pierzaczek 08.08.03, 07:13 Mam zamiar kupić mieszkanie na Osiedlu Pogodne. Czy mozna zaufać Ekolanowi? Jeżeli macie jakieś doświadczenia napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Metropol Re: Ekolan, czy to solidna firma? IP: *.allianz.pl 08.08.03, 10:26 Znajomi kupili tam kwaterkę,chwalą sobie,Ekolan póki co na wywalaczy nie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Ekolan, czy to solidna firma? 08.08.03, 10:33 Zwróć tylko uwagę, że Ekolan zaczyna budowę w styczniu, a w sierpniu mieszkania są już gotowe do zasiedlenia. Tak było na pewno z jednym blokiem, innych nie obserwowałem. Ludzie, którzy tam mieszkają skarżą się na wilgoć i grzyb. Ogólnie standard raczej powyżej przeciętnej, ale tempo budowy zabójcze, co na początku odbija się na komforcie mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuń lotniczy Re:Paweł to solidna firma? IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 08.08.03, 12:29 Zapodałeś świetną stronę...Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re:Paweł to solidna firma? 08.08.03, 13:10 Ecolan jest raczej (...) sprawdzoną firmą, choć dzisiaj żadnej firmie nie można za bardzo wierzyć. Kolega od zeszłego roku buja się z mieszkaniem, którego nie wybudował zbankrutowany gdański Mostostal. Ecolan do tej pory nie miał wieszych poślizgów. Akurat w poniedziałek inny znajomy odbiera mieszkanie na Witawie (też Ecolan) i będzie miał bardzo dobrych speców od odbioru, więc będę mógł powiedzieć coś więcej. A samoloty ? To moja strona, na którą serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aerofan Re:Paweł to solidna firma!!! IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 08.08.03, 13:17 rispetto napisał: > Ecolan jest raczej (...) sprawdzoną firmą, choć dzisiaj żadnej firmie nie można > > za bardzo wierzyć. Kolega od zeszłego roku buja się z mieszkaniem, którego nie > wybudował zbankrutowany gdański Mostostal. Ecolan do tej pory nie miał wieszych > > poślizgów. Akurat w poniedziałek inny znajomy odbiera mieszkanie na Witawie > (też Ecolan) i będzie miał bardzo dobrych speców od odbioru, więc będę mógł > powiedzieć coś więcej. > A samoloty ? To moja strona, na którą serdecznie zapraszam. > Paweł - dziekuje, ale to była niezamierzona zmyłka: to tyczyło Ciebie a nie Ekolanu, zapomniałem zmienić ? na ! i dotyczyło Twojej swietnej strony!!!!! Za to teraz nie żałuję wykrzykników. Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo strona "www" IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 22:20 gościu, spierd....ś tak dobry temat jak samoloty z II wś. Konstrukcja twojej strony to przykład totalnego bubla. Debilne okienko t5ripoda otwierające się przy otwarciu każdej strony, stosowanie ramek. Jedyna informacja to strona główna. . Każdy kto zajrzy na tą spier....ą stronę zobaczy nic więcej tą samą stronkę. Web konstruktor debil do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO PAWEŁ!!! ŚWIETNA STRONA!!! IP: *.Red-81-35-184.pooles.rima-tde.net 08.08.03, 22:24 Gość portalu: bolo napisał(a): > gościu, spierd....ś tak dobry temat jak samoloty z II wś. Konstrukcja twojej > strony to przykład totalnego bubla. Debilne okienko t5ripoda otwierające się > przy otwarciu każdej strony, stosowanie ramek. Jedyna informacja to strona > główna. . Każdy kto zajrzy na tą spier....ą stronę zobaczy nic więcej tą samą > stronkę. > Web konstruktor debil do kwadratu. Bolo, pokaż Ty co potrafisz! Narazie zero, czyli NULLDO NIESKOŃCZONOŚCI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świętoszek Re: Jeżeli pokropiona... IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 08.08.03, 12:28 pierzaczek napisał: > Mam zamiar kupić mieszkanie na Osiedlu Pogodne. Czy mozna zaufać Ekolanowi? > Jeżeli macie jakieś doświadczenia napiszcie. Jeżeli pokropiona, zwłascza przez arcyGotzlowera to napewno, tak solidna, jak on i jego Stella Maris, pralnia lewych pieniąchów! Odpowiedz Link Zgłoś
neoplus Re: Jeżeli pokropiona... 08.08.03, 13:19 adres: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net uważaj żeby ciebie nie przekropili Odpowiedz Link Zgłoś
aakin Re: Jeżeli pokropiona... 08.08.03, 13:26 odradzam u nich kupno mieszkania. Ktokolwiek orientuje się w nieruchomościach ( poszukaj w gazecie poradnik dla kupujących mieszkania od deweloperów) doskonale wie , że najpewniej jest zawrzeć umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego. Każdy porządny deweloper wie o tym i nie ma żadnych zastrzeżeń. a Ekolan , UWAGA!!!! nie chce i nie będzię podpisywał takiej umowy. nawet nie chce rozmawiać na ten temat. O czymś to świadzy. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: Jeżeli pokropiona... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 22:03 Nika mam pytanie czy ten akt notarialny dotyczył domów na osiedlu Miłym??? Jestem bardzo zainteresowana tematem a terminy sie przesuwają juz o dwa kwartały... Pozdrawiam aakin napisała: > odradzam u nich kupno mieszkania. Ktokolwiek orientuje się w nieruchomościach ( > > poszukaj w gazecie poradnik dla kupujących mieszkania od deweloperów) doskonale > > wie , że najpewniej jest zawrzeć umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego. > > Każdy porządny deweloper wie o tym i nie ma żadnych zastrzeżeń. a Ekolan , > UWAGA!!!! nie chce i nie będzię podpisywał takiej umowy. nawet nie chce > rozmawiać na ten temat. O czymś to świadzy. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
guillermo Re: Ekolan, czy to solidna firma? 08.08.03, 13:36 No właśnie, a co myślicie o nowo budowanym osiedlu Miłym (Gdańsk Łostowice). Projekt jest realizowany właśnie przez Ekolan. Odpowiedz Link Zgłoś