą noc...echhh
                        Byłem dzisiaj w Karwii i Jastrzębiej Górze,przygotowania do sezonu na
                        ukończeniu.Oba kurorty powoli zapełniaką się wczasowiczami.Oliwko a ile
                        strojów kąpielowych i jakie rozmiary...ojjj.Ich właścicielki zapewne nie
                        stronią od lodów tudziez innych łakoci...
                        Wracałem Przez Władysławowo,Puck.Przepiękne widoki z długim ramieniem półwyspu
                        helskiego niedbale wyrzuconym w morze.Byłem też w Rzucewie jest tam letnia
                        rezydencja Króla Jana III podarowana ukochanej Marysieńce.Jak on ją strasznie
                        kochał,drugi zamek podarowany jej znajduje sie w Gniewie,i wogóle to czuł
                        chyba jakiś sentyment do ziemii gdańskiej...
                        To narazie,ale sie napisałem...ale jeszcze zajrzę.
                        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 22:38
                          Vidmo - a ja cos pisałam o wymiarach mojego stroju? Ups, niepamietam... Jutro
                          wyjezdzam, ale obiecałam sobie, że we wtorek jade nad zalew przejechac sie
                          wokół! Nie będe sie tam kapała, bo woda podobno zanieczyszczona. Muszę sie
                          spakować, ale niektóre rzeczy mi jeszcze nie wyschły. Ja juz pewnie dzis nie
                          zajrze, ale jutro przed wyjazdem wpadne, pożegnam sie. Fajnie, że bedziecie na
                          mnie czekali i tęsknili, ja za Wami wszystkimi tez. Pozdrawiam/oliwka

PS Ale mi tez sie nalezy urlop ;) Hehe
                          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.03, 22:58
                            Oliwko nic nie pisałaś o wymiarach, ja tylko tak…z przekory.
                            Jeszcze raz miłego wypoczynku, i duuuuużo miłych wrażeń…
                            Ja już ide spać z wielkim przekonaniem że jutro do pracy..
                            Ps. Gdzie jest Twoja siostrzyczka, mówiła że zajrzy….
                            DOBRANOC
                            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 23:26
                              Moja siostrzyczka? Jest pewnie bardzo zajeta, teraz ma duzo roboty w pracy.
                              Dobranoc, wpadne jutro.
                              • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 18.06.03, 08:28
                                Oliwko, zycze Ci udanych wakacji! Kazdemu sie one naleza! Wiecie, ocean
                                oceanem, ale teskno mi za Gdanskiem...Wolalabym pojechac do Gdanska, a i do
                                Siedlec bym zajechala! Dzisiaj rozmawialam z rodzinka to wlasnie w czwartek
                                wyjezdzaja na wioske w siedleckie. Az mnie ciezko sie zrobilo , ze nie moge po
                                prostu wsiasc w samochod i pojechac. Tutaj nie ma kamieniczek, prawie zadnej
                                histori, Kanada jest bardzo mlodym krajem. Gdy ja mowie, ze Gdansk ma juz ponad
                                1000 lat to tutaj co niektorzy to az uwierzyc nie moga. Przeszlabym sie po
                                Gdansku, po ulicy Dlugiej, na plaze pojechala...niedaleko zreszta mieszkalam.
                                Ostatni raz bylam w Polsce ponad 4 lata temu. To taka kosztowna wyprawa...
                                Ale moze za rok? Ktoz to wie? No to milego dnia zycze!!!!!!!!!
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 18.06.03, 08:41
      no to nadrobilam straty i przeczytalam wszystkie posty jakie zostaly wpisane.
      milo mi bylo gdy wspominaliscie o mnie :):):):)
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 09:58
        Witaj Żabko! Ja za 2 min. wychodze na miasto, aby kupic sobie jakies ubrania,
        bo troche mi ich teraz brakuje... beznadziejene zdanie ułożyłam "bo troche mi
        ubrań brakuje" ;( Ale cóz, mój humor jest przecietny, więc nie moge teraz zbyt
        mysleć. głowe mi zajmuje inna mysl... O.k. wpadne byc może przed wyjazdem!
        Pozdrawiam

PS Czekajcie na kartki ode mnie :)
        • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 18.06.03, 10:25
          udanych zakupow zycze! i do "uslyszenia" wkrotce!
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 18.06.03, 11:12
      ojejku! znow sie zasiedzialam...juz jest po 2:00!!! ide spac. Dobranoc! Do
      jutra.
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 13:03
        Nadszedł mój czas. Wyjezdzam, w końcu! Paaaa, pozdrawiam/oliwka
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 19:58
          ...no i pojechała.Żabka poszła spać i zostałem sam.Co zrobić...
          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 18.06.03, 20:33
            Cześć! nie tak do końca Sam.Canada pewnie jeszcze ,,śpi", ale Schwarzwald
            czuwa! Jeżeli Macie ochotę,dotrzymam Wam
            towarzystwa do powrotu Oliwki.Pozdrawiam,dav.
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 22:01
              Cześć Dav, nareszcie się pojawiłeś...Napisz co u Ciebie...
              Dziś w Gdański widzałem samochód (dostawczy)z napisem "Schwartzwald" na
              niemieckich numerach.Pomyślałem Może to Dav....Pozdrawiam
              ps.Cieszę się że się odezwałeś...
              • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 18.06.03, 23:04
                Witam,,ja też się cieszę. Co u mnie? Powoli,cały czas do przodu.Mieliśmy super
                pogodę,teraz się trochę ochłodziło,niestety.
                Nie długo wakacje, jak Wszyscy nie mogę doczekać się urlopu.Czytałem Twój wpis
                o Gdańsku,bardzo obrazowy,i Wiesz co?
                Poczułem atmosferę ,,JD" ! -,,Już za parę dni, za dni parę..." Oczywiście
                jeżeli Oliwko Będziesz w tym czasie w Gdańsku
                służę pomocą.Pozdrawiam ,,aktywnych" oraz ,,nieaktywnych" uczestników forum-dav.
                • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 19.06.03, 04:54
                  Witam!Witam! Pozdrawiam panow :) dzien szybko zlecial i znow wieczor. Wiecej
                  uda mi sie napisac troszke pozniej. No to na razie!
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 19.06.03, 07:36
      Hej Vidmo i Dav! to ja :) ciesze sie, ze Dav dotrzyma nam towarzystwa. Chociaz
      nie mielismy za duzo okazji, zeby sie poznac, to mysle, ze jesli czytales nasze
      posty to troche sie poznalismy:) jakis taki dzien dzisiaj nieprzyjemny...tak
      jakos...no nie wiem...jestem po prostu rozzalona, zawiedziona...:( a za to
      jutro znowu jade ze znajoma do lekarza jako tlumacz, tym razem zeby uslyszec
      wyniki. Mam nadzieje, ze beda to dobre wyniki, bo jak tu mowic komus, ze moze
      jest powaznie chory. Tak wiec tez nie wiem jaki to mnie jutro dzien czeka.
      Ciekawe co Oliwka porabia? Pewno opala sie :)
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 08:29
        Witajcie Żabko i Dav
        Podjęłaś się trudnej misji.To rzeczywiście trudna sprawa tłumaczyć
        nieprzyjemne wiadomości (mam nadzieję że będzie jednak inaczej).
        W Gdńsku jest słoneczny dzionek,a właściwie to zaczął się.Ale święto Bożego
        Ciała zawsze było pogodne,o ile pamiętam.
        Pozdrowionka dla waszych najbliższych i dla Was,potem jeszcze oczywiście
        zajrzę.
        • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 19.06.03, 09:50
          Cześć,witam Was! Oczywiście że się poznaliśmy Zabko,regularnie czytam.Teraz
          idziemy do kościoła,więc zajrzę
          trochę później-Pozdrawiam Was Serdecznie-dav.
          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 64.180.252.* 19.06.03, 20:51
            Fajnie macie, mozecie isc na procesje. Tutaj nie ma nic takiego. Brat przeslal
            mi kilka zdjec z procesji z Gdanska. Pogoda byla piekna, zielono. Wlasnie zaraz
            ide z moim synem na zakonczenie roku przedszkolnego :) Wyobrazcie sobie 3-latka
            spiewajacego :P Super. Na razie musze leciec.
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 22:04
              No i ja byłem na procesji. Ale z powodu lenistwa wyszedłem tylko do ołtarza i
              nie wiem czy mogę to zaliczyć jako uczestnictwo. Po południu troszkę popadało,
              i tak minął dzionek.Jutro idę do pracy i zazdroszczę Wam leniuchowania…ale
              trudno.
              Żabo u nas w Tv jest program „Od przedszkola do Opola” tam właśnie śpiewają
              takie maluszki jak Twój synek, możesz przysłać zgłoszenie…Tak na marginesie to
              powiem Ci że zawsze jestem pełen uznania dla takich małych wykonawców i od
              razu mają moją sympatię tylko za samą odwagę. Pozdrawiam Was gorąco i trzymam
              kciuki za małego Żabkę.
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 20.06.03, 02:10
      No to juz wrocilismy z wystepow, wszystko pieknie uwiecznione, bedzie
      pamiatka :) Faktycznie nadawalo by sie to na "Od przedszkola do Opola".
      Zaraz jemy obiadek. Gulasz i marchewka na gesto i mlode
      ziemniaczki...mniam...mniam...a Wy pewno spicie. Milych snow Wam zycze i do
      nastepnego posta!
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 20.06.03, 04:39
      Wlasnie zajadamy sie wlasnymi, z wlasnego ogrodka, truskawkami!!! Sa pycha.
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 20.06.03, 04:42
      ....a Wy pewno ciagle spicie...szkoda. nie mam z kim "pogadac" :(
      Moi dwaj mezczyzni pojechali razem do sklepu. Widzicie do czego to doszlo?
      No to papapapapa!
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 20.06.03, 06:13
        Cześć! Już nie śpię.Zabko,przeczytałem Twoje ,,wpisy" i muszę natychmiast coś
        zjeść! Te młode ziemiaczki, kapustka,mmmmmmiam!!!
        Idę smażyć jajeczka na bekonie! Vidmo,życzę miłego dnia wpracy,ja mam dzisiaj
        wolne.
        Pozdrawiam-dav.
        • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 20.06.03, 06:26
          mmmmmm...brzmi to bardzo smacznie. moim problemem jest to, ze ja wieczorem mam
          najwiekszy apetyt (ale i bardzo dobra przemiane materii!), no i dalej szukam co
          by tu zjesc :) Dav, czy Ty tak codziennie wczesnie wstajesz? Masz dobrze, bo ja
          chcialabym tak wczesnie wstawac, ale niestety moj organizm lubi sobie troszke
          pospac :)
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 20.06.03, 08:46
      chyba ide spac...glowa mnie rozbolala...do jutra!
    • Gość: Jania GDYNIA SERDECZNIE POOZDRAWIA :)))))))))))))))))))) IP: 213.17.198.* 20.06.03, 09:00
      Witka wszystkim,ja właśnie jestem w pracy od 6.30 czy ktoś ma może takiego
      pecha jak ja?A tak poza tym to miło że ktoś pomyslał o pomorzu.
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 20.06.03, 09:20
      zanim sie poloze jeszcze raz sprawdze. hmmm...chlopakow nie ma...no to do jutra
      rana!
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 20.06.03, 11:44

Cześć dziewczyny! Vidmo pewnie ciężko pracuje,( jak Jania )więc Będzie
        wieczorem,gdy Zabka Będzie się budzić z rozkosznego snu.
        Tak na marginesie - Miewasz Zabko tak ciekawe sny jak Oliwka? A Ty Janiu ?
        Ciekawe...
        Pytasz czy codziennie tak wcześnie wstaję? Tak, o 4.15 piję moje pierwsze
        espresso,ale czy mam dobrze? Myślę że
        też bym wolał poleniuchować, o jedzeniu nie wspomnę - KOCHAM - o każdej
        porze!!! Napisz proszę coś o kuchni Kanadyjskiej,
        Mają odpowiednik naszego ,,schabowego"? Acha,koniecznie napisz jakie piją piwo !
        Dobra, chyba pójdę coś zjeść - pozdrawiam Was Serdecznie- dav.
        PS.Janiu,z jakiej okolicy ,,Nadajesz"?

• Gość: Jania Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 20.06.03, 13:38
          Nadaje z Gdyni, w której leje jak cholera. Nie idzie wysiedzieć w pracy przez
          to słońce, które się pojawia i znika.A ty skąd pykasz?
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 19:52
            Witajcie niedawno wróciłem z pracy.Dałem się namówić na klawiaturę i mysz
            bezprzewodową i teraz to wszystko zaczyna szwankować.Cały system sie kićka
            muszę zobaczyć co się dzieje.Pozdrówka narazie
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 19:55
            Tak jestem zły że nawet wpisuje nie tam gdzie chcę.Narazie
            • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 20.06.03, 22:18
              To znowu ja.coś nie gra! Wskoczyły jakieś ,,papatki"!
    • Gość: Jania Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 20.06.03, 13:52
      Widze,że co poniektórzy śpią albo są bardzo zapracowani.Ja jak narazie mam
      labe, bo kto za dużo pracuje ma potem mało siły i nie może się skoncentrować.
      Tak więc jeśli ktoś ma ochotę odpisac na moje wypociny podczas tajniaczenia się
      to byłoby mi bardzo miło.
    • Gość: Jania PAPATKI :-((((((((((((((((((((((((((( IP: 213.17.198.* 20.06.03, 14:12
      Zegnam się już a wami spadam do domku.Do zobaczenia.Mam nadzieje że się jeszcze
      zobaczymy.Pa
      • dav92 Re: PAPATKI :-((((((((((((((((((((((((((( 20.06.03, 22:12
        Cześć! Witam ponownie.Widmo,Przyjacielu,może to kwestia konfiguracji ,,compa"?
        Napisz w jakim systemie ,,chodzi" Twój comp,
        może będę mógł być pomocny? David ma kumpli dość mocno ,,oblatanych" w
        te ,,klocki". Tzw. ,,małolaty" mają dużo większą
        ,,Pamięć wewnętrzną" he, he! Pracujesz w sobotę? Jak Myślisz,co porabia
        OLIWKA,Kasia,Ela,Pumeks,Kolec oraz Inni Znajomi ?
        Mam nadzieję że Bawią się bardzo dobrze, życzę Wam tego bardzo !!! Zabko,Podaj
        proszę jakieś imię,klawiatura mi ,,strajkuje"!
        Pozdrawiam-dav.
        PS.Janiu, ,,pykam" z Schwarzwaldu w Niemczech.
        • Gość: vidmo Re: PAPATKI :-((((((((((((((((((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 05:47
          Witaj Dav
          Mam program XP Prof.Całość chodzi dosyć poprawnie,ale dałem sie namówić na
          kupno klawiatury i myszy bezprzewodowej.To wszystko padło,najgorzej że nie
          wiem czy to brak połączenia radiowego czy słabe baterie w obu urządzeniach.
          Wszystko chodziło z oryginalnymi urządzeniami (dołączonymi do kompa w zestawie)
          Nie wiem czy w tej sytuacji trzeba stare urządenie (klawiatura i mysz)
          odinstalować i kreatorem zainstalować te bez przewodowe z nowym sterownikiem?
          Zły jestem że dałewm sie namówić na kupno tych zabawek.Pozdrawiam, i idę do
          pracy.Będę wieczorem
          • dav92 Re: PAPATKI :-((((((((((((((((((((((((((( 21.06.03, 06:50
            Cześć! Faktycznie problem. David obiecał popytać, może to coś da.
            Dzisiaj ,,wypadamy" na cały dzień na basen,będę wieczorkiem.
            Miłego dnia Wszystkim - dav.
            PS.Został zmieniony tytuł forum, można wrócić do starego?
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 21.06.03, 08:01
      No to wracamy do starego tytulu!
      Przez caly dzien nie moglam zajrzec na forum! Co za dzien! Ale za to nie
      najgorszy :) Szkoda tylko,ze urlop mi sie konczy :( Od poniedzialku do pracy!
      Dav, tutaj sa rozne rozniste piwa (zreszta jak wszedzie), ale wsrod
      kanadyjczykow to bardzo popularny jest Budweiser, Molson, Kokanee, Sleeman,
      Granville Island, Okanagan Spring. Jest duzo importowanego piwa. Niestety nie
      znam sie za bardzo na piwach, bo nie pije, no jakos nie lubie. Mozna rowniez
      kupic polskie piwo Zywiec i Okocim. Smiac mi sie chcialo jak slyszalam jak
      Kanadole probowali wymowic Okocim :P brzmialo to mniej wiecej tak: OKOCIAJAM. A
      co modnego w kuchni w Kanadzie? Zajadaja sie potrawami azjatyckimi (china,
      japan, thai). Ale tez jedza hamburgery, pieczone kurczaki typu KFC, pizza,
      steki, salatki rozne (greckie, ceasar, ziemniaczane, coleslav, etc). Grunt, ze
      u mnie wszyscy lubia polska kuchnie, ale i my od czasu do czasu lubimy sobie
      zjesc "cos innego" ;) Pogoda dzisiaj do kitu, pada, troche chlodno jest.
      Ciekawe co Oliwka porabia? Pewno chlupie sie i opala.
      Jesli macie jakies jeszcze pytania to walcie smialo! No to trzymajcie sie!
      Zycze wszystkim milego dnia! Papapapapapapapapapapapapapaaaaaaaaaaaaaa!
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 21.06.03, 10:17
        to ja znowu. chyba ide spac. Was nie ma. nie mam z kim rozmawiac. u mnie juz po
        1:00 w nocy. trzeba spac :) Dobranoc!
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 15:08
          Ja właśnie wróciłem z pracy.Też zastanawiam się czy to normalne żeby zaczynać
          mieszkanie w domu os sprawdzania forum?Żabko mówilaś żeby pytać, to pytam.
          Zmieniłem mysz i klawiarurę na normalną (przewodową) i działa.
          W Gdańsku bardzo chłodno...Pozdrawiam Was,i ie coś zjeść...
          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 21.06.03, 18:13
            Cześć Miluttcy! Właśnie wróciliśmy z basenu,co za pogoda! Jutro ma być jeszcze
            lepiej! Zabko, znowu jestem głodny, a do tego jeszcze spragniony! Spróbuję
            znaleźć jakieś kanadyjskie piwo u siebie. Widmo, słyszymy się potem, muszę
            żonie wypolerować auto.
            Do potem-dav.
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 19:06
              Ja Was przepraszam,ake koncentruję się na moim urządzeniu bez przewodowym.
              Dav zmieniłem baterię zasilającą i teraz testuję,zobaczę jak będzie.Jeszcze
              się odezwę.Narazicho...
              • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 21.06.03, 19:55
                wlasnie jestesmy po sniadaniu :) i co ja robie? zagladam na FORUM. Naprawde
                mozna sie od tego uzaleznic! Ale to nie szkodzi. U nas LEJE! L E J E !!! No
                mowie Wam. Jedziemy dzisiaj wieczorkiem do znajomych. A teraz ja zadam pytanie:
                czy juz wszystko dziala Vidmo? Wiem jak to wkurza jak cos nie chce dzialac. Moj
                maz to przeklina zawsze, ze ho-ho! ;) I moje drugie pytanie: powiedzcie mi jaki
                jest teraz najwiekszy przeboj w Polsce/Europie? Co teraz sie spiewa? No to pa!
                Przed wyjsciem do znajomych na pewno jeszcze zajrze.
              • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 21.06.03, 20:00
                OK.Vidmo.Skończyłem auto.Będę zaglądał. Pozdrówka - dav.
                • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 21.06.03, 20:03
                  U nas tylko +14 stopni! Wlasnie podziwialismy (zwlaszcza moj syn) szalejaca
                  rodzine wiewiorek na naszych drzewach!
                  • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 21.06.03, 21:10
                    Cześć żabko! Schwarzwaldzkie wiewióry są pewnie tak samo szalone! W okolicy
                    wodospadu (nie jest to Niagara, ale jest najwyższy
                    w Niemczech ) jest ich bardzo dużo,czasami chodzimy je karmić,po za wiewiórkami
                    można też czasami (wcześnie rano) spotkać
                    piękne okazy salamandry.Spotkałaś kiedyś misia? Pozdrów rodzinkę - dav.
                    PS. Vidmo, jak Ci idzie?
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 21:18
                      Witajcie.
                      No odprężyłem się, wszystko działa poprawnie.Zmieniłem baterię i jest ok.
                      Wiem,wiem widziałem szalejące wiewiórki,są pełne radości i tak obrazowo
                      potrafia cieszyc się z życia.U największego pesymisty potrafią wzbudzić tę
                      radość.
                      Wiesz Żabko ja bardzo lubię "Ich Troje" i ostatni przebój "Odsłoń swoją
                      twarz..." -znacie?Pozdrówka...
                      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 21.06.03, 21:53
                        Cześć! No i po problemie,super.Tego kawałka ,,Ich troje" nie zam,ale chyba
                        potrafię czytać.Jutro święto, wraca Oliwka,pewnie wypoczęta i pięknie opalona...
                        dav.
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 22:40
                          Dav, może David to sciągnie to naprawdę ładna piosenka...
                          jUtro wraca Oliwka?Napewno będzie opalona...Jak ja jej zazdroszcze tego
                          wekendu...Napewno nam powie jak było?
                          No a teraz już lulu,milej nocki moi Przyjaciele,DOBRANOC
                          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 21.06.03, 23:45
                            DOBRANOC.
                            • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 21.06.03, 23:58
                              DOBRANOC!!!
                          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 21.06.03, 23:57
                            Witajcie! Wy pewno juz spicie, a my skonczylismy obiadek. Dav, misia (black
                            grizzly-hmmm...jak to sie pisze?) widzielismy raz i chyba nigdy tego nie
                            zapomne, bo tak sie wystraszylam. Na cale szczescie bylo to w parku gdzie
                            rangers (straznicy parku) jezdza swoimi terenowymi 4x4 i wystrzelili w
                            powietrze i wystraszyli. Tu w ogole misie schodza z gor w poszukiwaniu
                            jedzenia, a to dlatego, ze ludzie coraz blizej lasow buduja.
                            Vidmo, wiesz co Mateusz ostatnio non-stop spiewa gdy jezdzimy samochodem? Stary
                            przeboj Ich Troje "A wszystko to bo Ciebie kocham". A te piosenke o ktorej
                            piszesz to tez sobie sciagne. No nic. Spijcie sobie smacznie. A my zaczynamy
                            sie szykowac, bo niedlugo wychodzimy! Pa!pa!
                            • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 22.06.03, 00:00
                              Ja sie wlasnie klade spac, dobranoc wszystkim, slodkich i kolorowych snow :))))
                              Pozdrawiam :)))
                              Ela
                              • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 22.06.03, 00:01
                                Dobranoc Ela! Milych snow :)
                                Chlopaki, a czy przypadkiem Oliwka nie wraca w poniedzialek???
                                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.03, 05:27
                                  Witajcie moi mili
                                  Już jestem na nogach,"Kto rano wstaje temu p.Bóg daje".Na 7 idę do kościoła i
                                  dzionek mam dla siebie,życie jest takie krótkie...
                                  Żabko to co śpiewa Mateuszek można potraktować jak wyznanie miłosne dla swojej
                                  kobietki życia-dla Mamy.Wiesz że napisałaś pięćsetnego posta?Masz mały
                                  jubileusik,moje gratulacje...
                                  Dav wypucował autko,a tu może padać...U nas pogoda nie zabardzo.Pochmurno i
                                  mokro,w nocy chyba padało.
                                  W Kiezmarku remontują most (wiecie gdzie to jest?) są kłopoty z przejazdem...a
                                  wczasowiczów coraz więcej.Pozdrówka.
                                  • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 22.06.03, 09:15
                                    Faktycznie...500...no prosze jak mi sie udalo! Wrocilismy od znajomych, byly
                                    kielbaski i kurczaczek z grilla, kilka salatek, ciasto, a i tak po powrocie do
                                    domu zabralam sie za jedzonko :) Juz wlasciwie jest niedziela, bo juz polnoc
                                    minela. Zjem jeszcze kawalek ciasta i popije herbatka i pojde chyba spac. Pa!pa!
                                  • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 22.06.03, 09:18
                                    Jeszcze tylko dwa slowka :) Kiedys slyszalam, ze jak ktos myje samochod to na
                                    drugi dzien bedzie padac, ciekawe czy to sie spelni w przypadku Dav? A jesli
                                    chodzi o most w Kiezmarku to nie raz tamtedy jezdzilismy. Oj wyobrazam sobie co
                                    tam moze sie dziac. I sie ciesze, ze tym razem nie musze tamtedy przejezdzac ;0
                                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.03, 09:24
                                      Żabko pobudowali obok,taki na czas remontu.Dwa pasy (po jednym w obu
                                      kierunkach),odstęp pomiędzy pojazdami 10m.To tyle.
                                      Może na noc tak dużo nie jedz bo bedziesz miała koszmary.Paaa
                                      A Dav jeszcze nie wstał?Spioch jeden...
                                      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 22.06.03, 10:31
                                        A pamietasz most pontonowy? Na Westerplatte, Przerobke i Stogi?
                                        Widzisz, po takim jedzeniu zagryzlam krowka i postanowilam troche poseidziec,
                                        bo nielubie dziwnych snow....
                                        Dav!!!!!!!! Wstawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 22.06.03, 10:55
      Wlasnie zajrzalam na forum do Siedlec. Ale juz wrocilam do nas. Teraz juz
      naprawde ide spac. Juz 2:00!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
      • Gość: synoptyk Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 16:40
        Od nie dawna jest taka śmieszna piosenka:
        "Kombinuj dziewczyno,
        nim twe lata przeminą.
        Uśmiechaj się błogo,
        jeśli chcesz wyjść za mąż młodo ..."
        etc., itp., itd.
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 23:10
          CZESC!!! Jestem! Czy wypoczeta nie powiedziałabym... W nocy prawie nie spałam,
          bo miałam domek na przeciwko jakiejs knajpy, prawde mówiąc często do niej
          zaglądałam w nocy, więc nie spałam, przychodziłam nad ranem i miałam kilka
          godzin snu. Za to teraz padam z nóg, przepraszam za wszelkie błebdy ort. i int.
          ale na prawde juz ledwo patrze na oczy! Napisze jutro, teraz lece kimać. Paaa
          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 22.06.03, 23:32
            WITAJ OLIWKO! Spij smacznie. Do jutra!
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 06:11
              Witaj Oliwko
              Jak dobrze że jesteś.Napisałem maila,niedostałaś?
    • Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 23.06.03, 08:17
      Cześć wszystkim!!! Sorki za to że zmieniłam temat na forum w zeszłym tygodniu
      tak jakoś wyszło.Obiecuje jednak że było to poraz ostatni.Jak tam nowy
      tydzień.Jutro moje imieniny!!!!!!!!
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 23.06.03, 08:21
        Sto lat! sto lat! dla Jani :) A ja wlasnie ide spac. Jutro musze wstac, bo ide
        do pracy. Urlop mi sie skonczyl....na pewno znacie ten bol ;) Oliwko jak juz
        sie wyspisz to napisz, ja na pewno zajrze do Was jutro w pracy. Pa!pa!
        • Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 23.06.03, 08:37
          Dzięki, wielkie dzięki.Zycze miłego odpoczynku.Wyśpij się porządnie jak możesz
          to za mnie też, bo jestem strasznie niewyspana i nudzi mi się w pracy.
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 09:17
            Janiu i ja dołączę sie do życzeń Żabki-wszystkiego co naj...,naj...
            Samych dobrych wieści i duuuuużo prezencików.Narka
            • Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 23.06.03, 09:30
              DZięki jeszcze raz.
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 11:00
                Oliwka faktycznie zmęczona...
                Nie napisze jakie wrażena z rego długiego weekendu...
                Czy byli na tej głośnej zabawie jacyś przystojniaczki?
                Ale chyba byli...
                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 11:34
                  Ooo byly byli. Poznałam dwóch na pierwszej imprezie, ale potem raczej ich
                  unikałam z siostra... Byli jacys tacy.... dziwni? Wyspałam sie w końcu, zjadłam
                  juz sniadanie, umyłam sie a zaraz ide się przejść, bo muszę zobaczyc sie ze
                  znajomymi. Nad Białym było fajnie, ale pogoda nie za bardzo w ostatnich dniach.
                  Padał deszcze, było chłodno. Lecz mielismy fajnych sasiadów, przyjechali ze
                  swoimi dziecmi, heh, fajne maluchy. Nie opaliłam sie zbyt, ale nie żałuje tak
                  bardzo, mam ciemna karnacje, a wczęśniej sie juz opalałam, e tam - bedzie
                  jeszcze nie jedna okazja!
                  Vidmo, na jaki Ty mi adres wysyłasz te maile? Na: a_n_i_a_jl@o2.pl przed @ jest
                  l- jak leszek, może to mylisz? Wyslij mi jeszcze raz, ale tym razem na:
                  oliwka2702@o2.pl
                  Uciekam już, potem wpadnę! Paaaa

PS Jania, witaj :). Ja także chciałabym Ci złozyc najwspanialsze życzenia! Żyj
                  długo i niech Ci z Nami bedzie dobrze!!!

PA2 Witaj Dav, dobrze, że do Nas wpadłes! Nie musisz pisac tylko do mojego
                  powrotu, ale ciagle możesz pisać :)
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 12:29
                    Oliwko napisałem maila i napisz czy doszedł...:)))
                    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 13:43
                      Doszedł Vidmo. Teraz Ty napisz czy mój doszedł :)
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 23.06.03, 17:44
      Witajcie wszyscy! Dzien dobry! No i jestem juz w pracy,
      Nie jest tak zle, jedynie to to , ze pospalabym sobie
      dluzej :)
      Pogoda tez taka sobie , ale podobno od jutra upaly!
      Pozyjemy-zobaczymy! No nic, musze zobaczyc co tu
      dziewczyny robily i wrzucic sie w ten wir na nowo ;) Ale
      tak dobrze bylo w domku...Wiecie...hihihi...ja juz mysle
      o kolejnym urlopie. No to pa!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 18:06
        Żabko - dzis doszła do mnie pocztówka, dzieki! Byłam dzis u okulisty, wkropiła
        mi jakies kropelki i teraz ledwie widze litery na klawiatórze, dobrze, że
        klawiature jeszcze widze! Napisze potem, jak bede lepiej widziała. Paaa
        Z tym urlopem to świetny pomysł Zabko, ale znów nas zostawisz... ;)
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 18:34
          Hej dziewczynki,ale ćwierkacie.Jak miło was poczytać.To w oczkach, to pewnie
          atropina,Oliwko.Można oglądać dno oka i... pewnie duszę.Bo wiesz że oczy są
          odzwierciedleniem duszy.Żałuję bardzo że ja nie jestem tym okulistą,ale bym
          sobie popatrzył...
          Żabko jak też jestem po urlopie i znam ból powrotu do pracy, ale to jest do
          zniesienia.
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 18:40
            Vidmo - chciałbys popatrzec tylko na moje oczy i duszę czy cos jeszcze? :) Juz
            widze lepiej, ale w srode znów do okulisty...
            • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 23.06.03, 19:45
              Witam! Juz dostalas kartke? Super! Szybciutko doszlo.
              Wysle Ci teraz z mojego miejsca zamieszkania. Jak uda mi
              sie kupic taka jedna co wyslalam do brata to jak ja
              zobaczysz to sie usmiejesz! A co do kolejnego urlopu to
              moze pare dni we wrzesniu, ale to nigdzie nie pojade, a
              potem w okolicy Swiat Bozego Narodzenia. Papapapapapapa!
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 19:56
                Żabko - ja tez Ci wysle z mojego miasta :) Tutaj mamy dużo pocztówek z
                Siedlcami. Pozdrówka... (tak pisze Vidmo ;))
              • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 23.06.03, 20:21
                Witajcie po weekendzie.
                Mówię Wam,ale się działo, mnie aż do Warszawy wywiało.
                Odwiedziłem kumpli paru, wpadliśmy razem do baru.
                W środku tak było jak w pubie, nie powiem - nawet to
                lubię. Browar się pienił wokoło, i wszystkim było wesoło!

Taki rapowy żarcik, a wszystko przez Żabę, która
                zapytała "... powiedzcie mi jaki jest teraz najwiekszy
                przeboj w Polsce/Europie? Co teraz sie spiewa? ..."
                Vidmo na to, że"Wiesz Żabko ja bardzo lubię 'Ich Troje'
                i ostatni przebój 'Odsłoń swoją twarz...' -znacie?"
                Znowu Żaba: "Vidmo, wiesz co Mateusz ostatnio non-stop
                spiewa gdy jezdzimy samochodem? Stary przeboj Ich
                Troje "A wszystko to bo Ciebie kocham"

-A propos 'Ich Troje' mają nowa wokalistkę? Nazywa się
                Ania Świątczak
                muzyka.interia.pl/news?inf=399412
                Jeszcze synoptyk napisał:Od nie dawna jest taka śmieszna
                piosenka:
                "Kombinuj dziewczyno,
                nim twe lata przeminą.
                Uśmiechaj się błogo,
                jeśli chcesz wyjść za mąż młodo ..."
                etc., itp., itd.

To piosenka ludzi z Trójmiasta, czyli grupy LESZCZE
                muzyka.korba.pl/?menu=art&idart=12510&idkat=1666
                Życzę wesołego wieczoru poniedziałkowego - dziś pierwszy
                poniedziałek lata 2003!

• Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 20:28
                  Cześc kolec. Mnie sie podoba: Kocham Cie Beaty Kozidrak, z polskich to tylko ta
                  mi teraz wpadła do głowy... Potem napisze jak cos mi sie przypomni. A ta
                  piosenke, ktora napisał synoptyk też znam, przyznam, że nuciałam sobie ja dośc
                  często ostatnio. Usłyszałam ja w programie"Od przeczkola do Opola" ;) Paaa
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.03, 21:14
                    A to dopiero!!!Ten tekst synoptyka męczył mnie całą dobę.Nie miałem pojęcia
                    skąd on wziął ten cytat.Kurde,ile mnie to kosztowało.I powiem szczerze wstyd
                    mi było zapytać.
                    "Leszcze" to gdańska grupa.I wszyscy to wiedzieli oprócz mnie.Teraz to dopiero
                    mi wstyd,ale piszę o tym żeby to odreagować.Kolec nie masz pojęcia jak mi
                    pomogłeś-dzięki Ci bardzo.Heheheh
                    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:39
                      Jutro zapowiada sie fajny dzionek. Jade o 10:00 nad Zalew :) Kolec - Ty
                      mieszkasz koło zalewu, prawda? Brzuch mnie boli, muszę wziąć kropelki! Paaa
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 24.06.03, 07:32
      Oliwko, milego dnia zycze! Moze spotkasz Kolca?
      A tak w ogole to ciekawa jestem czy uda mi sie sciagnac te piosenke zespolu
      Leszcze. Ich jeszcze nie slyszalam. A co do nowej wokalistki Ich
      Troje....dochodzily mnie sluchy, ze to jakas dziewczyna z Niemiec, ale to chyba
      tylko plotki? Jak to jest?
      No nic kochani, wszystkim milego dnia zycze, a sobie milych snow (hihihi!).
      Wpadne do Was jak juz bede w pracy. Papapapapapapapaaaaaaaaa!
    • Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 24.06.03, 08:11
      Cześć wszystkim.Ja właśnie siedzę w pracy.Za oknem płacze świat.Chmury biedgną
      po niebie jakby przed czymś uciekały.Cóż za dzień.
      • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 24.06.03, 11:20
        Gość: JANIA 24-06-2003 08:11
        "Cześć wszystkim.Ja właśnie siedzę w pracy.Za oknem
        płacze świat.Chmury biegną po niebie jakby przed czymś
        uciekały.Cóż za dzień."

Dzień jest very OK - to przecież Twoje imieniny!
        Życzenia z Siedlec i pewnie nie tylko - dla CIEBIE:

Hej Janiu, witaj dziewczyno,
        niechaj złe chwile przeminą,
        niech słońce świeci Ci jasno,
        gwiazdy na niebie nie gasną,
        niech kocha ten, co powinien,
        przeprosi ten, który winien.
        A w Siedlcach, w Gdańsku i wszędzie:
        Niech żyje Jania i ... będzie!

• Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 11:51
          Cześć Wam! Jadę juz nad zalew, na rowerze z moja koleżanką. Wieje spory wiatr,
          ale da sie wytrzymać. Może w roweru mnie nie zwieje? Życzę Żabko i Janiu miłej
          pracy, szczerze Wam współczuje siedzieć w budynku. Samo zycie :) Paaaaa
          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 24.06.03, 18:14
            Trzymaj sie mocno Oliwko! Jania! STO LAT jeszcze raz!
            Zycze milego dnia. Jesli mozna spytac...A w ktorej czesci
            Gdyni sobie mieszkasz/pracujesz? Pozdrawiam.
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 19:46
              Usiadłam dzis na trawie na przeciwko Pałacu Ogińskich i namalowałam go. Wyszedł
              mi nawet ładnie, ludzie podchodzili i sie patrzyli, przyjemnie było. Jutro mam
              zamiar gdzies jeszcze wyruszyc, może Jacek? Teraz dłonie mnie bolą a jeszcze
              bardziej nogi, ciągle stałam albo siedziałam na trawie. Wpadne później!
              Paaaa/oliwka
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 22:34
                Widzę spory ruch na forum...to dobrze znaczy że forum żyje.
                Wpadłem żeby powiedzieć dobry wieczór i jednocześnie dobranoc.
                Oliwka znowu mnie zaskoczyła,ale już przyzwyczajam się do tego.
                Ciekawe co jeszcze ma w zanadrzu...hmmmm....Pozdrówka do jutra.
                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 22:38
                  czesc! Czym Cie drogi Vidmo znów zaskoczyłam? Heh - ja podobno często zaskakuje
                  ludzi. Zaskakuje ich moja uroda... tak mówia :) Jeżdziłam sobie teraz
                  samochodem po Siedlcach. Patrzyłam na te wszystkie lampy, oświetlone sklepy,
                  kochające sie pary na ulicach. A teraz czytam wszystkie wpisy i odpisuje
                  znajomym. Musze nadrobic zaległości :)
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 22:35
      czesc
    • Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 25.06.03, 07:22
      Witam wszystkich, albo i samą siebie.Tak więc odpowiadam na pyt. żaby otórz
      pracuje w centrum Gdyni a mieszkam na Karwinach.Jeśli się komuś nudzi a ma
      chwilkę czasu to niech się odezwie.Pozdrawiam wszystkich i życze miłego dnia.
      • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 25.06.03, 11:19
        Janiu, podobały Ci się moje życzenia?
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 11:24
          Czesc Wam! Lece teraz do Katerdy, bo jest tam krzyż przywieziony z Rzymu. Pełno
          ludzi, wypada byc. Na razie
          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 25.06.03, 21:30
            za oknem UPAL, a roboty co niemiara! nawet nie mam za
            duzo czasu , zeby sobie z Wami pogadac! Ale ja to nadrobie :)
            Na razie trzymajcie sie i do uslyszenia. papapapapapa!
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 21:55
              Witajcie,wpadłem dziś tylko podpisać listę.Jest już późno i idę
              spać.Dobranoc...
        • Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 26.06.03, 06:32
          Gość portalu: kolec napisał(a):

> Janiu, podobały Ci się moje życzenia?
          Ba co za pytanie.Już nie pamiętam kiedy dostałam takie życzonka.Wielkie
          dzięki :))))))))))))))))) :*
    • Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 26.06.03, 06:30
      Witka!!!Ja jak zwykle musze robić za zegarynke.CO ZA PECH!!!
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 26.06.03, 07:44
        Witaj, witaj! nie dla mnie pobudka , dla mnie czas na kolysanke ;) A to Ty juz
        w pracy jestes czy z domku stukasz? Ciekawe czy ktos juz wstal. Oliwka pewno
        spi, a Vidmo moze do pracy sie szykuje. Powiedzcie mi cos o tym wypadku
        tramwajowym w Gdansku...Wiem tylko , ze jedna z linii byla 8, a to "moja"
        linia, nia jezdzilam z domku do szkoly i na odwrot.
        • Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 26.06.03, 08:05
          Gość portalu: zaba napisał(a):

> Witaj, witaj! nie dla mnie pobudka , dla mnie czas na kolysanke ;) A to Ty
          juz
          > w pracy jestes czy z domku stukasz? Ciekawe czy ktos juz wstal. Oliwka pewno
          > spi, a Vidmo moze do pracy sie szykuje. Powiedzcie mi cos o tym wypadku
          > tramwajowym w Gdansku...Wiem tylko , ze jedna z linii byla 8, a to "moja"
          > linia, nia jezdzilam z domku do szkoly i na odwrot.
          Tak więc stukam z pracy, niestety w domku jeszcze się nie dorobiłam internetu.A
          jeżeli chodzi o ten wypadek to wiem tylko tyle że się wydarzył.Żaba a ty gdzie
          mieszkach lub też co robisz że chodzisz spać o tej porze?
          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 26.06.03, 08:33
            Jania, ja mieszkam obecnie w Kanadzie (zachodnia czesc), a kiedys mieszkalam w
            Gdansku.
            • Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 26.06.03, 08:43

> Jania, ja mieszkam obecnie w Kanadzie (zachodnia czesc), a kiedys mieszkalam
              w
              > Gdansku.

No to już ci nie przeszkadzam.Połóż się do łóżeczka i oby przyśniły ci się same
              dobre rzeczy.A jak wstaniesz to życze ci miłego dnia.U nas w Gdyni jest ładna
              pogoda a ja musze siedzieć w pracy aż przykro się robi.No cóż, czasem tak
              bywa. :-(
              • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 26.06.03, 08:45
                Ide, ide :)
                "Paciorek, siusiu i spac!"--hi!Hi!Hi!Hi!Hi!Hi!Hi
                Do jutra!
                • Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 26.06.03, 08:47

> Ide, ide :)
                  > "Paciorek, siusiu i spac!"--hi!Hi!Hi!Hi!Hi!Hi!Hi
                  > Do jutra!

Papatki!
                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 11:47
                    Witam! Dzis miałam mecząca noc. Paaa

PS Nie mam siły pisać
                    • kasia_jp Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 26.06.03, 14:28
                      No mam nadzieję, że nie będziesz nic więcej na ten temat pisała ?!
                      • Gość: oliwkas Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 14:56
                        Nie, nie Kasiu! Dzis przyszłam do domku, Twój dobrze zamknełam... Ale szczerze
                        mówiąc fajnie by było jakby wyszło. Troche mi żal... ale cóz, jeszcze zobaczymy
                        co z Sylwia :) Jezdziłam dzisiaj z Marzena po aptekach i rozwoziłysmy te ulotki
                        o masażu, teraz jestem zmeczona. A kiedy przychodza ta szafe zrobic? Kasia - ja
                        pożyczyłam sobie od Ciebie rower, bo mój wział dziadek na wieś :) Wyobrażasz
                        sobie dziadka na moim rowerze? Bo ja nie, szkoda, że tego nie widziała. Paaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka