ba_nita 18.02.07, 14:05 Niech to forum będzie jednak wolne od polityki.Jest tych wątków coraz więcej i po co?Są inne fora - nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: %% Panie Kalinowski - prośba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:52 ba_nita napisał: > Niech to forum będzie jednak wolne od polityki.Jest tych wątków coraz więcej i > po co?Są inne fora - nieprawdaż? drobna poprawka w temacie:-) a co do tych spamerów politycznych to popieram Ciebie jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Zmiana to poważna, albowiem 19.02.07, 11:40 Nazwisko Kalinowski kojarzy się z kaliną, natomiast Kaliński? Hm... Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
fagot Re: Panie Kaliński - prośba. 19.02.07, 13:52 Właściwie to prośba do nas wszystkich - wystarczy (przynajmniej na tym forum) nie karmić politykierskich trolli. Poza tą uwagą popieram i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Panie Kaliński - prośba. 19.02.07, 14:53 Wątki o politykach i polityce, lokalnej i krajowej będą przenoszone tutaj... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=822 Pozdrawiam. P.S. Kaliński... też ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Sorki - nie wiem o czym myślałem a nazwisko 19.02.07, 15:48 to niezawisła własność i duma. Się kajam! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Sorki - nie wiem o czym myślałem a nazwisko 19.02.07, 15:50 ba_nita napisał: > Się kajam! Spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100CZNIA!!!!!!!!!! Re: Sorki - nie wiem o czym myślałem a nazwisko IP: *.chello.pl 19.02.07, 20:32 BAŁAGAN I TYLE - KOMENTARZE DO ARTYKUŁÓW SPORTOWYCH REGIONALNYCH LĄDUJĄ NA OGÓLNOPOLSKIM FORUM PIŁKA NOŻNA<> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=57638537 Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Sorki - nie wiem o czym myślałem a nazwisko 20.02.07, 07:08 Gość portalu: 100CZNIA!!!!!!!!!! napisał(a): > BAŁAGAN I TYLE - Masz rację, ale nie ja jestem za niego odpowiedzialny. Tym zajmuje się "automat" na którego działanie nie mam najmniejszego wpływu. Uwagi przekażę administracji zawodowej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Panie Kalinowski... 19.02.07, 17:42 ...czy szkolnictwo mozna wyciagnac na gore analogicznie do sluzby zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
procenty Re: Panie Kalinowski... 19.02.07, 18:44 paddinktun napisała: > ...czy szkolnictwo mozna wyciagnac na gore analogicznie do sluzby zdrowia? A ja poproszę fryzjerów i solaria:-\ Odpowiedz Link Zgłoś
procenty Re: Panie Kalinowski... 19.02.07, 18:46 procenty napisał: > paddinktun napisała: > > > ...czy szkolnictwo mozna wyciagnac na gore analogicznie do sluzby zdrowia > ? > > A ja poproszę fryzjerów i solaria:-\ Ups, zapomniałam o depilacji........... Odpowiedz Link Zgłoś