seseczka 01.10.08, 12:51 jakie macie oczekiwania? co byłoby fajne? miejsce zabawy dla dzieci, możłiwośc poogladania meczu? bardzo prosze o opinie i sugestie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miro Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? IP: *.chello.pl 01.10.08, 13:53 Takiej, gdzie kelnerki chodzą w topless Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? IP: *.chello.pl 01.10.08, 14:41 Mam sugestie tylko co do rodzaju jedzenia, niekoniecznie wyposażenia. 1.Mamy do wyboru bary mleczne, albo bary i restauracje gdzie zestawy i ilości są z góry dobrane. Brakuje dobrego klimatycznego bistro. Podobno w Europie bistro są bardzo popularne. U nas posucha. 2.Na polu jedzenia wegetariańskiego jest tylko Greenway, przydałaby się konkurencja. 3.a na polu jedzenia lunchowego chyba nie ma nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? 01.10.08, 20:14 Gość portalu: aga napisał(a): > 3.a na polu jedzenia lunchowego chyba nie ma nic.... Przecież jest McDonald;) __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdyś Re:Przecież Ty kompletnie nie znasz Gdyni. IP: *.gdynia.mm.pl 02.10.08, 13:44 Bistro Ci brakuje?Skorzystaj z Zumi i przestań bredzić. Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Jedz ile chcesz 01.10.08, 14:44 Za oplate wejsciowa jem ile chce. Byla Fontan w Sopocie, ale jedzenie tam bylo bardzo kiepskie wiec splajtowali. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy74 Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? 01.10.08, 16:09 Knajpa z możliwością ciekawego spędzenia czasu przez dzieci i knajpka-czytelnia.To moje oczekiwania.Ale obawiam się,że te knajpki padłyby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzehuu Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? IP: 81.190.124.* 01.10.08, 19:18 Już kiedyś nad tym myslałem i doszedłem do wniosku że fajnie by było gdyby taka knajpka: - miała normalne ceny a nie że za filiżankę kawy płaci się 10 zł - schludna , najlepiej aby każdy stolik był jakoś odgrodzony np. cienką ścianką - ciekawe wnętrze dający jakiś klimacik - i jeszcze raz ceny ceny , gdyby była taka knajpka gdzię można coś dobrego i w miare taniego zjeść to często bym do niej wpadał po szkole ze znajomymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? 01.10.08, 19:28 Schludna tak, ale żeby od razu odgradzać się jakimiś ściankami? :) Z Japonią mi sie skojarzyło. Knajpka-czytelnio-kawiarnia byłaby fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? 01.10.08, 20:21 Przydałaby sie knajpka w której jest wydzielone miejsce dla tych którzy chcą wypić kawe lub drinka i posiedzieć ze znajomymi, jak i zjeść coś porządnego. Jak dla mnie Stacja we wrzeszczu po cześci spełnia te "wymogi" tyle że tam nie ma ciepłego klimatu. __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? 01.10.08, 21:14 dziękuję bardzo i liczę na dalsze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel miejsce zabawy dla dzieci 02.10.08, 13:25 autorka tego watku juz wykazała sie na tym forum szczególna dbałoscią o miejsce zabaw dla dzieci. Z uporem maniaka kąpie swoje dzieci w jeltkowskim ścieku na plaży i twierdzi że jest to super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
flydroptek Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? 02.10.08, 15:02 Brak miejsc dla palących! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? IP: *.208.bakcyl.dew.pl 02.10.08, 22:18 Ach to ta od scieków jelitkowskich to moze teraz chce zrobic knajpke wszaletach miejskich?A plac zabachprzy scieku jelitkowskim? Co do cen racja jest bardzo drogo ale pamietajcie ze wynajem lokalu kosztuje bardzo drogo aludzie z obslugi tez chca zarabiac sporo. Wiec taniej chyba sie niedoczekamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.08, 22:11 1, Knajpka glownie dla dzieci- wystroj, wielkosc stolikow i naczyn, potrawy- wszystko dla najmlodszych. Oczywiscie kilka dan dla towarzyszacych doroslych, ale w ilosci odwrotnej niz w normalnych knajpach (gdzie czasem sa 2 dania dla dzieci). Chodzi mi o cos, co polubia dzieciaki jak McD, a jedzenie bedzie zdrowsze. Nagrody za zjedzenie posilku, wyprawianie urodzin, czeste zmiany aranzacji i nazw potraw... Proponuje otworzyc cos takiego w budynku kina lub blisko aquaparku-klientow nie zabraknie. 2, knajpa, gdzie potrawy grzeja sie caly dzien w takiej ladzie, a konsument przemieszcza sie z talerzem, naklada, co chce, a w kasie mu ważą i kasuja- wszystkie potrawy maja te sama cene za kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdańszczanka Re: Jakiej knajpki brakuje w trójmieście? IP: *.centertel.pl 04.10.08, 23:24 Brakuje i to bardzo minibrowarów!!! 3 miasto ma na razie tylko jeden w Gdańsku,co jest wręcz śmieszne. Gdańsk może się pochwalić wieloletnią historią dotyczącą piwa, i co? A klientami są dorośli ludzie,to oni mają dzieci, lubią oglądać mecze. Mini browar z małym miejscem do zabaw dla dzieci,plus dobre jedzenie i piwo w normalnej cenie (a nie 30 zl za danie). Ja tego oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś