Dodaj do ulubionych

Kampania na dachu wieżowca

IP: *.pro-internet.pl 19.10.06, 21:32
najlepszy spec od klipów wyborczych w tym kraju, czyli ja

www.wsp-bilikiewicz.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: maciej słowikowski skandaliczne zachowanie IP: *.chello.pl 19.10.06, 22:00
      Gazety Wyborczej! Od kilku tygodni prowadzona jest kampania PO właśnie za
      posrednictwem tej gazety. Dowaidujemy się o odgrzewanych kotletach z Sopotu i o
      tym, że biedni i niewinni Karnowski i Adamowicz boją się czarnych sotni PiS,
      które poprzez prokuraturę ich zamkną. Do niedawna prenumerowałem wyborczą ale
      rezygnuję, ponieważ stała się stroną politycznej gry. Dziennikarze TV 3
      opowiadają, że negatywny materiał o kandydacie na prezydenta Sopotu miał być
      wydany dzisiaj, kiedy nie było możliwości zmiany kandydata. To oznacza, że GW
      chciała rozstrzygnąć wybory w Sopocie na korzyść Karnowskiego. To skandal i
      ogromna dziennikarska nieżetelność.
      • Gość: Oliwianin Re: skandaliczne zachowanie IP: *.volta.net.pl 19.10.06, 22:23
        Za to najrzetelniejsza gazeta w tym kraju jest Nasz Dziennik.
      • Gość: no chyba Re: skandaliczne zachowanie IP: *.pro-internet.pl 19.10.06, 22:37
        przeciez nie tylko "po" jest promowane, ale i najlepsi klipiarze 4rp:)

www.wsp-bilikiewicz.pl
        • Gość: truth Re: skandaliczne zachowanie IP: *.interecho.com 20.10.06, 08:52

www.wsp-bilikiewicz.pl

Czy tam na zdjeciu przed wejsciem nie stoi fura Karnola?
          W koncu gosc jedzie na Zoftcie albo innym leku anty-depresyjnym blokujacym
          wychwyt serotoniny - to moim zdaniem jest u niego widoczne. Recepty na te srodki
          wypisuje tylko psychiatra.
      • Gość: głąb? Re: skandaliczne zachowanie IP: *.pro-internet.pl 19.10.06, 22:39
        nierzetelność pisze się przez "rz"

czy cytowany jest głąbem, czy może objęła go amnestia maturalna?
      • Gość: mart Re: skandaliczne zachowanie IP: 83.71.162.* 20.10.06, 11:10
        Panie Macku, skoro nie podoba sie Panu Wyborcza, to po co Pan ja czyta?
        Proponuje wejsc na www.naszdziennik.pl , tam znajdzie Pan bardziej "zetelne"
        informacje:)
      • aneks11 Re: skandaliczne zachowanie 20.10.06, 13:31
        Pier .. lisz gu . ia PiS do
    • Gość: sip Kurski załosny pajac na Yach Festiwal IP: *.such.nat.hnet.pl 20.10.06, 00:11
      Niech sobie przypomni z jakiego powodu wyborcy wybrali go posłem? Napewno nie
      dlatego, ze kręci najlepsze w swiecie klipy. Powinien zrzec się mandatu i
      zacząć robić zawodowo to w czym jest najlepszy, a za rok wystartować w Yachu.
    • Gość: Gall Anonim Kampania na dachu wieżowca & A Jaworski IP: *.chello.pl 20.10.06, 05:35
      Kandydat PiSu ma fatalną opinię nie tylko wśród gdańskiej prawicy. Wystawianie
      tego faceta to kolejny strzał we własną stopę tej egzotycznej partii.
      • Gość: M.Horała Kurski to palant i wstydzę sie za niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 05:58
        Takich ludzi nasz prezes powinien pousuwac z partii-wstydze sie zanich i
        przepraszam moich wyborców za tego człowieka -myślę że po wyborach które
        przegra przez niego pis wGdańsku zostanie usunięty z parti zhukiem
        www.horala.pl
    • Gość: zyga Kampania na dachu wieżowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:37
      Adamowicz, dlaczego popierasz autostrade w centrum miasta, 29m od blokow na
      Zaspie, Przymorzu i Żabiance?? Adamowicz, czy ty Boga w sercu nie masz?? Czy
      miasto ma przygotowane pieniadze na odszkodowania?
      • Gość: Jacek auto na autostradzie ci mózg rozjechało?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:54
        doucz sie i sprawdź jaka jest różnica miedzy parametrami autostrady a drogi
        głównej przelotowej, która będzie tworzyć trasę zieloną.
    • Gość: waga Kampania na dachu wieżowca IP: *.interecho.com 20.10.06, 08:48
      Mogli by posapdac z tego dachu, byloby lepiej
    • hera9 w windzie popapral krawat? 20.10.06, 09:16
      czy moze jest fleją?
      • Gość: Dante Re: do u - waga IP: 212.162.212.* 20.10.06, 15:42
        ... jak by pospadali z tego dachu to bys nareszcie mogl wrocic do swojej ziemniaki.
    • maruda.r Kampania na dachu wieżowca 20.10.06, 19:43

Prezydenci opowiadali sobie dowcipy i stroili żarty. - Paweł, koperta ci z
      kieszeni wystaje - śmiał się Karnowski.

- To ta, co mi ją przed chwilą dałeś - odpowiadał rozbawiony Adamowicz.

Tzw. wojskowe poczucie humoru. Coś w stylu Busha i Putina.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka