Dodaj do ulubionych

Drzwi otwarte za późno

IP: *.chello.pl 07.12.06, 07:42
Najpierw niech wybiórcza zrobi porządek z dyletantem Michałem Tuskiem -
piszacym bzdury na każdy temat który porusza, następie niech zajmie się
wyrokiem sądu - może sędzia ma coś teraz na sumieniu.

A dopiero na końcu pouczać innych - ale i tak bez moralnego prawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: bl Drzwi otwarte za późno IP: *.chello.pl 07.12.06, 14:03
      Zbieracze śmieci zamieszkali też na ul Chrzanowskiego 62B, w bloku należącym
      dawniej do Politechniki Gdańskiej. Sąsiedzi, w większości emerytowani
      pracownicy PG, są przerażeni i bezradni wobec nowych lokatorów, którzy w
      krótkim czasie zapchali 3-pokojowe mieszkanie , wraz z balkonem, odpadkami, a
      sami wypróżniają się do zlewu w piwnicy, bo prawdopodobnie ubkikację w domu już
      sobie zapełnili śmieciami. Tutaj też może dojść w każdej chwili do tragedii.
    • Gość: ROTFL Jak Lewna wyrzucił jednego takiego g.ja, to sąd go IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.12.06, 15:58
      skazał, a pismaki GW zaszczuły. Ciekawe czy teraz czegoś się nauczą, osobiście w
      to wątpię.
    • Gość: pamiętający podobn tak sobie myślę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:16
      Jakie larum podniosła by redakcja, gdyby jednak urzednicy np z policją lub SM
      weszli do tego mieszkania? I gdyby np chciano je oczyscić ze śmieci, przecież
      ten magazyn był własnością tego dziadka i gdzieś trzeba by to zabezpieczyć i
      przechować. Bo przeciez gdyby to wyrzuciś redakcja by oskarzyła miasto o
      zniszczenie cudzej własnosci. Pani Wiatroszak -jesteście mistrzami w obłudzie,
      jakby się nie odwracać dupa zawsze z tyłu, a przecież kozioł ofiarny musi być.
      • Gość: maria'n Re: tak sobie myślę IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.06, 03:16
        Nie pieprz Piotrze wieprza pieprzem ... Administracja jest odpowiedzialna za
        bezpieczeństwo mieszkańców i jej obowiązkiem było przenieść starszego pana a
        jego "magazyn" wywalić do śmieci. I za takie coś nie odpowiadałby Lewna. teraz
        może odpowiadać (m.in.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka