szukam_detektywa 29.01.08, 22:44 czy ktos moze jakiegos polecic? korzytal ktos? chce sprawdzic mojego meza, co robi poza domem, gdzie chodzi... i czy mnie nie zdradza. mial ktos jakies doswiaczenia? jak to wyglada finansowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 13:25 Jestem dedektwem ale tylko na terenie Małopolski. Odpowiedz Link Zgłoś
stefek2 Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta 19.02.08, 16:11 Janusz....najodpowiedniejsze dla Ciebie miejsce pracy jako: DEDEKTYWA :-) to może nie Małopolska tylko..Mongolia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz. Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.kutno.mm.pl 28.07.13, 12:23 Detektywów jak mrówków:-). Janusz ,Franek Kaziu itd...itd...Sam kiedyś pracowałem w takiej firmie detektywistycznej ale żaden z detektywów nie bawił się w jakieś oczernianie innych na forach lub wypisywanie bzdet na innych portalach.Wszystkie te wpisy które czytam to jedna wielka sterta kłamstw i pomówień pisanych przez osoby którym się nudzi a rodzice płaca za internet.Detektywi to ludzie po 40-tym roku życia ze stałymi dochodami tytułem wcześniejszych rent i emerytur jako byli pracownicy mundurowi z dużymi świadczeniami na dzień dzisiejszy.Robią to a raczej sobie dorabiają z zamiłowani a nie korzyści pieniężnych.Bywa że im się nie chce pracować:-)Swoją drogą o którego Janusza detektywa wam chodzi?. Sam poznałem chyba z pięciu na zlotach licencjonowanych.Ten z małopolski to trochę lubi wypić i nie robi zdrad i innych powikłań rodzinnych.Raczej ubezpieczenia chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.centertel.pl 18.04.08, 01:48 upewnij się tylko czy detektyw ma licencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podrywacz fachowie Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.wikiclone.org 19.04.08, 11:14 jesli cie zdradza to ty go tez zdradzaj a jesli niejestes pewna to zdradzaj go na zapas tak na wszelki wypadek .Najlepiej zemna,mam przytulne mieszkanko wodne łuzko klimacik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.tvteletronik.pl 19.04.08, 23:40 łóżko kochany się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropa Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.chello.pl 16.02.09, 22:25 Jaka beka z halnego!:) sam to napisał!!!! Beka z Ciebie kolego. Jestes prymitywny i mało oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: 96.18.162.* 17.02.09, 01:54 rada:tylko jak znajdziesz,to nie zdrac ty z kolei z nim meza.bo tak sie czesto zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: 96.18.162.* 06.03.09, 19:19 a jakie sa ceny na poszczegolne zadania? tylko bez ukrywania dodatkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turecki bauer Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: 188.33.57.* 05.04.09, 22:34 dajemy dwa ojro od dyszla Odpowiedz Link Zgłoś
czarne_wino prestige 07.02.10, 21:59 czy ktos korzystal z uslug agencji detektywistycznej o nazwie,jak w temacie, przy ul.Grunwaldzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.miasto.gdynia.pl 26.03.10, 07:49 Sądzę, że najwazniejszą rzeczą jest ustalenie czy detektyw ma wazną licencje. Jeżeli nie to wszystko co zrobi w rozumieniu naszego prawa i tak nie będzie mogło być wykorzystane jako materiał dowodowy, gdyż cwana papuga może wnieść o uchylenie wszystkich dowodów uzyskanych przez kogoś kto nie ma licencji. Ponadto tylko licencjonowany detektyw ma prawo do zbierania informacji dot. danych osobowych bez zgody tego kogo te dane dotyczą. Zatem dane zebrane przez kogoś kto nie ma licencji mogą być uznane za nielegalnie. A przy tym można sobie samemu narobić kłopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
minimax66 Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta 27.12.10, 21:12 Tani detektyw, tanie dziewczyny, tanie wina, to się jakoś źle kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.si.res.rr.com 16.07.11, 10:49 No i jeszcze nie znalezliscie Iwony Wieczorek. To nie swiadczy o was najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
somtam Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta 22.04.12, 05:25 A co to znaczy " taniego dedektywa" , jakie sa stawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janinka1973 Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.home.aster.pl 25.08.12, 09:24 Zostałam oszukana przez tę firmę - wszystkich ostrzegam przed DETEKTYW24 - zatrudniają ludzi bez licencji, biorą zaliczkę, nie wywiązują się z roboty. Oszuści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.air-net.gda.pl 02.09.12, 23:42 Janinka dlaczego piszesz o tym ANONIMOWO??!! Może warto napisać do Polskiego Stowarzyszenia Licencjonowanych Detektywów i opisać tę sytuację??!! Żeby Klienci nie wpadli w łapy partacza. Napisz do nich: biuro@licencjonowanidetektywi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alechandro3 Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.home.aster.pl 27.11.12, 17:42 potwierdzam tez dałem się oszukać przez detektyw24, tamci goście nie wiedzą co to licencja detektywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x3x3123 Re: detektyw24 IP: *.home.aster.pl 25.08.12, 13:32 uwaga na nich, naciągacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x3x3123 Re: detektyw24 IP: *.home.aster.pl 25.08.12, 17:03 uwaga na nich, naciągacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Customer Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.air-net.gda.pl 06.06.13, 17:01 Kryptoreklama - Bo nie mają żadnego biura na Smolnej w Sopocie w tym Gdyni też nie. Uwaga na oszustów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw kobieta Re: DetektywKobieta.pl IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 08:41 Gadza sie, na koniec wykonywanych czynnosci klient otrzymuje sprawozdanie z dzialan pkus material foto, video. Jezeli jest taka potrzeba detektyw wstawia sie w sadzie - to juz sporadyczne przyoadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.air-net.gda.pl 03.01.14, 18:09 Uwaga na pseudoreklamę firmy ASVALIA. Zmieniają strony, podmieniają strony i podaja zupełnie nieistniejące adresy w Gdyni i Sopocie podając się za www.detektyw3m.pl/. Gratulujemy nieudolnej pseudoreklamy!! UWAGA NA TAKIE FIRMY!! To Warszawski rynek nieudolnie próbujący wbić się na Trójmiasto!! Uważajcie aby nie stracić kasy!! w Polsce są też jako: www.dobrydetektyw.pl/ www.centrumdetektywow.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozpob Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 14:16 czy to Pani była u mnie z polecenia detektywa bardzo proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PI Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta IP: *.air-net.gda.pl 11.07.14, 00:58 Panowie jestescie zenujacy w tych swoich reklamkach. Widzę że młodzi w branży. Cóż zrobić. Jeszcze zieloni jestescie. Tak sie nie zdobywa Klientów. Nie tedy droga. Może zacznijcie sprzedawać odkurzacze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys_m3 Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta 12.07.14, 23:13 szukam_detektywa napisał: > czy ktos moze jakiegos polecic? No ale Rutkowski bywa bardzo czeto w 3M to może by tak jego warto przy okazji, pomyśl ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: DetektywKobieta.pl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.15, 15:54 Potrzeboje pomocy w upewnieniu się czy zona mnie zdradza i ile weźmie za taką usługę detektyw mam ograniczone pole manewru z pieniędzmi dlatego takie pytanie ponieważ musiał bym zorganizować pieniądze za całość takiej usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: DetektywKobieta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.15, 20:49 Proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
magda_ddt Re: szukam taniego detektywa z trojmiasta 14.03.19, 15:21 Witam, miałam sprawę rozwodową i ktoś mi polecił biuro z Gdyni niedaleko placu górnośląskiego. Poszło szybko, sprawdził ślady na moim komputerze, wyśledził męża i teraz już jestem w innym związku ;-) Orzeł detektywistyka ale nie pamiętam dokładnego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś