Gość: malgosia IP: 217.97.128.* 02.05.03, 23:40 Gdzie w Gdansku mozna zamowic usluge prania dywanow? Prosze o sprawdzone kontakty. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konkret Re: maszyna do prania dywanow IP: *.nsm.pl 03.05.03, 00:01 A co rozumiesz pod pojęciem maszyna? Bo ja sam piorę ręscznie szczota wiadro woda płyn i jechana do białości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: maszyna do prania dywanow IP: 217.97.128.* 03.05.03, 13:58 Gość portalu: konkret napisał(a): > A co rozumiesz pod pojęciem maszyna? Bo ja sam piorę ręscznie szczota wiadro > woda płyn i jechana do białości. Mam na mysli ludzi, ktorzy przyjezdzaja z maszyna pt.karcher do domu, czyszcza dywany na mokro, odjezdzaja i jest cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: maszyna do prania dywanow IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 01:02 Jesli chodzi o pranie dywanu ,to ja zawoze do pralni na Chrzanowskiego ( na terenie bylej jednostki wojskowej), odbieram wyprany i suchy dywan. Odpowiedz Link Zgłoś