Dodaj do ulubionych

Jack alias Bydek z Torunia(?)-żałosny jesteś

IP: *.nsm.pl 01.08.01, 19:27
I wśród swoich nicków drogi jack,powinieneś umieścic także jackass...
Obserwuj wątek
    • cmd26 Re: Jack alias Bydek z Torunia(?)-żałosny jesteś 01.08.01, 19:36
      Gość portalu: beast napisał(a):

> I wśród swoich nicków drogi jack,powinieneś umieścic także jackass...

Zaloz skrzynke na gazecie.pl i juz nikt sie pod Ciebie nie podszyje
      • Gość: beast Re: Jack alias Bydek z Torunia(?)-żałosny jesteś IP: *.nsm.pl 01.08.01, 20:08
        Niestety juz nie mogę.
        PS
        A jak Ty liczysz nasze posty(ad. Twojej wypowiedzi w B.)?
        • cmd26 Re: Jack alias Bydek z Torunia(?)-żałosny jesteś 01.08.01, 20:12

> Niestety juz nie mogę.

masz troche zbyt popularnego nicka

> PS
          > A jak Ty liczysz nasze posty(ad. Twojej wypowiedzi w B.)?

recznie ;))))
    • Gość: Jack Re: Beastlikeaass IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 19:47
      Czlowieku ty czucia nie masz ? autoryzowac mam twoje brednie? To co piszesz o
      B. zamieszczam na forum B. z twoim nickiem - wstydzisz sie?
      • cmd26 Re: Beastlikeaass 01.08.01, 19:50
        Gość portalu: Jack napisał(a):

> Czlowieku ty czucia nie masz ? autoryzowac mam twoje brednie? To co piszesz o
        > B. zamieszczam na forum B. z twoim nickiem - wstydzisz sie?

Gdyby chcial to by sam tam zamiescil!
        cytowac mozesz ale podawaj Swoj nick a dopiero w tresci postu pisz, ze jest to
        cytat beasta (albo moj) - w ten sposob robisz duze zamieszanie (teraz liczac
        ilosc postow wysylanych przez nas bede musial recznie odejmowac Twoje poniewaz
        jako podpisales sie jako beast i cmd26!!!!!!!!!!!)
      • Gość: beast Do załosnego IP: *.nsm.pl 01.08.01, 20:07
        Gość portalu: Jackass napisał(a):

> Czlowieku ty czucia nie masz ? autoryzowac mam twoje brednie? To co piszesz o
        > B. zamieszczam na forum B. z twoim nickiem - wstydzisz sie?

JA czucia nie mam?To w takim razie ty chyba mózgu,frajerze cięzki.Po chuj był ten
        wątek z "gorszymi" gdanszczanami?Jak taki socjolog jestes poroniony ,to chyba
        wiesz palancie jakie sa reakcje na obrazę?Na pewno wiesz bo nie wątpię,że obraża
        sie ciebie codziennie...
        Do poziomu moich bredni to ci kolezko sporo brakuje ,nic dziwnego,że zajełes sie
        cytowaniem.Szkoda ,że nawet tego nie umiesz zrobic poprawnie.Bez obrazy ale
        pierdol się...A tak zawsze lubiłem Torun.
        PS
        Jeszcze raz pierdol się,bez obrazy.
        • cmd26 Re: Do załosnego 01.08.01, 20:11
          Matko jedyna, ale slownictwo!
          Troche kultury, ku*** :)))))
          Proponuje wprowadzic zasade aby nie uzywac niecenzuralnych slow na gdanskim
          forum. Wzorem z UE trzeba powolac jakas komisje, ktora opracuje taka ustawe.
          Nastepnie trzeba powolac urzad kontrolujacy czy nikt nie lamie tej ustawy - i w
          ten sposob bezrobocie w Trojmiescie spada ponizej 1%.
          Pozdrawiam i proponuje troche wiecej dystansu
          • Gość: beast Re: Do załosnego IP: *.nsm.pl 01.08.01, 20:19
            Sorry,ale sie k.... uniosłem.
            ;)
        • Gość: Jack Re: Do załosnego Beasta IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 20:18
          > Gość portalu: Jackass napisał(a):
          > > Czlowieku ty czucia nie masz ? autoryzowac mam twoje brednie? To co piszes
          > z o
          > > B. zamieszczam na forum B. z twoim nickiem - wstydzisz sie?
          >
          > JA czucia nie mam?To w takim razie ty chyba mózgu,frajerze cięzki.Po chuj był t
          > en
          > wątek z "gorszymi" gdanszczanami?Jak taki socjolog jestes poroniony ,to chyba
          > wiesz palancie jakie sa reakcje na obrazę?Na pewno wiesz bo nie wątpię,że obraż
          > a
          > sie ciebie codziennie...
          > Do poziomu moich bredni to ci kolezko sporo brakuje ,nic dziwnego,że zajełes si
          > e
          > cytowaniem.Szkoda ,że nawet tego nie umiesz zrobic poprawnie.Bez obrazy ale
          > pierdol się...A tak zawsze lubiłem Torun.
          > PS
          > Jeszcze raz pierdol się,bez obrazy.

----------------------------------------
          KOLES BEZ OBRAZY ALE CZUCIA CI BRAK ! - ZOBACZ KTO RZUCIL HASLO O STOSUNKACH
          BYDGOSKO-GDANSKICH PALANCIE JEDEN! I NIE PRZYPISUJ MI TEGO! MOZE NIECH
          PRAWDZIWY "BYDZIO" SIE ODEZWIE! TAK SAMO JAK TY NIE JESTES JAKIS PIERDOLONY
          MATOL "BEAST" TAK SAMO JA NIE JESTEM JAKIS "BYDEK" (POROWNAJ ADRESY). A TO ZE
          TORUNSKI JEDEN I 2- GI TO NIE POWOD ZEBY W KOGOS CHJAMI NA FORUM RZUCAC!
          OBRAZAL DALEJ CIE NIE BEDE!
          • Gość: beast ... IP: *.nsm.pl 01.08.01, 20:21
            Dobra nieważne,ch...w to wbijam.
            • Gość: ted Re: Do niegrzecznego Beasta IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 20:31
              Ty w kur** biedny cwe**u pojeb*** jak ty sie czeresniaku do innych odzywasz.
              Stara matole ci tego nie uczyla? skad taka arogancja. Jeszcze popieprzyles
              osoby. Przeprosic gromko nie potrafisz tak jak obrazac? A w co swojego ch...
              wbijasz to twoj problem (trzeba go miec nie tylko jaja).
              • cmd26 Re: Do niegrzecznego Beasta 01.08.01, 20:35
                Gość portalu: ted napisał(a):

> Ty w kur** biedny cwe**u pojeb*** jak ty sie czeresniaku do innych odzywasz.
                > Stara matole ci tego nie uczyla? skad taka arogancja. Jeszcze popieprzyles
                > osoby. Przeprosic gromko nie potrafisz tak jak obrazac? A w co swojego ch...
                > wbijasz to twoj problem (trzeba go miec nie tylko jaja).

tak lepiej - z cenzura ;)
                ale czy nie mozna uzywac innych slow (wtedy post bedzie lepiej wygladal - nie
                bedzie w nim zadnych gwiazdek)?
                nie chcialbym aby forum Gdanskie bylo kojarzone z kultura ludzi spod budki z
                piwem - wiec prosze o nieuzywanie takich slow (to apel do wszystkich, rowniez do
                mnie)
                pozdrawiam
              • Gość: beast ? IP: *.nsm.pl 01.08.01, 20:38
                Znowu torun.cvx.ppp.tnet.pl?Przez całe miesiące nie spotkałem tu nikogo z
                Torunia.Nic nie sugeruję...
                • cmd26 Re: ? 01.08.01, 20:41

> Znowu torun.cvx.ppp.tnet.pl?Przez całe miesiące nie spotkałem tu nikogo z
                  > Torunia.Nic nie sugeruję...

cvx.ppp to modem jak dobrze kojarze - a modemow bardzo duzo osob uzywa. oprocz
                  tego to nie musi byc Torun lecz okolice
                  • Gość: beast Re: ? IP: *.nsm.pl 01.08.01, 20:50
                    To ja wiem.Ale spotkałeś tu kogoś z Torunia w ciągu ostanich miesięcy?Co do
                    Teda to nie jestem do konca pewny,ale Niki to na 99% alter ego naszego jack.
                    Na torunskim forum nie widziałem tych nicków...
                    • cmd26 Re: ? 01.08.01, 20:54

> To ja wiem.Ale spotkałeś tu kogoś z Torunia w ciągu ostanich miesięcy?Co do
                      > Teda to nie jestem do konca pewny,ale Niki to na 99% alter ego naszego jack.
                      > Na torunskim forum nie widziałem tych nicków...

a w sumie czy warto sie tym przejmowac? po prostu najlepiej nie wlaczac sie w
                      dyskusje (chociaz ja bym tak nie umial:))
                      • Gość: Jack Re: ? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 21:04
                        Sluchaj jasne ze to drobiazg. Jack to ja. Zajrzyj na nasze forum Tor-Byd.
                        Nikiego pozdrawiam. Ted - chyba byl na forum. Ale Bydek??? - nie slyszalem.
                        Ale skoro jest to ktos z Torunia lub okolic - to pozdrawiam! A Beasta raz
                        jeszcze upominam - nic nie usprawiewdliwia takiego zachowania! Przeprosin juz
                        nie oczekuje . Pozdrawiam
                        • cmd26 Re: ? 01.08.01, 21:11
                          Gość portalu: Jack napisał(a):

> Sluchaj jasne ze to drobiazg. Jack to ja. Zajrzyj na nasze forum Tor-Byd.
                          > Nikiego pozdrawiam. Ted - chyba byl na forum. Ale Bydek??? - nie slyszalem.
                          > Ale skoro jest to ktos z Torunia lub okolic - to pozdrawiam! A Beasta raz
                          > jeszcze upominam - nic nie usprawiewdliwia takiego zachowania! Przeprosin juz
                          >
                          > nie oczekuje . Pozdrawiam

Czyzby koniec sporu?
                          to bardzo dobrze!
                          ja juz uciekam (ponad dwie godzinki bylem na forum)
                          Pozdrawiam wszystkich
          • cmd26 Re: Do załosnego Beasta 01.08.01, 20:23
            Prosze ku***, bez przeklenstw :)
        • Gość: Niki Re: Do załosnego IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 20:20

> Gość portalu: Jackass napisał(a):
          >
          > > Czlowieku ty czucia nie masz ? autoryzowac mam twoje brednie? To co piszes
          > z o
          > > B. zamieszczam na forum B. z twoim nickiem - wstydzisz sie?
          >
          > JA czucia nie mam?To w takim razie ty chyba mózgu,frajerze cięzki.Po chuj był t
          > en
          > wątek z "gorszymi" gdanszczanami?Jak taki socjolog jestes poroniony ,to chyba
          > wiesz palancie jakie sa reakcje na obrazę?Na pewno wiesz bo nie wątpię,że obraż
          > a
          > sie ciebie codziennie...
          > Do poziomu moich bredni to ci kolezko sporo brakuje ,nic dziwnego,że zajełes si
          > e
          > cytowaniem.Szkoda ,że nawet tego nie umiesz zrobic poprawnie.Bez obrazy ale
          > pierdol się...A tak zawsze lubiłem Torun.
          > PS
          > Jeszcze raz pierdol się,bez obrazy.

Bardzo przepraszam ,ale chyba kolego skorodował ci mózg.Jak możesz w ten sposób
          zwracac sie do Jacka.
          Jack !
          Chrzań go jesteś cool.
          Pozdr
          • cmd26 Re: Do załosnego 01.08.01, 20:26
            > Bardzo przepraszam ,ale chyba kolego skorodował ci mózg.

a skad to mozesz wiedziec??????

> Jak możesz w ten sposób
            >
            > zwracac sie do Jacka.

hmmmmm, nie rozumiem, a kto to jest ten Jack??? Mysle, ze jest to normalny
            czlowiek jak kazdy inny :)
            kolege beasta troche poniosly nerwy - ale pokaz mi czlowieka bez wad???

> Jack !
            > Chrzań go jesteś cool.

mozliwe :)

> Pozdr

Pozdrawiam i zycze milego dnia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka