Dodaj do ulubionych

Parapetówka - prezent

10.01.07, 13:37
Co można a co wypada kupić komuś na jego pierwsze w zyciu mieszkanie?
Dzieki
Obserwuj wątek
    • ba_nita Re: Parapetówka - prezent 10.01.07, 15:33
      Można wszystko - a najlepiej skonsultować się z przyszłym obdarowanym.To nie
      wstyd a przynajmniej wiadomo, że trafiło się z prezentem.
      • maja118 Re: Parapetówka - prezent 10.01.07, 17:31
        Tak naprawde to chciałabym aby to była niespodzianka, dlatego nie za bardzo na
        rękę mi to pytanie...
        • Gość: ola Re: Parapetówka - prezent IP: *.metrolink.pl 10.01.07, 22:16
          Może zestaw do fondue? razem z podgrzewaczem i serem?
          Taki zestaw to szalenie towarzyska rzecz i na pewno nie będzie leżała
          bezużyteczna.
          Świetna sprawa na kameralne imprezy - dużo śmiechu, zabawy a przy tym jakie
          smaczne jest fondue:)!
        • ba_nita Re: Parapetówka - prezent 12.01.07, 07:21
          U mnie i u każdego kogo znam takie "niespodzianki" lądują w koszu. Największym
          przekleństwem są takie, których wywalić się nie da. Od 17 lat dysponuje
          donico-popielniczką kryształową. Szlag by ja trafił.Broń mnie Boże przed
          niespodziankami.
    • Gość: A. Re: Parapetówka - prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:46
      ja też idę na parapetówę i już wiem, że napewno kupię im kwiatka w doniczce,
      kiegoś fajnego (wiem, że chcą paprotkę:)) Tego nigdy nie za wiele, a mało kto
      urządzając mieszkanie skupia się na tak z pozoru banalnym elemencie jak kwiaty:)
      • Gość: agulec Re: Parapetówka - prezent IP: *.chello.pl 11.01.07, 22:06
        W internecie można tez kupić taki fajny suwenir kwiatkowy: puszka z roślinka:
        puszkę trzeba otworzyć, podlewac i czkeac na efekt (truskawke, fasolkę, albo po
        prostu fajną roślinkę) :)
    • Gość: rexona3 Re: Parapetówka - prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 07:32
      Osobiście wolałabym coś takiego
      www.allegro.pl/item156103850_duzy_tryptyk_lost_170x50cm_plotno.html
      • aylin34 Re: Parapetówka - prezent 12.01.07, 16:47
        Ja tez bym kwiatka polecala.
        • Gość: mam mieszkanko :) Re: Parapetówka - prezent IP: *.chello.pl 13.01.07, 15:30
          mialam niedawno parapetowe
          napisałam mailem zaproszenie z adresem i dojazdem i wspomnialam ze jesli bardzo
          by ktoś chciał cos przynieść to poprosze o kwiatki w doniczce
          dostalam super kwiaty,
          po pierwsze na wychodowanie takich duzych beniaminkow stracilabym kilka lat,
          po drugie na wiele z nich typu storczyk za 60 zł zawsze było mi szkoda pieniedzy
          ale dostałam tez fiołki za 10 zł
          i ja bylam zadowolona i goscie tez bo kazdy kupił cos na miarę swojego portfela
          kilku gosci zgadało się i kupili razem jeden wielki drogi kwiat. ani oni
          pojedynczo ani tym bardziej ja sama nigdy bym nie śmiała myśleć o takim drogim
          kwiatku (a właściwie krzaku ;-)))))
          kilku gosci zapytalo mnie wprost co chce dostac OPRÓCZ kwiatka, powiedzialam
          wtedy co chce np kuchenną wagę elektroniczną - zaznaczylam ze nie musi byc
          firmowa a co za tym idzie droga,
          z reszta z prezentami tego typu jest problem bo sa na gwarancji, a gwarancja
          wazna z paragonem, a na paragonie cena ...
          dostałam w kartonie z wagą zaklejoną koperte z napisem OTWORZYC W PRZYPADKU
          ZEPSUCIA WAGI, PO 12 MIESIACACH PODRZEC I WYRZUCIĆ BEZ OTWIERANIA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka