Dodaj do ulubionych

"Zagladam do kieliszka"

08.01.02, 16:48
Zeby od razu rozwiac wszelkie watpliwosci: nie zamierzam tu rozwijac watku dla
anonimowych alkoholikow lecz chcialbym spowodowac dyskusje na temat dobrych
trunkow, nikonicznie ich naduzywajac.
Czekam az ktos odezwie sie polecajac jakies szczegolnie dore wino a moze nawet
piwo.

Na zdrowie !!
ja.nusz
Obserwuj wątek
    • Gość: fritz Re: IP: 195.116.73.* 08.01.02, 17:12
      na winie kompletnie się nie znam,nie lubię a moje doświadczenia z winem
      skończyły się gdzieś pod koniec 2 klasy liceum;ale piwo mogę
      polecić:francuski"Fischer"-piwo jasne pełne,butelka 0,66l,cena ok.7-10zł-dla
      mnie mistrzostwo świata-pycha ;z ciemnych tylko gorzkie"guiness'y";a z polskiej
      codzienności piwosza:Warka,Tyskie,Żywiec,Specjal-oczywiście w normalnej
      wersji,nie jakieś strong.a!!!odkrycie ostatnich tygodni-PILSNER Urqell[chyba
      dobrze napisane?]-jest oryginalnie czeski,butelki są wymienne a cena przystępna-
      w moim sklepie-2,85 zł.a może ktoś powie czy jest miejsce w którym można
      dostać piwo NIEPASTERYZOWANE? Życzę smacznego
      • Gość: u92 Re: IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.02, 17:44
        ja. nusz mam cos dla Ciebie na temacie " szybki obiad" poczytaj sobie.;)))
        • lucy_z Re: 08.01.02, 18:53
          Gość portalu: u92 napisał(a):

> ja. nusz mam cos dla Ciebie na temacie " szybki obiad" poczytaj sobie.;)))

U 92:) Przeczytałam;))) Ja bym kurczaka nie polewała tylko zmieszała, zmieszała
          i nie wiem czy odważyła bym się wypić:)
          Mam pytanie odnośnie tego ananasa, gdzie to było, w tym gotowaniu???
          Ile było tego ananasa, 1 kg????? Mam ochotę się, tzn to zrobić:)))))Puszkę już
          kupiłam;)
          • Gość: lucy_z Re: Ponawiam pytanie:))))) IP: 192.168.0.* 08.01.02, 20:06
            lucy_z napisał(a):

> U 92:) Przeczytałam;))) Ja bym kurczaka nie polewała tylko zmieszała, zmiesza
            > ła
            > i nie wiem czy odważyła bym się wypić:)
            > Mam pytanie odnośnie tego ananasa, gdzie to było, w tym gotowaniu???
            > Ile było tego ananasa, 1 kg????? Mam ochotę się, tzn to zrobić:)))))Puszkę już
            >
            > kupiłam;)

Jeżeli jeszcze jesteś to odpowiedz, dobrze, bo zaraz ja wychodzę :(((
            • Gość: u92 Re: Ponawiam pytanie:))))) IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.02, 20:30
              na1kg puszke dajesz 250g-300g wodki czystej postaw na 1-do 2 godz
              • lucy_z Re: Ponawiam pytanie:))))) 09.01.02, 00:05

> na1kg puszke dajesz 250g-300g wodki czystej postaw na 1-do 2 godz

Dziękuję:))) Puszka ma 300g to wódki dam na oko ;)))
                • lucy_z Już naciąga ;)))))) 11.01.02, 18:00
                  lucy_z napisał(a):

> Dziękuję:))) Puszka ma 300g to wódki dam na oko ;)))

Kupiłam drugą puszkę i będzie jak trzeba, już się naciąga ;))))))
                  • Gość: u92 Re: Już naciąga ;)))))) IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.02, 21:33
                    Lucy :))))))
                    Chcialbym Ciebie zobaczyc po tych anansach hi hi, ale smakuja prawda;)
                    Zycze smacznego!!!
                    • Gość: lucy_z Re: Już naciąga ;)))))) IP: 192.168.0.* 12.01.02, 01:07

> Lucy :))))))
                      > Chcialbym Ciebie zobaczyc po tych anansach hi hi, ale smakuja prawda;)
                      > Zycze smacznego!!!

Ty była moja odpowiedź!!!!!!!!!!! U92 jesteś???? Czytałeś?????
      • elve Re: piwo niepasteryzowane 11.01.02, 23:40
        we wroclawiu na rynku...
        pzdr
        • Gość: sharky Re: piwo niepasteryzowane IP: *.clefable.dialup.pol.co.uk 12.01.02, 06:46
          Guiness oczywiscie, ale niestety w Gdansku nie udalo mi sie dostac dobrego
          (jest zlezaly i drogi). Z mocniejszych alkoholi - stara dobra zubrowka z sokiem
          jablkowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka