angelik1 14.07.07, 22:14 gdzie w Trójmieście sprzedają mięso z królika?pozdrawiam. A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lena w zoo IP: *.chello.pl 15.07.07, 10:08 można tez tam dostać szczątki po padłych marabutanach Odpowiedz Link Zgłoś
angelik1 Re: mięso z królika 15.07.07, 10:37 mięso potrzebuje dla chorego dziecka,które nie może jeść innego.więc wycieczkę do zoo polecam tobie.baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takatam Re: mięso z królika IP: *.gdynia.mm.pl 15.07.07, 11:04 Myślę, że nie ma sensu wdawać się w dyskusję z kimś, kto albo ma 'nie równo pod sufitem', albo jest małolatem. Angelik-znam ten problem, moje dziecko też ma alergię, bierzemy mięso królicze spod Słupska (załatwia moja teściowa)-tam facet hoduje króliki; a jak indyk-czy też uczula? Mój syn może jeść króliki i indyki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena aha IP: *.chello.pl 15.07.07, 16:59 a, to sorki. Czasami dobrze jest rozwinąć pytanie, coby nie bylo dziwnych domysłów. Wiem, że np kaczki sprzedawane są na Morenie Carefour. Być może mają czasami inne zwierzeńce. Warto zadzwonić. No i opodal Gdańska jest nieco farm króliczych, hodujących króliki wyłącznie na mięso. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dita Re: mięso z królika IP: *.89.174.89.cable.satra.pl 15.07.07, 21:36 w bomi w alfie widzialam kiedys mrozone kroliki, ale nie wiem, czy jeszcze je maja. dobre bomi jest tez w madisonie, tam tez warto zajrzec. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: mięso z królika IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.07, 04:50 jak ci sie chce jecgac to w rosciszewku kolo trabek wielkich rolnik sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: mięso z królika IP: 193.138.110.* 16.07.07, 08:54 Jakiś czas temu widziałem w Carrefoure (nie pamętam jak się pisze :( ) na morenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: mięso z królika IP: 145.253.3.* 16.07.07, 14:33 1 w Selgrosie paczkowane piersi i uda z królika w stałej ofercie 2 jak chcesz od rolnika to na Brodwinie w każdą sobotę przed południem przyjeżdża kobieta ze wsi i sprzedaje, jak akurat nie ma to można zamówić ja wypróbowałam z obu źródeł i jestem zadowolona - też dla dziecka kupuję :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: mięso z królika 16.07.07, 14:38 W każdym hipertruper, Bomi, Albert, zamawiasz u Kumera. Jesli potrzebujesz do tego przepisy daj znać na maila. Acha - i nie przejmuj się, że mrożone. To mieso MUSI być przemrożone (tzw.efekt kruszenia). Jeśli wepchną Co świeże to i tak najpierw zamroź. Odpowiedz Link Zgłoś
angelik1 Re: mięso z królika 16.07.07, 17:46 dziękuję serdecznie wszystkim, którzy chcieli pomóc.moje dziecko ma ciężką skazę i mało co może jeść.ma sześć miesięcy, więc mrożony odpada.muszę kupić świeże mięso, porobić porcje wielkości łyżki stołowej i zamrozić.mój mało ma uczulenie na wszyskie zupy słoiczkowe(dodają mleko albo uczulające warzywo).mój mąż dzisiaj zamówił królika na hali w Gdyni.ale cieszę się, że w niektórych sklepach sprzedają mrożone i to nawet w niektórych kawałki.nie zawsze nam po drodze na halę.dzięki,uśmiechnę się do banity na priva o przepisy dla dorosłych zjadaczy królików-jak kupię całego mrożonego to muszę cos z resztą robić.i pocieszyłeś mnie,że mrożone lepsze.jeszce raz wielkie dziękiwam wszystkim za pomoc. serdecznie was pozdrawiam.Andżelika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo głupoty z mięsa IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.07.07, 22:48 lecz dziecko kasztanie a nie piernicz że jedynym lekiem jest mieso z królika. a może zażyczysz sobie mięso z murzyna? albo marsjanina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takatam Re: głupoty z mięsa IP: *.gdynia.mm.pl 23.07.07, 09:22 Nie wypowiadaj się w kwestii o której nie masz zielonego pojęcia, jeśli dziecko jest alergikiem to elementem postępowania (oprócz leków) jest właśnie prawidłowa dieta. Dziwię się, że jesteś na tyle bezczelny żeby takie głupoty wypisywać publicznie i nazywać matkę zatroskaną o dziecko kasztanem. Jak cię ten wątek nie interesuje to nie pisz durnych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: mięso z królika IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 25.07.07, 13:37 przy nadmorskim w restauracji.nie polecam,bo sama mam domowego krolika-edka,i nigdy bym nie zjadła krolika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mięso z królika IP: *.net.autocom.pl 18.10.07, 23:14 a świnkę byś zjadła? Są ludzie którzy hodują w domach świnki zamiast psów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mane Re: mięso z królika IP: 83.238.148.* 17.10.07, 21:53 zadzwon pod nr 58 684 30 99 - kroliki z domowej hodowli - smacznego :P - powołaj się na Irka Odpowiedz Link Zgłoś
mery-1991 Re: mięso z królika 25.10.07, 20:25 w restauracji tuż obok hotelu nadmorskiego. cena ok 45 złotych. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszza Re: mięso z królika IP: *.nsm.pl 16.11.07, 17:36 acghA A JA WŁĄŚNI KUPIŁEWM na targowisku przyelbląskiej Odpowiedz Link Zgłoś