Gość: zaciekawiony IP: *.chello.pl 08.06.08, 21:48 skąd dziennikarze jaruzalem post (gaz. wybiórcza) wezmą starówkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danziger Re: Park Kibica przeżywa oblężenie IP: *.chello.pl 08.06.08, 23:44 upierdliwy jesteś, wymagasz wiedzy od dyletantów? Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Park Kibica przeżywa oblężenie 09.06.08, 00:53 "Starowka Gdanska" = potoczna , polska nazwa tego miejsca :-) Miestety, nie wszystkie pismaki stawiaja "" przy tej nazwie ? A....dyletantami sa ci, ktorzy udawaja , ze nie wiedza o czym inni (moze nieswiadomie) mowia lub pisza ... Prawda? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Park Kibica przeżywa oblężenie IP: *.chelmnet.pl 09.06.08, 00:52 Gdańsk nie ma starówki tylko Stare Miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: Park Kibica przeżywa oblężenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 09:23 ma Stare Miasto, ale przede wszystkim Główne Miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelos relacja z austrii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 11:06 www.mmtrojmiasto.pl/2232/2008/6/10/euro--korespondencja-z-austrii-w-klagenfurcie-lanie?category=sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubel Park Kibica przeżywa oblężenie IP: 62.61.62.* 15.06.08, 13:57 ocena na 4 Pomyslmy 1 mecz słabe przygotowanie organizatorów na 2 (butelki, bijatyki ale przez po..ych pijaków) 2 mecz juz perfekcyjna obsługa zero własnego alkocholu, sprzedawany tylko w plastik, nadmiar ochrony! 6 ktos mówił ze wiecej tyskiego ale pomyslmy wiecej piwa wiecej pijanych, a przeciesz to stoi codziennie i na inne dni by jedno wystarczyło komus by sie chciało składac i rozkładac ja bym miał to gdzies. czytałm tez o telebimie 5/2 metry to ten ktoś mógł okulary kupic bo byłem z bliska i jest on taki jak podali 8/3 24m/kw (ale mógł by byc wiekszy;d) a i ktos wspominał o torcie ma byc podobno o 20 bo sa urodziny UEFA czy cos takiego. Ja ide na mecz a przy okazji cos słodkiego zjesc:P i cos do tych naszych podatków, pewnie kolega ma racje ze to z naszych ale lepiej zeby cos robili dla nas a nie na siebie wydawali. A na adamka to nikt juz nie zagłosuje:P:D a co było przyczyna tych problemów to tylko organizatorzy wiedza ja wiem tylko tyle ze to mial byc park na ok 2000 osób a nie kilka tysiec wiecej;d czyli podsumowujac po 1 wpadce jest juz wszystko ok. ochrona, bezpieczeństwo, karetka, brak butelek i pomysł ja bede przychodził a co wy zrobicie wasza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś