zoey7 16.04.08, 10:51 Gdzie te fajne, w których można znaleźć coś sensownego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gschab Re: "lumpeksy" w Gdańsku 16.04.08, 11:05 W Gdańsku nie wiem, ale jest dobry na Brodwinie w Sopocie. Ceny o połowę niższe niż na Al. Niepodległości, a towar dobry i często zmieniany. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaryn Re: "lumpeksy" w Gdańsku 16.04.08, 11:57 swiety lumpeks jest na slowackiego we wrzeszczu-obok piekarni szydlowskiego.maja tam ubrania na wage i wycenione.szczegolnie polecam mamusiom,bo maja bardzo duzy wybor ubranek dzieciecych. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: "lumpeksy" w Gdańsku 16.04.08, 22:55 Ale ten na Słowackiego na rogu piekarni Szydłowskiego do najtańszych nie należy, niestety. A i asortyment nie powala na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaryn Re: "lumpeksy" w Gdańsku 17.04.08, 12:03 ja nie narzekam,za kazdym razem gdy odwiedze ten lumpeks jestem zadowolona.pare dni temu kupilam mojemu 2letniemu synkowi kurtke jeansowa firmy next za 6zi i spodnie jeansowe levis za 7zl-to chyba nie jest majatek a firmy mowia same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoiwo65 Re: "lumpeksy" w Gdańsku 17.04.08, 12:16 Na gdańskiej starówce ul. Powroźnicza (koło "Zielonej Bramy") "Odzież z importu - OZI". Fajne ciuchy, przystępne ceny: - poniedziałek - 45 zł/kg - wtorek - 35 zł/kg - środa - 25 zł/kg - czwartek - 15 zł/kg - piątek - 10 zł/kg - sobota - każda rzecz za 2 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: "lumpeksy" w Gdańsku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.02.09, 23:26 Ja jestem z Zaspy wiec lobię zachodzić do galerii odzieży na ulicy meissnera 4(budynek przedszkola na przeciwko banku) niedrogo fajne ciuszki w dobrym stanie i nie śmierdzi!!! i nie ma takiego szarpania sie miedzy ludźmi w poniedziałki dostawa. A i jeszcze fajna sprawa bo jest tam biżuteria ręcznie robiona można sobie nawet zamawiać polecam ..pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: "lumpeksy" w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 14:44 Odświeżam temat :) Interesuje mnie Gdynia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borykson Re: "lumpeksy" w Gdańsku IP: *.chello.pl 14.03.10, 08:05 Odwiedziałam ostatnio przypadkowo mały lumpek, chyab prowadzony przez dwie siostry, znajduje się na Przymorzu, koło cukierni Stefanka, monopolowy Kaśka a nawet w ciągu pawilonów gdzie znajduje się lumpeks "nietoperz" taka sieciówka, Byłam miole zaskoczona małym lumpeksem "peweksem" pachnąco, ciuchy ułożone, posortowane wg kolorów, spora ilośc benettona, fajne ceny, spodnie, spódnice 5 zł, żakiety 10 zł, a nawet mają nowe buciki, kupiłam różowiutkie baleriny za 38 zł. Poinformowana zostałam, że towar dorzucany jest codziennnie małymi partiami, we wtorki wsyztsko - 50% polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: "lumpeksy" w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 16:50 Świetny Lumpeks jest w Gdańsku-chełmie na biegańskiego 10/26 Bardzo ładne i na czasie ubrania-dużo całkiem nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: "lumpeksy" w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 16:27 Garderoba Magdy na Chełmie. W pawilonach na Biegańskiego 10. Na górze po schodach. Bardzo ładne ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka86 Re: "lumpeksy" w Gdańsku IP: *.ip.jarsat.pl 17.06.10, 22:02 Mają swoją stronę już nawet: www.garderobamagdy.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mireczka Re: "lumpeksy" w Gdańsku IP: *.ip.jarsat.pl 09.11.10, 22:24 Po pierwsze przenieśli się z Garderobą Magdy na dół pawilonów. Po drugie otworzyli drugi lumpeks w Brzeźnie. Info na www.garderobamagdy.pl A tak poza tym, to ktoś tam kupował? Jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: "lumpeksy" w Gdańsku IP: 84.38.21.* 09.06.10, 09:53 i jeszcze na Oruni Górnej. ubrania jak nowe- to ten "najlepszy sort" wybierany z tzw. lepszego sortu :). w żargonie mówią na to "krem" :).idzie się tam od Pepco w strone kościoła. lumpeks jest po drugiej stronie ulicy, po schodach w dół. dużo firmówek i fajnych małych ubranek dla dzieci za grosze. śr, czw. 30% taniej, ptk,sob 50%. Coś dla dorosłych sensownego też można znaleźć.ubrania Odpowiedz Link Zgłoś