Gość: znawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 17:37 Beznadzieja. Jak ci prości ludzie mają się połapać w tych "wodotryskach"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fakej Dajcie sobie sianka! <a href="http://sopot.net" target="_blank" IP: *.sun.com 06.02.08, 18:03 O w mordę, jaka porażka, nawet nie ma fajnej galerii z dobrej jakości zdjęciami tylko jakieś beznadziejne animacje w javie i mrugający flash. Ciekawe czy do tych wodotrysków mają CMSa czy za każdą aktualizację będą bulić następne 100kPLN albo za pół roku będzie zdezaktualizowana. No i na czym polega interakcja całej tej strony, bo nie zauważyłem żeby było tam jakieś forum, można było dodawać własne informacje (np. jeśli ma się do zaoferowania nocleg) itd. Nie twierdzę, że takie funkcje powinny być dostępne, ale skoro strona rzekomo jest "interaktywna", to ja się tej interakcji nie mogę doszukać, chyba że autorowi artykułu chodziło o to, że mogę sobie poklikać po flashu. sopot.net rządzi a Karnowski ze swoją wizjonerską oderwaną od rzeczywistości ekipą niech spadają na drzewa, gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakej Re: Dajcie sobie sianka! <a href="<a href="http://sopo" target IP: *.sun.com 06.02.08, 18:13 Apropos aktualizacji to już na dzień dobry jest nieaktualna jeśli chodzi o wersje językowe: www.sopot.pl/opencms/opencms/eGmina/pl/cityzone/Aktualnosci/Z_ostatniej_chwili/ Państwu z UM w sopocie już dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Sopot.pl - nowa strona kurortu IP: *.chello.pl 06.02.08, 19:17 Czy naprawde adresy musza byc takie dlugie!!! Poza tym juz lepsze panroamy sopotu sa na sopot.panoramy360.pl niz na oficjalnej stronie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Sopot.pl - nowa strona kurortu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:29 Beznadzieja, nic nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Sopot.pl - nowa strona kurortu IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.08, 21:55 LOL...ale badziew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essentaial Re: Sopot.pl - nowa strona kurortu IP: *.mlyniec.gda.pl 07.02.08, 08:49 Faktycznie wodotryski są ale jeśli chodzi praktyczność dla miejskiego portalu to totalna porażka. Ta strona jest dobra jako reklmaówka rozsyłana gdzies tam w świat do promocji miasta - jeśli chodzi o walor informacyjny - a taki ma spełniać taka strona to poniżej krytyki - zresztą to zostanie ocenione przez wkurzonych uzytkowników którzy nie będą mogli się w niej połapać i będą pisac maile pod adres kontaktowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA cepelia i jarmark, muzyczka w tle IP: *.chello.pl 07.02.08, 10:04 co za bezguście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia para w gwizdek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 12:40 strona zrobiona dla efektu, pewnie pod turystę. Niestety o nas- mieszkańcach producent strony najpewniej zapomniał. Do poprawki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha co to za muzyka.. IP: *.chello.pl 07.02.08, 14:37 Zdaje sie mialo byc ambitnie, a wyszlo kakofonicznie. Lepiej by było póścić disco-polo. Pasuje do zabudowy Centrum Haffnera, festiwalu polsatu i calej atmosfery ktora panuje w miescie od paru lat. Diso-polo pasuje również świetnie do postaci prezydenta karnowskiego, więc dlaczego nie. Odpowiedz Link Zgłoś