tequila_9 21.10.06, 13:09 Witam szanownych forumowiczów, czy ktoś z Was mógłby podać mi jakies namiary na aktualnie dyspozycyjną, i sprawdzoną już ekipę remontową?? Byłbym wdzięczny, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klik Re:remontową czego?Kadłubów okrętowych?n/t IP: *.gdynia.mm.pl 21.10.06, 18:59 Odpowiedz Link Zgłoś
tomczynskam Re: [pytanie]Ekipa remontowa 21.10.06, 22:28 z tymi remontami tylko same problemy, ja mam namiar na dobrego kafelkarza, ale z tego co wiem to trzeba na niego czekać ze dwa miesiące..... Ale gdybyś była zainteresowana meblami na wymiar-szafy kuchnie itp. to polecam mojego stolarza, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila_9 Re: [pytanie]Ekipa remontowa IP: *.eia.pl 22.10.06, 12:09 Generalnie chodzi mi, o ekipe ktora zajmie sie domem na zewnatrz-jakis kornik, ocieplenie czy cus ;) pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
bpuch Re: [pytanie]Ekipa remontowa 27.10.06, 23:17 ja bym rowniez byl wdzieczny za kontakt do solidnej i niedrogiej ekipy wynajczajacej wnetrza mieszkalne> kafelki, sufity podwieszane, podlogi, jak rowniez zabudowy meblowe, itp, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
tomczynskam Re: [pytanie]Ekipa remontowa 30.10.06, 19:59 wysłałam maila na gazetowy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila_9 Re: [pytanie]Ekipa remontowa IP: *.eia.pl 31.10.06, 11:33 Nadal poszukuje ... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczynskam Re: [pytanie]Ekipa remontowa-BPUCH 02.11.06, 14:01 WYSłAłAM ci maila na gazetowy, mam ekipę jeśli chodzi o usługi stolarskie, zabudowy, kuchnie, szafy itp. Odpowiedz Link Zgłoś