Gość: rypski krupczak IP: *.nyc.rr.com 06.10.02, 16:59 Poniewaz wypisywanie roznego rodzaju z palca wyssanych bzdur nic nie kosztuje postanowilem dodac jeszcze jeden watek do kolekcji. Niech mi ktos udowodni ze nie byl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wild ja wiem że był socjalistą i okradał kasy pocztowe 06.10.02, 18:32 był typem etatysty od monopolu cukrowniczego lub zapłaczano-benzynowo- komunikacyjnego... czy mógł należec do - NSADP? - SLD? - LPR? - PIS? czy też do PPS Ikonowicza "frakcja" bolszewicka? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Pilsudski tez byl Zydem 06.10.02, 18:47 niejaki tejkowski mówil że papież też jest żydem i co wy nato ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Pilsudski tez byl Zydem IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.10.02, 18:50 piotr33k2 napisał: > niejaki tejkowski mówil że papież też jest żydem i co wy nato ?. Tejkowski to kretyn, ok? Prof. J.R. Nowak jest ok. Hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Pilsudski tez byl Zydem IP: *.acn.waw.pl 06.10.02, 18:53 Gość portalu: pollak napisał(a): > piotr33k2 napisał: > > > niejaki tejkowski mówil że papież też jest żydem i co wy nato ?. > > Tejkowski to kretyn, ok? Nieee. Tejkowski to Żyd. > Prof. J.R. Nowak jest ok. Hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re:Tejkowski tez byl Zydem? IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.10.02, 18:55 Gość portalu: snajper napisał(a): > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > piotr33k2 napisał: > > > > > niejaki tejkowski mówil że papież też jest żydem i co wy nato ?. > > > > Tejkowski to kretyn, ok? > > Nieee. Tejkowski to Żyd. A być może, on mi dawno wyglądał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Piłsudski wyznawał żydowski socjalizm, więc... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 18:57 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Więc... był socjalistą? 06.10.02, 19:19 Ignorant napisał(a): "Piłsudski wyznawał żydowski socjalizm, więc... " Ponieważ napisał(a) to ignorant, a więc: - nie Piłsudski (zapewne Dmowski) - wyznawał (więc: udowadniał) - żydowski (zatem: arabski) - socjalizm (czytaj: syndykalizm) Razem: miał na myśli: Dmowski udowadniał arabski syndykalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant On się puszy swoim wywodem-objawem kretyństwa.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 20:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irrek Kardynał Wyszyński też był Żydem ! IP: *.chello.pl 06.10.02, 21:08 Jak się bawić, to się bawić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rypski krupczak Re: Kardynał Wyszyński też był Żydem ! IP: *.nyc.rr.com 06.10.02, 21:15 A to zes mnie dopiero zaskoczyl. To znaczy ze zydostwo calkowicie spenetrowalo scene polityczna i spoleczna, a teraz wkreca sie do forum. Trzeba jakies pospolite ruszenie zmontowac albo cos takiego. Czy Dmowski tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irrek Dmowski też był Żydem ! IP: *.chello.pl 06.10.02, 21:29 Oczywiście, że gen. Sikorski też był Żydem. Ale już gen. Felicjan Składkowski nie był Żydem tylko Żydówką. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalph Re: Pilsudski tez byl Zydem 07.10.02, 13:24 piotr33k2 napisał: > niejaki tejkowski mówil że papież też jest żydem i co wy nato ?. Tejkowski pewnie tez jest Żydem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Pilsudski tez byl Zydem IP: *.host10.starman.ee 06.10.02, 22:04 Co sie pucujecie? przecierz wszyscy jestešcie žydami? Odpowiedz Link Zgłoś
indris A kto NIE byl Zydem ? 07.10.02, 14:14 Żydem mianowano już każdego, kto jest znaną postacią życia politycznego. Od Rydzyka i Leppera do Kwaśniewskiego. Postacie z poza polityki żydoznawcy nieco zaniedbali. Nie znalazłem np. tezy o żydowskości Kubusia Puchatka. Ale świat się rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot A kto tam w Polsce nie był Żydem...??? 07.10.02, 14:58 Gość portalu: rypski krupczak napisał(a): > Poniewaz wypisywanie roznego rodzaju z palca wyssanych bzdur nic nie kosztuje > postanowilem dodac jeszcze jeden watek do kolekcji. > Niech mi ktos udowodni ze nie byl. Toz jeden w drugiego Zyd na Zydzie!!! )) Moze jeden Rydzyk sie ostal, ale i on prawde mowiac.... )) I po kiego grzyba tluka sie tam z tymi Arabusami??? Toz tu maja niemal 40 milionow rodakow???? Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re: Pilsudski tez byl Zydem 07.10.02, 15:49 Ja pamietam jak zaraz po ogloszeniu wynikow ostatnich wyborow na Forum pojawily sie trzy watki o tytulach: "Nareszcie Zydzi przegrali" "Zydzi wygrali" "Zyd Lepper" Smialem sie z tego caly dzien. Co do Tejkowskiego sprawa jest oczywista, przeciez jego prawdziwe nazwisko to Tejkower. A moj ulubiony Zyd to Patrice Lumumba (wlasc. Lumumbaum) Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Pilsudski tez byl Zydem 07.10.02, 16:12 pulbek napisał: > Ja pamietam jak zaraz po ogloszeniu wynikow ostatnich > wyborow na Forum pojawily sie trzy watki o tytulach: > > "Nareszcie Zydzi przegrali" > > "Zydzi wygrali" > > "Zyd Lepper" > > Smialem sie z tego caly dzien. > > Co do Tejkowskiego sprawa jest oczywista, przeciez jego > prawdziwe nazwisko to Tejkower. > > A moj ulubiony Zyd to Patrice Lumumba (wlasc. Lumumbaum) > > Pulbek. Tak! Tak! A zabil go inny Zyd Mosze (czyli Mojzesz...) Czombe!!! To oczywiscie tylko dla zamydlenia oczu! To przeciez Mosiek Czomber!!! Nas nie oszukaja! )) Odpowiedz Link Zgłoś