Gość: to ja IP: *.pro-internet.pl 19.10.06, 21:32 najlepszy spec od klipów wyborczych w tym kraju, czyli ja www.wsp-bilikiewicz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej słowikowski skandaliczne zachowanie IP: *.chello.pl 19.10.06, 22:00 Gazety Wyborczej! Od kilku tygodni prowadzona jest kampania PO właśnie za posrednictwem tej gazety. Dowaidujemy się o odgrzewanych kotletach z Sopotu i o tym, że biedni i niewinni Karnowski i Adamowicz boją się czarnych sotni PiS, które poprzez prokuraturę ich zamkną. Do niedawna prenumerowałem wyborczą ale rezygnuję, ponieważ stała się stroną politycznej gry. Dziennikarze TV 3 opowiadają, że negatywny materiał o kandydacie na prezydenta Sopotu miał być wydany dzisiaj, kiedy nie było możliwości zmiany kandydata. To oznacza, że GW chciała rozstrzygnąć wybory w Sopocie na korzyść Karnowskiego. To skandal i ogromna dziennikarska nieżetelność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwianin Re: skandaliczne zachowanie IP: *.volta.net.pl 19.10.06, 22:23 Za to najrzetelniejsza gazeta w tym kraju jest Nasz Dziennik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no chyba Re: skandaliczne zachowanie IP: *.pro-internet.pl 19.10.06, 22:37 przeciez nie tylko "po" jest promowane, ale i najlepsi klipiarze 4rp:) www.wsp-bilikiewicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Re: skandaliczne zachowanie IP: *.interecho.com 20.10.06, 08:52 www.wsp-bilikiewicz.pl Czy tam na zdjeciu przed wejsciem nie stoi fura Karnola? W koncu gosc jedzie na Zoftcie albo innym leku anty-depresyjnym blokujacym wychwyt serotoniny - to moim zdaniem jest u niego widoczne. Recepty na te srodki wypisuje tylko psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głąb? Re: skandaliczne zachowanie IP: *.pro-internet.pl 19.10.06, 22:39 nierzetelność pisze się przez "rz" czy cytowany jest głąbem, czy może objęła go amnestia maturalna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: skandaliczne zachowanie IP: 83.71.162.* 20.10.06, 11:10 Panie Macku, skoro nie podoba sie Panu Wyborcza, to po co Pan ja czyta? Proponuje wejsc na www.naszdziennik.pl , tam znajdzie Pan bardziej "zetelne" informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sip Kurski załosny pajac na Yach Festiwal IP: *.such.nat.hnet.pl 20.10.06, 00:11 Niech sobie przypomni z jakiego powodu wyborcy wybrali go posłem? Napewno nie dlatego, ze kręci najlepsze w swiecie klipy. Powinien zrzec się mandatu i zacząć robić zawodowo to w czym jest najlepszy, a za rok wystartować w Yachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Kampania na dachu wieżowca & A Jaworski IP: *.chello.pl 20.10.06, 05:35 Kandydat PiSu ma fatalną opinię nie tylko wśród gdańskiej prawicy. Wystawianie tego faceta to kolejny strzał we własną stopę tej egzotycznej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Horała Kurski to palant i wstydzę sie za niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 05:58 Takich ludzi nasz prezes powinien pousuwac z partii-wstydze sie zanich i przepraszam moich wyborców za tego człowieka -myślę że po wyborach które przegra przez niego pis wGdańsku zostanie usunięty z parti zhukiem www.horala.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Kampania na dachu wieżowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:37 Adamowicz, dlaczego popierasz autostrade w centrum miasta, 29m od blokow na Zaspie, Przymorzu i Żabiance?? Adamowicz, czy ty Boga w sercu nie masz?? Czy miasto ma przygotowane pieniadze na odszkodowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek auto na autostradzie ci mózg rozjechało?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:54 doucz sie i sprawdź jaka jest różnica miedzy parametrami autostrady a drogi głównej przelotowej, która będzie tworzyć trasę zieloną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Kampania na dachu wieżowca IP: *.interecho.com 20.10.06, 08:48 Mogli by posapdac z tego dachu, byloby lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: do u - waga IP: 212.162.212.* 20.10.06, 15:42 ... jak by pospadali z tego dachu to bys nareszcie mogl wrocic do swojej ziemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kampania na dachu wieżowca 20.10.06, 19:43 Prezydenci opowiadali sobie dowcipy i stroili żarty. - Paweł, koperta ci z kieszeni wystaje - śmiał się Karnowski. - To ta, co mi ją przed chwilą dałeś - odpowiadał rozbawiony Adamowicz. ******************************* Tzw. wojskowe poczucie humoru. Coś w stylu Busha i Putina. Odpowiedz Link Zgłoś