maja118 10.01.07, 13:37 Co można a co wypada kupić komuś na jego pierwsze w zyciu mieszkanie? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: Parapetówka - prezent 10.01.07, 15:33 Można wszystko - a najlepiej skonsultować się z przyszłym obdarowanym.To nie wstyd a przynajmniej wiadomo, że trafiło się z prezentem. Odpowiedz Link Zgłoś
maja118 Re: Parapetówka - prezent 10.01.07, 17:31 Tak naprawde to chciałabym aby to była niespodzianka, dlatego nie za bardzo na rękę mi to pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Parapetówka - prezent IP: *.metrolink.pl 10.01.07, 22:16 Może zestaw do fondue? razem z podgrzewaczem i serem? Taki zestaw to szalenie towarzyska rzecz i na pewno nie będzie leżała bezużyteczna. Świetna sprawa na kameralne imprezy - dużo śmiechu, zabawy a przy tym jakie smaczne jest fondue:)! Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Parapetówka - prezent 12.01.07, 07:21 U mnie i u każdego kogo znam takie "niespodzianki" lądują w koszu. Największym przekleństwem są takie, których wywalić się nie da. Od 17 lat dysponuje donico-popielniczką kryształową. Szlag by ja trafił.Broń mnie Boże przed niespodziankami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Parapetówka - prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:46 ja też idę na parapetówę i już wiem, że napewno kupię im kwiatka w doniczce, kiegoś fajnego (wiem, że chcą paprotkę:)) Tego nigdy nie za wiele, a mało kto urządzając mieszkanie skupia się na tak z pozoru banalnym elemencie jak kwiaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulec Re: Parapetówka - prezent IP: *.chello.pl 11.01.07, 22:06 W internecie można tez kupić taki fajny suwenir kwiatkowy: puszka z roślinka: puszkę trzeba otworzyć, podlewac i czkeac na efekt (truskawke, fasolkę, albo po prostu fajną roślinkę) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rexona3 Re: Parapetówka - prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 07:32 Osobiście wolałabym coś takiego www.allegro.pl/item156103850_duzy_tryptyk_lost_170x50cm_plotno.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam mieszkanko :) Re: Parapetówka - prezent IP: *.chello.pl 13.01.07, 15:30 mialam niedawno parapetowe napisałam mailem zaproszenie z adresem i dojazdem i wspomnialam ze jesli bardzo by ktoś chciał cos przynieść to poprosze o kwiatki w doniczce dostalam super kwiaty, po pierwsze na wychodowanie takich duzych beniaminkow stracilabym kilka lat, po drugie na wiele z nich typu storczyk za 60 zł zawsze było mi szkoda pieniedzy ale dostałam tez fiołki za 10 zł i ja bylam zadowolona i goscie tez bo kazdy kupił cos na miarę swojego portfela kilku gosci zgadało się i kupili razem jeden wielki drogi kwiat. ani oni pojedynczo ani tym bardziej ja sama nigdy bym nie śmiała myśleć o takim drogim kwiatku (a właściwie krzaku ;-))))) kilku gosci zapytalo mnie wprost co chce dostac OPRÓCZ kwiatka, powiedzialam wtedy co chce np kuchenną wagę elektroniczną - zaznaczylam ze nie musi byc firmowa a co za tym idzie droga, z reszta z prezentami tego typu jest problem bo sa na gwarancji, a gwarancja wazna z paragonem, a na paragonie cena ... dostałam w kartonie z wagą zaklejoną koperte z napisem OTWORZYC W PRZYPADKU ZEPSUCIA WAGI, PO 12 MIESIACACH PODRZEC I WYRZUCIĆ BEZ OTWIERANIA Odpowiedz Link Zgłoś