Dodaj do ulubionych

PiS gra stocznią

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:19
Ten wiec przypomina wiece na stoczni poparcia dla Gierka!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kazimierz Gierek - Kaczor Gierek - Kaczor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:20
      Ten wiec przypomina wiece na stoczni poparcia dla Gierka!!!
      • dan3iger TAM BYŁEM 01.10.06, 21:45
        1) To co widać było w TV, ta publika, to wszystyko wyselekcjonowane audytorium,
        nikt obcy nie był tam wpuszczany, ci co którzy przyszli z miasta stali za
        wysokim budynkiem (z lewej strony tego co widać bło w TV) i nie mieli dostępu do
        sceny, nie zdziwcie się więc że wszyscy tam klaskali, nikt się nawet nie
        skrzywił. Ale zapewnie doliczą się jako "te tysiące" które były na wiecu. Ich
        kamera jednak nie widzi.
        2) Wśród ludzi kręcili się antyterroryści w kominiarkach z kałasznikowami. Tego
        nie pamiętam na jakimkolwiek wiecu politycznym, nawet za komuny !!!
        3) W TV Trwam relacja leciała z ok 5-7 sekundowym opóźnieniem w stosunku do
        TVN24, wirać Rydzyk trzymał rękę na pulsie jakby ktoś powiedzial coś nie tak.
        Oto państwo PiS.
        • maruda.r Re: TAM BYŁEM 01.10.06, 23:04
          dan3iger napisał:

> 2) Wśród ludzi kręcili się antyterroryści w kominiarkach z kałasznikowami. Tego
          > nie pamiętam na jakimkolwiek wiecu politycznym, nawet za komuny !!!

To się kojarzy z brygadami NKWD, które w czasie II WŚ dodawały animuszu
          czerwonoarmiejcom "Ni szaga nazad!".

Swoją drogą, to spodziewałem się specyficznego folkloru, o którym piszesz.

• Gość: monster Re: TAM BYŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:57
            Ja tez tam byłem i niestety nie zauwazyłem antyterrorystów wśród ludzi nie wspominając o kominiarkach. owszem było kilku ludzi z ochrony rządowej ale na dachu i bez kominiarek!!!!!!!!!!
            • Gość: majster bo ci beret wzrok zasłonił IP: *.such.nat.hnet.pl 02.10.06, 21:28
              były i karabiny i antyterroryści, czołgi a nawet wyrzutnie rakiet. Kurduple
              mają to do siebie, ze się wszystkiego boją i wszędzie węszą spisek układu
    • batmanek11 marzec 68r 01.10.06, 21:21
      ja-rek, ja-rek, wie-sław, wie-sław, par-tia, par-tia
      ścieżki zdrowia też dla swoich przeciwników przewidzieliście jak ludzie tow
      Wiesława?
      pis_zwis

• Gość: sip PiS gra stocznią IP: *.such.nat.hnet.pl 01.10.06, 21:26
      "Po przemówieniu byłego działacza "Solidarności" Alojzego Szablewskiego, który
      skrytykował Lecha Wałęsę, tłum zaczął skandować "Bo-lek, Bo-lek". Nikt nie
      zaprotestował"
      --------------------------------------------------------------------------------

Ludzie mają krótka pamięć. W sierpniu 80-tego Kaczyński nie mógł sie dopchać do
      Wałęsy aby mu termos z herbatą nosić.
    • Gość: fan PiS gra stocznią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:28
      Dlaczego Kaczyńscy tak robią? Popieram ich ideę naprawy Polski - ale nie moga
      tego robić w takim stylu !!!!
      Spędy Stoczniowców (byli nakłaniani przez Dyrekcję do udziału), budowanie na
      ciągłym konflikcie, język konfrontacji - to działa, ale na krótką metę. Czy
      "Mózg" tego nie wie? Zostanie z elektoratem żelaznym na poziomie 10-12%....
      Szkoda, szkoda, szkoda :-((
    • Gość: ahaha Re: PiS gra stocznią IP: *.pro-internet.pl 01.10.06, 21:28
      a internet az huczy ze smiechu! no ale globalna siec tez jest elementem ukladu <rotfl>
      • Gość: nooooooo Re: PiS gra stocznią IP: *.pro-internet.pl 01.10.06, 21:31
        z wylaczeniem chińskiego "internet II" <rotfl>

gorale i gornicy beda robic autokarowy objazd po kraju? na kazdym wiecu tysiace tych samych twarzy? ale mamy poparcie! w kazdym miescie tysiące! ahahaha. cos kiepski PR mają. coraz gorszy
        • Gość: gallux Re: PiS gra stocznią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:33
          Co ? Strach zajrzał w oczy ? Sracie w nachy? Bo-lek bo-lek
          • Gość: ? Re: PiS gra stocznią IP: *.pro-internet.pl 01.10.06, 21:37
            co znaczy wyraz "nachy"? i kto robi kupę?
            nie tak dawno media informowaly o sraczce. ale twoj komentarz jest tak niezrozumialy, ze nie wiadomo, o jakiej sraczce mowa
            • Gość: Arek Re: PiS gra stocznią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:46
              Gallux to znany oszołom z Sopotu. Jego komentarze są tak aktualne, jak towary w
              sklepie na Monciaku (od którego zapozyczył swój nick Gallux).
          • Gość: gdańsk Re: PiS gra stocznią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:19
            Oj sramy Gallux, sramy....tylko że ze śmiechu. A nachy oodaj swojej do uprania.
    • Gość: kermitowski Masówka w "dobrym stylu" IP: *.gdynia.mm.pl 01.10.06, 21:48
      Cytując słowa Stanisława Anioła z Alternatyw 4 "nie boimy się dobrych wzorców"

---
      A więc jestem ZOMOwcem, czego jeszcze dowiem się o sobie dzięki Premierowi?
      • Gość: chyba Re: Masówka w "dobrym stylu" IP: *.pro-internet.pl 01.10.06, 21:54
        ze jestes pedalem <rotfl>
        • Gość: Pedro Re: Masówka w "dobrym stylu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:28
          jak mozna tolerowac tego idiote i chama Kurskiego ... to jest koles ktory sprowadzi PIS do podlogi ... i
          wtedy ktos rozliczy Kaczynskich za to co wyprawiaja!!! toco Kurski wyprawia w Gdansku zakrawa na
          kpine ale wspolczuje mu za parelat.Co za gnida.
    • Gość: gdnszczanin PiS gra stocznią IP: *.chello.pl 01.10.06, 22:29
      IO jakim "Bolku" skandowali.O Bierucie????????
      • Gość: Bolek Re: PiS gra stocznią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:33
        oni sami nie wiedza o ktorego Bolka chodzi ... WSI wykazalo ze Bolek to Jarek Kaczynski ... ale
        Macierewicz nie moze tego ujawnic ...
    • Gość: fred PiS gra stocznią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 23:10
      jedyna osoba ktora zaprotestowała w obronie Lecha - byla Walentynowicz. Do tego
      jeszcze publicznie mocno zjeb.... Szabłowskiego.
    • maruda.r PiS blefuje 01.10.06, 23:20

W rzeczywistości sytuacja stoczni nadal jest trudna. Oprócz wydzielenia zakładu
      z Grupy Stoczni Gdynia trudno mówić o innych sukcesach. A tych Andrzej Jaworski
      potrzebuje wielu, jeśli chce pokonać Pawła Adamowicza w wyścigu do
      prezydenckiego fotela w Gdańsku.

Sukcesy, to sprzedane statki. A tych nie zdąży zbyt wiele wybudować Jaworski.
      W gruszki na wierzbie nie ma co wierzyć.

• Gość: filut (bez loginu) PiS krytykuje arcybiskupa Gocłowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:10
      PIS skrytykował abp. Tadeusza Gocłowskiego, który nie zgodził się na nadanie
      stoczni imienia Jana Pawła II. - Nikt nie ma prawa nam tego narzucać, Jan Paweł
      II będzie naszym patronem, nawet jeśli sprzeciwiają się temu niektórzy księża.

Znaczy PIS angazuje Jana Pawła II do totalnej narodowej niezgody. Pieknie,
      Pieknie.
      • perculator Re: PiS krytykuje arcybiskupa Gocłowskiego 02.10.06, 03:59
        Arcbiskup bardzo dziwnie sie zachowuje.
        Taka nagonke prowadzil na ks. Jankowskiego, a teraz ma dziwna, podejrzana
        postawe. Ciekawe, czyzby Stella Maris i powiazania z komunistami odzyly?
        • Gość: gienek Re: PiS krytykuje arcybiskupa Gocłowskiego IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.06, 04:32
          a ja mam jedno pytanie z jakiej racji PIS wykorzystuje panstwowy zaklad pracy
          do swoich wiecow przedwyborczych jutro ja tam pojde i bede mial swoj wiec w
          koncu mam takie samo prawo do tego. no chyba ze jestem w bledzie.
    • Gość: Gall Anonim Re: PiS gra stocznią wystawiajac Jaworskiego IP: *.chello.pl 02.10.06, 06:11
      Jaworski de facto ma fatalną opinię pośród gdańskiej prawicy. Wystawienie
      Jaworskiego to strzał PiS w swoją własną stopę.
      Wniosek drugi to dowód, iż PiS nie posiada kadr i wystawia kogo ma pod reką.
      Alleluja i do przodu....
      Pozdr Gall A.
    • Gość: optymista nareszczcie!!! IP: *.centertel.pl 02.10.06, 10:43
      ja wiedziałem, że tak będzie!! ci idioci musieli w końcu to spierd... brawo
      Jarek! brawo Jacek! barwo reszta głupków! po takich kretyńskich działaniach
      naród nareszcie kopnie was w dupe i wystrzeli na księżyc, a my odetchniemy z
      ulgą... tylko mi tu nie sr.. z nieba Jacuć, bo wiemy, że to w twoim stylu
      rzucać g.. w innych, już niedługo, już niedługo!
    • Gość: @ A. Gwiazda IP: 195.116.62.* 02.10.06, 12:11
      do tej pory myślałem o Gwiezdzie, że ma swoje jazdy, ale ogólnie jest ok. A;e
      teraz, to widzę że koleś jest pokroju Macierewicza...
    • marcowsky Stocznia ma jakies dlugoterminowe kontrakty 02.10.06, 14:07
      na budowe statkow?Czy glownym celem to po-1- nadac sobie nazwe Jana PawlaII po 2
      zrobic kampanie wyborcza prezesowi po 3-forse na zasilki dla upadlego zakladu i
      TAK da rzad?
    • Gość: siwy PiS gra stocznią IP: *.chello.pl 02.10.06, 14:25
      Czy pamiętacie wiec na tej samej stoczni w marcu 1968r. Też była telewizja i też
      tak samo fajnie było.
    • Gość: alles PiS gra stocznią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 17:43
      Pisuary wiedzą, że w uczciwej walce nie maja szans z Adamowiczem stąd te cyrki
      z imieniem JPII dla stoczni, pisowska hucpa na terenie tego złomowiska z
      premierem etc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka