Dodaj do ulubionych

Ekolan, czy to solidna firma?

08.08.03, 07:13
Mam zamiar kupić mieszkanie na Osiedlu Pogodne. Czy mozna zaufać Ekolanowi?
Jeżeli macie jakieś doświadczenia napiszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Metropol Re: Ekolan, czy to solidna firma? IP: *.allianz.pl 08.08.03, 10:26
      Znajomi kupili tam kwaterkę,chwalą sobie,Ekolan póki co na wywalaczy nie wygląda
      • rispetto Re: Ekolan, czy to solidna firma? 08.08.03, 10:33
        Zwróć tylko uwagę, że Ekolan zaczyna budowę w styczniu, a w sierpniu mieszkania
        są już gotowe do zasiedlenia. Tak było na pewno z jednym blokiem, innych nie
        obserwowałem. Ludzie, którzy tam mieszkają skarżą się na wilgoć i grzyb.
        Ogólnie standard raczej powyżej przeciętnej, ale tempo budowy zabójcze, co na
        początku odbija się na komforcie mieszkania.
        • Gość: kuń lotniczy Re:Paweł to solidna firma? IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 08.08.03, 12:29
          Zapodałeś świetną stronę...Dziekuję
          • rispetto Re:Paweł to solidna firma? 08.08.03, 13:10
            Ecolan jest raczej (...) sprawdzoną firmą, choć dzisiaj żadnej firmie nie można
            za bardzo wierzyć. Kolega od zeszłego roku buja się z mieszkaniem, którego nie
            wybudował zbankrutowany gdański Mostostal. Ecolan do tej pory nie miał wieszych
            poślizgów. Akurat w poniedziałek inny znajomy odbiera mieszkanie na Witawie
            (też Ecolan) i będzie miał bardzo dobrych speców od odbioru, więc będę mógł
            powiedzieć coś więcej.
            A samoloty ? To moja strona, na którą serdecznie zapraszam.
            • Gość: aerofan Re:Paweł to solidna firma!!! IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 08.08.03, 13:17
              rispetto napisał:

> Ecolan jest raczej (...) sprawdzoną firmą, choć dzisiaj żadnej firmie nie
              można
              >
              > za bardzo wierzyć. Kolega od zeszłego roku buja się z mieszkaniem, którego
              nie
              > wybudował zbankrutowany gdański Mostostal. Ecolan do tej pory nie miał
              wieszych
              >
              > poślizgów. Akurat w poniedziałek inny znajomy odbiera mieszkanie na Witawie
              > (też Ecolan) i będzie miał bardzo dobrych speców od odbioru, więc będę mógł
              > powiedzieć coś więcej.
              > A samoloty ? To moja strona, na którą serdecznie zapraszam.
              >
              Paweł - dziekuje, ale to była niezamierzona zmyłka: to tyczyło Ciebie a nie
              Ekolanu, zapomniałem zmienić ? na ! i dotyczyło Twojej swietnej strony!!!!! Za
              to teraz nie żałuję wykrzykników. Pozdrawiam!!!!
            • Gość: bolo strona "www" IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 22:20
              gościu, spierd....ś tak dobry temat jak samoloty z II wś. Konstrukcja twojej
              strony to przykład totalnego bubla. Debilne okienko t5ripoda otwierające się
              przy otwarciu każdej strony, stosowanie ramek. Jedyna informacja to strona
              główna. . Każdy kto zajrzy na tą spier....ą stronę zobaczy nic więcej tą samą
              stronkę.
              Web konstruktor debil do kwadratu.
              • Gość: BRAWO PAWEŁ!!! ŚWIETNA STRONA!!! IP: *.Red-81-35-184.pooles.rima-tde.net 08.08.03, 22:24
                Gość portalu: bolo napisał(a):

> gościu, spierd....ś tak dobry temat jak samoloty z II wś. Konstrukcja twojej
                > strony to przykład totalnego bubla. Debilne okienko t5ripoda otwierające się
                > przy otwarciu każdej strony, stosowanie ramek. Jedyna informacja to strona
                > główna. . Każdy kto zajrzy na tą spier....ą stronę zobaczy nic więcej tą samą
                > stronkę.
                > Web konstruktor debil do kwadratu.

Bolo, pokaż Ty co potrafisz! Narazie zero, czyli NULLDO NIESKOŃCZONOŚCI!!!!!
    • Gość: świętoszek Re: Jeżeli pokropiona... IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 08.08.03, 12:28
      pierzaczek napisał:

> Mam zamiar kupić mieszkanie na Osiedlu Pogodne. Czy mozna zaufać Ekolanowi?
      > Jeżeli macie jakieś doświadczenia napiszcie.
      Jeżeli pokropiona, zwłascza przez arcyGotzlowera to napewno, tak solidna, jak
      on i jego Stella Maris, pralnia lewych pieniąchów!
      • neoplus Re: Jeżeli pokropiona... 08.08.03, 13:19
        adres: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net uważaj żeby ciebie nie przekropili
        • aakin Re: Jeżeli pokropiona... 08.08.03, 13:26
          odradzam u nich kupno mieszkania. Ktokolwiek orientuje się w nieruchomościach (
          poszukaj w gazecie poradnik dla kupujących mieszkania od deweloperów) doskonale
          wie , że najpewniej jest zawrzeć umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego.
          Każdy porządny deweloper wie o tym i nie ma żadnych zastrzeżeń. a Ekolan ,
          UWAGA!!!! nie chce i nie będzię podpisywał takiej umowy. nawet nie chce
          rozmawiać na ten temat. O czymś to świadzy. Odradzam
          • Gość: Ciekawa Re: Jeżeli pokropiona... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 22:03
            Nika mam pytanie czy ten akt notarialny dotyczył domów na osiedlu Miłym???
            Jestem bardzo zainteresowana tematem a terminy sie przesuwają juz o dwa
            kwartały...
            Pozdrawiam

aakin napisała:

> odradzam u nich kupno mieszkania. Ktokolwiek orientuje się w nieruchomościach
            (
            >
            > poszukaj w gazecie poradnik dla kupujących mieszkania od deweloperów)
            doskonale
            >
            > wie , że najpewniej jest zawrzeć umowę przedwstępną w formie aktu
            notarialnego.
            >
            > Każdy porządny deweloper wie o tym i nie ma żadnych zastrzeżeń. a Ekolan ,
            > UWAGA!!!! nie chce i nie będzię podpisywał takiej umowy. nawet nie chce
            > rozmawiać na ten temat. O czymś to świadzy. Odradzam
    • guillermo Re: Ekolan, czy to solidna firma? 08.08.03, 13:36
      No właśnie, a co myślicie o nowo budowanym osiedlu Miłym (Gdańsk Łostowice).
      Projekt jest realizowany właśnie przez Ekolan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka