Gość: terek Kobieto! Wynajmij prawników i wez odzszkodowanie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 13:47 Zresztą, jakiś prawnik sam sie powinien zgłosić do tej pani i dziadów obedrzeć ze skóry - przynajmniej finansowo. A tak na marginesie: jaki piękny, polski, katolicki-rycerski zwyczaj zwracanie się do kobiet. Powinszować panom kontrolerom,ich mamusiom i tatusiom. Oraz ich szanownym pracodawcom. Zwykłe chamskie wały - po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???!!! Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 13:47 RENOMA te skurwusyny łapówkarze do rozstrzelania żadnemu z tych sku..synów nic nie pokaże ,oprócz kulki w łeb, dlaczego tyle lat tolerujecie te sku..synstwo mafię pod przykryciem.kto na tym zarabia???????????????? ABW do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nezumi85 Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 13:48 Firmy kontrolerskie zatrudniają ludzi niedorozwiniętych umysłowo (w większym lub mniejszym stopniu). W większości przypadków są to tzw. dresy (dalej zwani szyitami lub karkami) nie grzeszący inteligencją, której poziom jest odwrotnie proporcjonalny do gabarytów i siły. Te osobniki charakteryzują się ogromną chęcią do siania przemocy i wyżywania się na słabszych, udowadniając sobie tym samym jacy to oni są silni. Kontrola biletów w ich wykonaniu bardzo przypomina wyprawę wojenną rozjuszonych goryli i za każdym razem śmieszą mnie ich 'bojowo' nastawione mordy. Zapewne nie tylko mnie drażni widok takich niedorozwojów. Według mnie Renoma powinna przetrzebić szeregi 'kanarów' i zastąpić ich bardziej przyzwoitymi osobami, bo póki co to większość tam zatrudnionych 'budzi odrazę wśród podróżnych'. Odpowiedz Link Zgłoś
ashruc sprawa dla telewizji jak urzednicy zobacza przed.. 10.06.08, 13:49 soba kamere szybko podejma decyzje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: *.chello.pl 10.06.08, 13:50 nie moge uwierzyc !!!! przeciez powinni ich wsadzic do wiezienia !!!!! SZOK ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy 10.06.08, 13:53 A jebnąć siekierą w łeb tych pojebusów z Renomy! Każdy jebnięty w siekierą w łeb - to czysty zysk dla kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pius_xi_pijus_pace Skandaliczne ?? Do Sejmu z nimi, niech IP: *.cm.umk.pl 10.06.08, 13:54 przyjebią takiemu n.p. Niesiołowskiemu lub Kurskiemu. Albo innemu zasłużonemu wielce w walce o prawdę o AK,innym Katyniu tudzież "solidarności'. Trzeba zwiększyć także ilość zjadanych opłatków. Koniecznie w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freja "Renoma" wsławiła się ongi w PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 13:54 Teraz widzę atakuje na innych polach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: 80.54.174.* 10.06.08, 13:55 Wystarczy spojrzec na geby tych prostakow i juz nawet ich nie musza otwierac bo tryska chamstwo,prostota i ,tak naprawde to nie ludzie a gady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Twardziele CZEKAM na was! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.06.08, 13:55 Twardziele CZEKAM na was! Będę bez biletu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Blum Skandaliczne ... przemyślenia IP: *.171.78.66.crowley.pl 10.06.08, 13:59 Dziennikarz interweniował w obronie kobiety - "aczkolwiek niechętnie". Co to do cholery ma znaczyć? Skandaliczny tchórzliwy komentarz - i to w dodatku Gazety, której podobno "nie jest wszystko jedno". Nikt nie oczekuje heroizmu, ale po policję albo straż miejską zadzwonić nie jest trudno. Szczególnie, że przecież chodziło w pewnym sensie o ludzi reprezentujących/pracujących dla miejskiego ratusza. Panie autor - tchórz jesteś Pan i tyle. Mocny w gębie i bohater jak się można schować za mamusię Agorę. Pisać teksty tak, ale już samemu zrobić coś pożytecznego to już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdańszczanin Re: Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: *.chello.pl 10.06.08, 14:06 rok temu też jako pasażer autobusu gdańskiego interweniowałem w obronie poniżanego przez hm hm Renomę pasażera ,wezwałem policję ,itdg Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 przeciez to downy z wygladu... 10.06.08, 14:09 wystarczy spojrzec na ryje...,moze to jakis zakład pracy chronionej ta "renoma"??? indnsle.republika.pl/downyzrenomy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: *.chello.pl 10.06.08, 14:12 kto jezdzi bez biletu to sie pulta czytalam szmatlawca nie kupuje ale dzienikarz napisal nieprawde jezdze co dziennie tranwajem mam bilet i siedze spokojnie i okazuje bilet kontroli dlaczego ludzie sie pluja jak nie maja biletu czy za to wine ponosi kontroler a co do tej pani ona jezdzi na gape juz ma nie zaplaconych 8 mandatow i co dlaczego dzienikarz tego nie opisal poprostu ta pani jest znana jezdzi na gape ja bylam w poblirzu i jestem swiatkem tego zdazenia i bede zeznawac przeciwko dzienikarzowy bo pisze nie prawde to jest skandal dzienikarza napiszemy skarge do stowarzyszenia dzienikarzy tak nie mozna klamac i robic sensacje bo bardzo mala sprzedasz gazety i tak nie kupuje i moi znajomi ten dzienikarz powinien wylecic zpracy natychmiasti tego bedziemy sie domagac witold adam Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 Re: Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy 10.06.08, 14:14 Gość portalu: adam napisał(a): > gazety i tak nie kupuje i moi znajomi ten dzienikarz powinien > wylecic zpracy natychmiasti tego bedziemy sie domagac witold adam megaqwarotfllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bidlek Czego się pultasz frajerku z renomy? IP: *.globalconnect.pl 10.06.08, 14:27 Słuchaj kanarzyno: gapowiczka mogła sobie mieć nawet z 10 mandatów ale ani ty ani twoi ludzie nie mieli prawa naruszać jej nietykalności cielesnej. Jak nie potrafisz tego zrozumieć to już mniej pretensje do swoich starych, że takiego pajaca spłodzili. A jak ta Pani wytoczy wam cywilny proces frajerzy to się posracie. Zresztą mieliście szczęście dresiku, jakbyście tak potraktowali moją kobietę to bym wam łby rozpie..ł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rfv Widać bucu żeś z Renowy bo pisać nie umiesz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:40 Piękna próba prowokacji cepie, ale wasz debilizm widać gołym okiem ćwoki niedorozwinięte. DO ŁOPATY AUTOSTRADY PARCHY JEB...NE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 16:22 moze miec nawet 100 niezaplaconych, nie macie prawa jej nawet dotykac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka licealisty Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:12 Mój syn został pobity przez tę firmę za to,że jakoby miał podrobioną legitymację z liceum. Przedstawiłam zaświadczenie z liceum, że jest uczniem ale nikt nie odpisał na mój list i teraz jesteśmy windykowani za mandaty. Od tej firmy nie ma odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::::::: Re: Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: 212.160.172.* 10.06.08, 14:26 Mam nadzieje, że to zostało zgłoszone na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satrangi P-A-R-A-N-O-J-A IP: *.nni.pl 10.06.08, 14:19 to się w głowie nie mieści... jak byłam w Sopocie, to kanary mnie na siłę wepchnęli do autobusu, chyba by udowodnić mi, że nie mam biletu. a ja bilet miałam i chciałam wysiąść na "swoim" przystanku... oczywiście szłam potem z powrotem kawałek drogi i nawet przepraszam za brutalność nie usłyszałam... paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek [...] IP: *.chello.pl 10.06.08, 14:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy 10.06.08, 14:29 Synek... Ty sie lecz :-))) -- Jak wiadomo, tylko jedna teczka SB byla sfalszowana. Reszta zawiera prawdy objawione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesnovy Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: *.centertel.pl 10.06.08, 14:24 Zatrudnić trzech osiłków do kopania rowów melioracyjnych na Mazurach.Ludzi co ich zatrudnili zatrudnić do darcia pierza w Bieszczadach. Przy tej pracy będą mieli czas na przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos A moze by ktos nagrał bandytów IP: 212.160.172.* 10.06.08, 14:29 dyktafonem, albo nakrecił filmik!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin I oni chodzą na wolności?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:30 Jestem wrocławianinem i ze zdumieniem przeczytałem te relację, nie wierząc do końca, że to prawda. To nie do wiary, że w cywilizowanymi mieście w Polsce ktoś w ogóle toleruje takich zwyrodnialców. Za napaść z pobiciem, katowaniem i znęcaniem sie nad człowiekiem odpowiada się KARNIE. Kara powinna dosięgnąć raz: pracodawcę tych przestępców, dwa: ich samych. Jaki jest dalszy ciąg tej historii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bidlek Te sędzia dred... IP: *.globalconnect.pl 10.06.08, 14:34 Od dzisiaj jeżdżę bez biletu. I proszę, spróbuj mnie tak ukarać, to najpierw dostaniesz w papę a później przetracę ci kulasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.08, 14:34 na zachodzie np w Anglii, której trochę mieszkałem takie zachowanie skończyło by się zerwaniem kontraktu z Renomą ( bo nie umie wyszkolić i dopilnować swoich pracowników ), sprawą karną tych kontrolerów ( policją nie są więc nie wolno im używać siły ) no i dymisją jakiegoś urzędnik odpowiedzialnego za transport miejski, np dyrektora wydziału komunikacji,czy jak tam to się nazywa...No ale żyjemy w POLSCE, gdzie nawet jeden prezydent, nie pamiętam już jakiego miasta rządził miastem zza krat - nie miał odwagi złożyć dymisji. Jak się ktoś dorwie do koryta... No i jak trzeba otworzyć jakąś nową drogę to urzędników wypinających pierś jest pełno, a jak wziąć odpowiedzialność za coś i złożyć dymisję to już nikogo. Mam nadzieję że w ciągu kilkudziesięciu lat coś się zmieni i moje dzieci będą żyły już w normalnym kraju;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: 83.238.65.* 10.06.08, 14:34 czubki, ze głowa mała. Powinni odpowiadać karnie za spowodowane straty materialne i zdrowotne tej kobiety s9.bitefight.onet.pl/c.php?uid=133968 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańszczanka ludzie to cwaniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:35 wielokrotnie widziałam jak odgrywają przed Renomą chorych na serce albo upośledzonych. Szkoda, ze pan redaktor zaczął od srodka, może trzeba było zbadać genezę takiego zachowania. Dodam, ze wielokrotnie byłam kontrolowana i nigdy nie spotkałam się z agresją ze strony tych panów. Może wystarczy jeździć z ważnym biletem i problemów nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 Re: ludzie to cwaniaki 10.06.08, 14:46 Gość portalu: Gdańszczanka napisał(a): > wielokrotnie widziałam jak odgrywają przed Renomą chorych na serce > albo upośledzonych. Może wystarczy jeździć z ważnym biletem i problemów nie > ma? posłuchaj "gdanszczanko" - nie jest istotne co ludzie "odgrywaja" -nie tobie o tym sądzic, brak biletu nie jest powodem do tego typu zachowan z jakiego opisem sie zapoznalismy. Dziwi mnie tylko bierna postawa pasazerów -w wawce ci kontrolerzy wachaliby glebe i to ich zabrałoby pogotowie na reanimacje...o ile było by co do roboty dla pogotowia . Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_zgazowni Re: ludzie to cwaniaki 10.06.08, 14:54 dokladnie - poz tym wzgledem Warszawa da sie lubic :) - i nie chodzi tu o zadne rozruby ale wrazliwosc ludzka - fakt - w stolicy dziaja sie dziwne rzeczy :( - ogladajac kronike policyjna: widzi sie pijanych ludzi okradanych przez innych , golasow chodzacych noca po ulicach - ale ludzie reaguja i z reguly zatrzymuja sprawcow - do przyjazdu policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwany Gapa A łomot jaki dostaną niebawem kanarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:36 będzie przestrogą dla nich. Nie zapominać o przepisach. I z pewnością tym poj...bom nie upiecze się na obtarciu łuku brwiowego. Chyba że sobie obetrą śluzówki w tyłku od wzajemnego zapinania się - bo o też będą musieli wykonać. Na pewno do którejś grupy inwalidzkiej się będą nadawać po takim spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Skandaliczne zachowanie kontrolerów Renomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:37 a ja pamiętam jak mi wystawili mandat za 'brak bileta ' :) Odpowiedz Link Zgłoś