atr55 28.11.06, 07:44 Gdzie mozna znależć informacje na temat wolnych etatów w urzedach. o ile takie teraz bedą. A wydaje mi się ,że powinny być. Czy jest to gdzieś upublicznione. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zark Re: Wolne etaty w urzędach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 08:28 A do PISu się zapisałeś.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atr55 Re: Wolne etaty w urzędach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 08:30 Nie. Jestem bezpartyjna. Sugerujesz,że bez tego nie mam szans? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szary Re: Wolne etaty w urzędach IP: *.tkdami.net 28.11.06, 09:42 Witam Informacje o pracy znajdują się na tej stronie bip.radom.pl/bip/bip.php?node=2. Powodzenia w szukaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spid Re: Wolne etaty w urzędach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:28 Udaj sie do ksiezy,oni pomogli Kosztelowi,obiecywali gruszki na wierzbie, to niech teraz to spelnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom Re: Wolne etaty w urzędach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:45 Do Wójcika i Fałka oni dzielą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Wolne etaty w urzędach IP: *.komtech.com.pl 28.11.06, 12:54 Uderzaj do PUP bo przecież pan kosztowniak zamieni stołek kierownika w PUP na prezydencki fotel a napewno za nim pojdzie kilku innych kandydujących z PUP np dyr Bocheński do Rady. Może zabiroą też ze sobą kierownika Czajkowskiego, który też kandydował z ramienia PISu a pracuje w PUP, Bo chyba dyrektora Bakuły nie zabiora bo kandydował z PSLu. Zobacz ile juz stołeczków zwolni się dzięki ttym wyborom w PUP:-) Powodzenia! PS Tylko pamiętaj że te konkursy są tylko fikcją i od poczatku rozpisuje się je pod konkretne osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
antypis5 Re: Wolne etaty w urzędach 29.11.06, 08:40 Jeśli chcesz dostać pracę w UM za nowej władzy musisz spełnić następujace warunki: - zapisac się do PiS, przynieśc zaświadczenie od proboszcza, że co niedziela chodzisz na msze, raz w miesiącu się spowiadasz, podpisać oświadczenie, że nigdy nie oglądasz TVNu, słuchasz radia maryja oraz zdać egzamin z mieszania i opluwania wszystkich, ktorzy myślą inaczej. Egzaminował Cię będzie najlepszy specjalista w tej dziedzinie: sympatykpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Wolne etaty w urzędach IP: 195.94.198.* 29.11.06, 08:51 myśl że przesadzacie. Liczę na to że będzie normalnie, że bedzie sie liczyła wiedza merytoryczna i doświadczenie bo nie ma w mieście czasu na naukę na stanowiskach. Potrzeba ludzi co będą dalej i szybciej osiągać sukcesy dla naszego miasta. Już dosyc było partyjniactwa. Idzie nowe (mam nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzie nowe Re: Wolne etaty w urzędach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:38 Też mam nadzieję, że będzie normalnie. Będzie sie liczyła wiedza i to co sie umie. Zobaczymy. Jesli będzie inaczej to znaczy,że nic sie nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
arturzalewski Re: Wolne etaty w urzędach 29.11.06, 10:20 jaka wiedza przynaleznosc do PIS-u i tyle niestety nic sie niezmieni to samo obiecywali 4 lata temu w warszawie i co sie okazlo przyjecia do UM czlonkowie pis 85% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszłonowe??? Re: Wolne etaty w urzędach IP: 195.94.198.* 29.11.06, 10:29 Spoko...poczekajmy "chwilkę".... może jednak nie będzie tak żle... ja mam nadzieję że będzie lepiej niż dotychczas. Nie chciała bym się zawieść bo jestem już taki rocznik że wiele widziałam na wielu się zawiodłam . Dużo oczekiwałam po PIS-ie a moja ostatnia "deska ratunku" zaczyna być ciut licha Odpowiedz Link Zgłoś