asok11 23.04.08, 00:22 Szukam w trójmieście sklepu z ciekawymi pomysłami na nietypowe prezenty, śmieszne, użyteczne inaczej, oryginalne i co tam może być. Baardzo dziękuję za jakieś info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzehuu Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: 81.190.124.* 23.04.08, 09:32 Hala w Gdyni , w piwnicach jest taki sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: *.desart.com.pl 05.01.17, 10:32 Już nie ma tego sklepu, najbliższy to szalony.pl/kontakt/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet 23.04.08, 10:48 W Gdańsku, po drugiej stronie dworca kolejowego Gdańsk - Wrzeszcz, u zbiegu ulic Wajdeloty i Kilińskiego, jest sklep, który nazywa się "Żart". Można tam kupić np. sztuczną kupę, albo sztuczne rzygowiny (rzadki przypadek, kiedy podróba jest droższa od oryginału ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka9191 Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 11:07 osiemnastkowo.pl/sklep/product_info.php?cPath=21&products_id=33 To jest na bank śmiesznym gadżetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: *.chello.pl 23.04.08, 11:03 Jesli natomiast interesuje cię nie kupa, czy worek robiący bąka, a zabawny dizajn to przejdź się do galerii bałtyckiej, tam na poziomie -1 jest jeden kolorowy sklep z fikuśnymi przedmiotami. A jesli nie potrzebujesz prezentu (jak się domyślam) bardzo pilnie to spróbuj w necie, np tu www.toys4boys.pl/ www.ministerstwogadzetow.com/ tu masz też przewodniki po takich sklepach (polskich i nie tylko) zakupy.ibex.pl/ miood.pl/ przy okazji, jeśli interesują Cie po prostu ładne niebanalne przedmioty to można ich szukac tu czerwonamaszyna.pl/ fabrykaform.pl/index.php www.cellofan.pl/ www.zoomzoom.pl/ www.rossi.pl/prezenty_56_produkty_z_wyobraznia.rossi i idąc za ciosem jeśli komuś spodobała się moja lista to sklepy z ślicznościami robionymi ręcznie decobazar.pl/ www.pakamera.pl/ wylegarnia.pl/index.php sanka.pl/baby/baby.htm pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: *.chello.pl 23.04.08, 11:05 aha, możesz też zajść do sklepu przy hali targowej na starówce w Gdańsku- tam obok różnym pierdółek z gliny i drewna jest też mały dział z dziwnymi gadżetami (raczej dla mężczyzn), przynajmniej kiedyś był... tylko cholernie drogie były te gadżety, ostrzegam (jesli jeszcze w ogóle są) :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet 23.04.08, 12:14 Gość portalu: agata napisał(a): > na starówce w Gdańsku Oj dadzą Ci zaraz "starówkę w Gdańsku" nawiedzeni obrońcy "gdańskiej tożsamości"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: *.chello.pl 23.04.08, 16:24 Hehe, no tak, oczywiście chodziło mi o Główne Miasto na Śródmieściu, a nie jakąś tam obcą Starówkę, czy potoczną starówkę. Mam nadzieję, mallard, że nie otworzyliśmy wrót do zaciętej kłótni forumowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Biedronka IP: *.chello.pl 23.04.08, 20:33 w sklepach Biedronki mozna czasami kupic smieszne i nietypowe rzeczy, np. znajomy trafił na mocno przeterminowane mleko w kartonie. Wyobrazcie sobie jak zaskoczył swą kobietę, gdy pojawił sie zapach z tego śmiesznego zakupu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania z Gdyni Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.17, 20:54 Bardzo dobra lista nie zapomnij jeszcze: www.lukandkuk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: 212.103.50.* 17.06.19, 14:44 Prezenty ręcznie robione kupuję albo na art-madam.pl albo paka-mera.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha:) Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: *.dew.pl 23.04.08, 22:49 w sex-shopie tego pełno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laguna997 Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 15:22 a moze zamiast chodzic i szukac sklepu to on znajdzie ciebie, w internecie jest fajny sklep z takimi smiesznymi rzeczami :) polecam www.bigboystoys.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
miranada90 Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet 02.11.14, 19:39 Szkoda, że dopiero trafiłem na temat, mogę polecić www.facebook.com/gadzetynaimpreze Odpowiedz Link Zgłoś
miranada90 Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet 02.11.14, 19:41 Gadżety na imprezę w normalnej cenie znajdziesz tylko w Gdyni w Bajerze na Hali targowej w podziemiach. Ze znajomymi wyposarzamy się tam na wieczory kawalerskie, panieńskie, bale itp., mam ich na fb www.facebook.com/gadzetynaimpreze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: *.desart.com.pl 29.06.16, 10:59 szalony.pl - Prezenty na każdą okazję :) Gdynia - Skrzyżowanie Świętojańskiej i Skweru Kościuszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedz-janusz85 Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet 09.11.17, 09:26 W Galerii Bałtyckiej jest sklep stacjonarny Toys4Boys, chyba niedaleko Empiku z tego co pamiętam. Mają spory wybór no i przede wszystkim możesz wszystko sprawdzić itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet IP: *.play-internet.pl 20.02.18, 22:48 Ogólnie ja polecam zahaftowani.pl :) sprawdźcie sami. Stworzyłam w 5 minut swój prezent dla męża Odpowiedz Link Zgłoś
justa_96.2 Re: Gdzie sklep śmieszne/ciekawe/nietypowe gadżet 05.06.19, 10:40 polecam sklep internetowy www.fide.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś