Dodaj do ulubionych

Fryzjer Gdynia lub Gdańsk

• Gość: kasia Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.chello.pl 28.11.09, 12:02
      Najlepszy salon w Sopocie to SENSUAL SPA, rewelacyjny poziom
      strzyżeń. Z tego co słyszałam to dziewczyny szkoliły się we Francji.
      Ponadto ceny przystępne, no i super atmosfera. Polecam
      • papuzka_gda Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 28.11.09, 12:21
        ja polecam Julite i Karine Haffnera w Sopocie

www.studio-effect.pl/
      • kurpik85 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 31.01.17, 13:21
        Ja od lat korzystam z usług dolcevitasalon.pl - jestem bardzo zadowolona i na pewno go nie zmienię :-).
    • Gość: Annna Re: Fryzjer Gdynia Abacosun. IP: *.chello.pl 29.11.09, 11:40
      Abacosun na Ul.Wielkopolskiej.Rewelacja szczególnie p.Asia Rewelacyjnie strzyże,
      potrafi doradzić. Zawsze jestem bardzo zadowolona
      • Gość: basia M&M Lademann Gdynia os Fikakowo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.01.10, 20:02
        szczegolnie polecam!!!fryzjer powinien byc z pomyslem kreatywny i
        jesli pozwolisz innowacyjny.Tak wlasnie jest w salonie u Magdy i
        Marcina.Widac ze fryzjerstwo to ich pasja i podchodza do niego z
        pelnym profesjonalizmem.Chcialam cos zmienic w mojej fryzurze a oni
        dobrali kolor,ciekawe ciecie i jestem mega zadowolona.
        • Gość: Malgosia Re: M&M Lademann Gdynia os Fikakowo IP: 188.33.109.* 25.01.10, 20:30
          zgadzam się!!! szukałam długo fajnego salonu w Trójmieście. Magdę i Marcina znalazłam dzięki rankingowi na stronie trojmiasto.pl. Polecam wszystkim niezdecydowanym, którzy stracili wiarę w normalnych fryzjerów. Dobierają fryzurę do kształtu twarzy, pracują na profesjonalnych kosmetykach. Do tego słuchają tego co się do nich mówi, nie przekonują do własnych wizji i co pewne nie lecą standardową/taką samą fryzurą u wszystkich. do tego zauważyłam że maja świetny kontakt ze swoimi klientami, nie traktują ludzi anonimowo - co dla mnie jest niesamowicie ważne.
          • Gość: Bencol Re: M&M Lademann Gdynia os Fikakowo IP: *.vc.shawcable.net 26.01.10, 03:46
            Ja fryzjerstwo zalatwiam szybko,tanio i sprawnie.......gar na
            baniak,strzyzenie w kolo na tz.-Miche-i jest git!!!!!-Bencol-
            • Gość: Kot Re: M&M Lademann Gdynia os Fikakowo IP: 195.26.75.* 08.02.10, 17:50
              :))))))) to Ty musisz fajnie wyglądać;P
        • Gość: MMLademann Re: M&M Lademann Gdynia os Fikakowo IP: *.play-internet.pl 22.03.11, 17:41
          Salon przeniesiony do centrum Gdyni.Ul Świętojańska 39/ Wybickiego 1
    • Gość: gos Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.chello.pl 08.02.10, 13:09
      `
    • proxy2 Club fryzjerski Altrnative !!! 05.03.10, 23:18
      Polecam Club Fryzjerski Alternative na przeciwko hali Olivia w Centrum Handlowym
      Familia,jest naprawde swietny klimat,pełen profesjonalizm,mega kreatywne
      osoby!!!! Polecam Zosie i pozdrawiam!!!
    • Gość: Pomocnica Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.limes.com.pl 23.11.10, 18:12
      Spróbuj w GALERII FRYZUR na ul.Armii Krajowej 38. Byłam tam niedawno. Pani Marzena Zaborska zrobiła mi naprawdę świetny kolor i strzyżenie. Profesjonalne usługi za bardzo dostępną cenę (ja zapłaciłam 135zł)
      • Gość: basia0108 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.175.226.59.maxnet.net.pl 27.12.16, 11:05
        No chyba ta pani sama sobie opinię wystawiła, pełne dane:) mogła jeszcze pesel podać :D
    • Gość: kamila Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.11, 16:35
      witam jestem fryzjerką to mój nr 500321267
      • Gość: Palowicz Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.vc.shawcable.net 22.03.11, 22:34
        Ja- SPECJALISTA-farbowanie,strzyzenie,tanio,szybko i solidnie.......micha na lep.....i pale na zapale.....i po sprawie......Palowicz.....
      • Gość: fryzjerka Re: Fryzjer Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 17:19
        Witam.Jestem fryzjerką,wykonuje usługi fryzjerskie.Zapraszam.
        • Gość: fryzjerka Re: Fryzjer Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 17:20
          Wykonuje usługi fryzjerskie,mój numer 507352382
          • Gość: Poler Re: Fryzjer Gdynia IP: *.vc.shawcable.net 02.07.13, 23:49
            Gar na leb i pale na zapale.......szybko,tanio i wygodnie......,jezeli klient chce moge zrobic polerke baniaka........noooo i gra muzyka,wista wio ,usia sia......
    • Gość: mala Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.centertel.pl 06.04.14, 21:57
      Witam :) jeste kosmetyczka dużo słyszę od klujentek na temat fryzjerow- ze słyszenia nie polecam Roberta - kiedyś moze tak teraz bazuje na opini: pokecam- salon PARIKARDO UL.ZGODY fryzjerke DOROTE Z centrum BATORY.I DOMINIKA
    • Gość: GrzywkA Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.14, 10:22
      fryzjer.pl/gdynia/ranking/top5
      Masz kasę to możesz tam iść. Najlepsi ale i pewnie najdrożsi.
    • Gość: Kaśq Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.dynamic.mm.pl 21.03.16, 12:23
      Polecam Mateusza z Wyczesanych, byłam u niego na otwarciu w sobotę i stwierdzam, że jest po prostu genialny. Polecam wszystkim :)
      • k1234561 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 18.04.16, 21:02
        A czy możecie polecić jakiś porządny salon w Trójmieście,w którym używają porządnych farb,nie oszczędzają na profesjonalnych kosmetykach,po cichu mieszając farby na zapleczu z farbami z Rossmana?Widziałam już niejedno i bardzo obawiam się tego.Od kilku lat chodziłam do fryzjera w hotelu Sheraton w Sopocie.Byłam bardzo zadowolona z ich usług.Farby wszystkie firmowe,wszystkie kolory,do tego potrzebne profesjonalne kosmetyki wszystko L'oreal.Farby mieszane na oczach klientki,stylizacja też kosmetykam L'oreal.NIestety coś się tam pochrzaniło i salon zamknęli i nie mam gdzie pofarbować włosów.W dodatku jestem uczulona na amoniak,więc też muszę na to uważać.Jeśłi znacie jakiś porządny salon,który nie oszczędza na produktach i profesjonalnie umieją dobrać farby to proszę o namiary.
        • rentrz Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 13.12.16, 12:36
          Najlepszy salon jaki znam to salon Wojtek na ul. Wajdeloty 14, z czystym sumieniem mogę polecić Pana Wojtka. Pracuje na kosmetykach Loreal, do tego jest bardzo kreatywny , zna się na swojej pracy i przede wszystkim profesjonalnie ją wykonuje. Moje farbowanie wychodzi zawsze idealnie , równo , włosy są błyszczące . Jestem alergiczką , a farba Loreal mnie nie uczula. Polecam .Podaje jego nr telefonu 58 341 50 76 naprawdę warto !
    • paranormalny Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 19.04.16, 21:04
      Temat, jak widać, aktualny od (minimum) 9 lat :?
    • rentrz Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 13.12.16, 12:47
      Polecam Pana Wojtka ma salon we Wrzeszczu na ul. Wajdeloty 14.Na pewno wyjdziesz zadowolona. Nie znam i nie słyszałam o lepszym fryzjerze niż on. Potrafi idealnie dobrać fryzurę i kolor . Moja mama, moje dwie siostry oraz ja chodzimy do niego i naprawdę chwalimy go , bo na to zasługuje.
      Podaję te. 58 341 50 76 warto zadzwonić i się umówić.
    • rentrz Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 13.12.16, 13:07
      Ja znam bardzo dobrego fryzjera , a jest nim Pan Wojtek . Ma salon we Wrzeszczu ul. Wajdeloty 14. Rewelacja ! Strzyżenie wykonuje na najwyższym poziomie, zna i umie wprowadzić najnowsze trendy we fryzjerstwie. Wysłucha i doradzi, podpowie w jakiej fryzurze byłoby ci dobrze . Z całą pewnością polecam. Ja jestem bardzo zadowolona .
      • rentrz1 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 17.01.17, 15:04
        Tak Pan Wojtek to najlepszy fryzjer- stylista jakiego znam. Strzyże obłędnie ! Pełen profesjonalizm w mistrzowskim wydaniu. Byłam i sprawdziłam !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka