b3style 14.05.07, 16:17 Witam Mam umowione spotkanie z prezesem eko. Pani z biura powiedziala mi ze marne szanse na jakiekolwiek wynegocjowanie odsetek bo to niby nie ich wina tylko miasta. Czy ktos z Was cos wywalczyl w eko?? pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majatusia Re: Odsetki 14.05.07, 20:23 Ja bym chciala 1. prywatne przedszkole ;) 2. gabinet lakarski czynny 24h/g 3. spozywczy czyny do 22 Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Odsetki 14.05.07, 20:29 upsss....przepraszam..to nie w ten wątek miał być ale jak juz tu jestem to powiem: NIE DAJCIE SIE... wszyscy Ci co "tupali" coś od prezesa dostali. Z tym iż nie liczcie na to iż to duże kwoty - prezez rzuca "ochlapy odsetkowe" po 1-2 tys Odpowiedz Link Zgłoś
moria8 Re: Odsetki 15.05.07, 08:32 ja też pomyliłem wątki :) czesć B3style - sorry ale wczoraj miałem gości - chyba już się domyślasz kim jest moria8 :) powodzenia w negocjacjach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dla_nas Re: Odsetki 22.05.07, 16:51 Bez szczegółów tak można coś wywalczyć. Warunek samemu mieć czyste konto tzn terminowość. Pozdrawiam Don_Diego Odpowiedz Link Zgłoś