kontra59 Cała Polska się będzie smiała... 19.10.06, 13:53 Uważajcie, gdańszczanie. Już niezły wstyd, że śmiał zboczeniec zgłosić kandydaturę no ale na to nie macie wpływu. Zobaczymy po wyborach... Warszawa czeka zaciekawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
andaral Re: Cała Polska się będzie smiała... 19.10.06, 14:45 kontra59 napisał: > Uważajcie, gdańszczanie. Już niezły wstyd, że śmiał zboczeniec zgłosić > kandydaturę no ale na to nie macie wpływu. Zobaczymy po wyborach... > Warszawa czeka zaciekawiona. Oj tak, Warszawa czeka na wybory !! Pozdowienia dla 3Miasta i Pomorza !! (ps. mam nadzieję, że nie bedzie u nas jakiegoś obciachu) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Cała Polska się będzie smiała... 19.10.06, 18:56 Mam nadzieję, że Kazio Gumowe usta popłynie w takim tempie, że nawet spłuczki nie usłyszy. Tak sobie myślę, od kiedy większym obciachem dla miasta jest prezydent-gej niż prezydent-naziol? --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.ny325.east.verizon.net 19.10.06, 13:53 Sielatycki to palant i swinia /pewnie prawdziwy katolik/.Brzydze sie takimi ludzmi.Zenada.Wg.jego opini orietacje mam ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An. Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: 62.233.191.* 19.10.06, 13:59 Jak patrzę na te twarze, na ich liczbę lat to przypomina mi się taki program rządowy: "Pierwsza praca" ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysienka26 Re: O Sielatyckim opinie wielu ludzi mowia, IP: *.pool80180.interbusiness.it 19.10.06, 14:01 Odpowiedz Link Zgłoś
rzeczywistosc4rp Po co takim śmierdzielem 19.10.06, 14:05 sie przejmować? wszystko co powiazane jest z ta koalicją to cuchnie kloaką Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka26 Re:O Sielatyckim opinie wielu ludzi 19.10.06, 14:08 ze tlen ,nie doplywa mu do mozgu,wyglada jakby byl chory na AIDS miernota jedna,albo niedozywiona czy cus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IJ Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.06, 14:13 Sielatycki to żałosna kreatura.Wstyd,ze cos takiego zasiada w Radzie Miasta! Powinien odpowiedziec za swoje faszystowskie wyskoki przed sądem. A swoja droga ciągnie go do tych "ciepłych chłopaków" , oj ciagnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PorzadnyObywatel Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.cc.bbsrc.ac.uk 19.10.06, 14:15 Ha! Kazdy wie ze w 3miescie rzadzi Platforma i komitety obywatelskie. Ten skrzywdzony w mlodosci chlopczyk chce sie zalapac na (mizerny swoja droga) stolek. Mam nadzieje ze jedyne na czym usiadzie to stolec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: 80.51.194.* 19.10.06, 14:15 Sam wygląda jaj ciepły chłopiec. A w zasadzie wygląda sto razy gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Myslałem, że to o Wierzejskim będzie 19.10.06, 14:15 a tu jakiś Sielatycki? Odpowiedz Link Zgłoś
andaral Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach 19.10.06, 14:19 Hmm, czyżby posła z LPR rzucił chłopak ?? Tylko zrospaczona dziewczyna/chłopak tak postepuje, chyba nie był kochany przez rodzinę. Biedny poseł z LPR ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.06, 14:19 No cóż neonaziści są coraz mocniejsi ,będzie ciekawie jak obudzimy się z ręką w nocniku, gdy będą palić książki i wyznaczać jedynie słuszną linie.Pewnie wtedy założą mundurki. Odpowiedz Link Zgłoś
typson ale gumiś 19.10.06, 14:21 wygląda jak pomieszanie H. Himmlera z herr Flickiem z Alo Alo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfaron Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: 217.167.123.* 19.10.06, 14:22 No patrzcie jaki kogucik, a na zdjęciu wygląda jak robiony miękkim dydkiem. Ale głosujmy na niego, takich jak on nam potrzeba. Kabarety w modzie, a ten z jego udziałem może okazać się bezkonkurencyjny w Europie. Sielaty!!!! witaj w rodzinie błaznów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matthias marzenia IP: 195.94.201.* 19.10.06, 14:25 panie Sielatycki, zamiast marzyc skrycie i zyc w flustracji - krotka terapia akceptacji swoich potrzeb i tez bedzie Pan mogl cieszyc sie cieplymi chlopcami. Rozumiem, ze lepiej spotykac cieplych niz zimnych i ich dogrzewac.W pelni rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani heh IP: 150.254.164.* 19.10.06, 14:29 a sam wygląda jak klasyczna ciota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es LPR - partia skinheadów IP: 195.116.62.* 19.10.06, 14:32 w Opolu kolejny skinhead startuje do rady: www.pl.indymedia.org/pl/2006/10/23883.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekeke Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.chello.pl 19.10.06, 14:35 no to ja juz wiem na kogo zaglosowac:) i na pewno nie bedzie to kolezka z lpr Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach 19.10.06, 14:36 Dziwne że ktoś o tak semickim wyglądzie jak Sielatycki ma tak faszystowskie poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerczil Re: Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:41 Kurde jakiś jednostrzałowy ten sielatycki co tam na Pomorzu jeszcze mu ryja nie obtukliście przykładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt7 A czego innego można się spodziewać po LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:42 Tylko eskalacji ksenofobii i narodowo-faszystowskich ideii. Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 Giertych!.. jak wychowujesz swoja młodziez ? 19.10.06, 14:46 sami faszyści, zboki i zwykli łysi bandyci,. a Giertych pieprzy o trudnej młodziezy w szkołach!.. powinien zaczac od bandytów w swoim środowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
gw_gazeta_ubekistanu [...] 19.10.06, 14:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Sielatycki, wyglądasz jak zniewieściały onanista. 19.10.06, 14:44 Weź się babo za siebie bo prezentujesz się jak jakiś cherlawy pachołek a taki nie ma szans w Trójmieście. My tu nie lubimy takich cienkich, słabowitych i knujących pokątnie bladych cwaniaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Popatrzcie na zdjęcie IP: *.intersoft.pl 19.10.06, 14:45 Na zdjęciu ten koleś wygląda jak stereotyp "ciepłego chłopca". Nie wyobrażam go sobie w grupie skinheadów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Re: Popatrzcie na zdjęcie 19.10.06, 15:09 Nie smiejcie sie z niego. On jest na cos chory. Przeciez tak nie wyglada 26 letni facet. Homoseksualistow nie lubi, kobiety jego nie lubia, mozna miec stresy jak sie jest akceptowanym tylko w gronie jakis lysych wyrostkow, ktorzy lubia nosic drewnaine paly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin on jest wśród tych skinów dyżurną parówą IP: 213.17.140.* 19.10.06, 15:35 zawsze pod ręka jak któremuś się nagle zachce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ard Re: on jest wśród tych skinów dyżurną parówą IP: 81.219.218.* 19.10.06, 15:37 Zazdroscisz ? Wolalbys Ty byc dyzurnym? Nikt cię nie chce , brzydalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Popatrzcie na zdjęcie IP: 195.116.62.* 20.10.06, 10:34 wbrew pozorom homseksualizm jest popularny w środowiskach skinowskich, na zachodzie nawet się z tym nie kryją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luz casal Radnego Sielatyckiego opinie o rywalach IP: *.toya.net.pl 19.10.06, 14:45 a co on tak zazdrości tej orientacji?? czyżby sam miał jakiś kompleks...? choć w sumie odpowiedź jest oczywista, wystarczy spojrzeć na fotkę. fuj. żenujący typ. Odpowiedz Link Zgłoś