mallard 03.07.07, 12:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=65255461 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: %% Re: Zapytałem Krakusów ;) IP: *.softlab.gda.pl 03.07.07, 19:20 Ty mallard to jestes pokretny typ:-) Jak kalinowski podesłal tobie linka z wikipedii to napisałes, że tam moze pisac kazdy co chce, a sam na temat dzielnic podesłałes linka z wikipedii. Umówmy sie, w Gdańsku nie ma starówki, ok? pozdr.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Zapytałem Krakusów ;) 03.07.07, 21:22 Gość portalu: %% napisał(a): > Umówmy sie, w Gdańsku nie ma starówki, ok? > pozdr.:-)) Dla świętego spokoju... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Zapytałem Krakusów ;) 03.07.07, 21:25 Gość portalu: %% napisał(a): > Ty mallard to jestes pokretny typ:-) > Jak kalinowski podesłal tobie linka z wikipedii to napisałes, że tam moze pisac > kazdy co chce, a sam na temat dzielnic podesłałes linka z wikipedii. Bo w tym drugim przypadku Wikipedia powołuje się na źródło, a nie na czyjeś widzimisię... Pozdro! :) Odpowiedz Link Zgłoś