amadeusz.1 09.11.08, 00:14 Witam Mam pytanie czy ktoś z Państwa słyszał,lub miał do czynienia z firmą"fabryka domów" z Tczewa ,budują z keramzytu.Badzo proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawokonski Re: fabryka domów z keramzytu 16.09.09, 14:05 Witam Moja siostra z nimi budowała i ja też mam od nich wycenę, ale zobaczę co w banku powiedzą. Widziałem domy, które zbudowali i siostry wygląda to nieźle. Mi się widzi ta ich technologia z keramzytu i dom energooszczędny z ogrzewaniem w płycie fundamentowej, ale trzeba trochę więcej zapłacić. Siostra nic złego o nich nie mówiła, powiedziała że nie byli najtańsi ale i nie najdrożsi i sama ciągnęła budowę, normalnie ją podziwiam. Zobaczymy co u mnie będzie mam pozytywne informacje od innych więc jak dostanę kasę z banku zaraz sam startuję. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewek-123 Re: fabryka domów z keramzytu 28.12.09, 21:15 witam! proszę o kontakt osoby, które mieszkają już w domach z keramzytu wybudowanych przez firmę z Tczewa. dziękuję wodsun@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
effectinvesting Re: fabryka domów z keramzytu 04.10.09, 18:03 amadeusz.1 napisała: > Witam > Mam pytanie czy ktoś z Państwa słyszał,lub miał do czynienia z > firmą"fabryka domów" z Tczewa ,budują z keramzytu.Badzo proszę o > informację. WITAM PANA PROWADZE FIRME SWOJA OD 5 LATALE NIE SŁYSZAŁEM BY WYBUDOWAC Z KAMIENI KIERAMZYT BUDYNKU RACZEJ MOGŁO TO BY BYC JAKO WYKONCZENIE WYPRAWY PO OCIEPLENIU KONCOWYM ALE NIGDY NIE PROBOWAŁEM .PRZYPUSZCZAM ZE JEST TO PRACA BARDZO WYMAGAJACA CIERPLIOWOSCI I WIELKIEJ TECHNIKI RECZNEJ WYKŁADANIA BY TAKI KAMIEN NIE ULEGŁ UBRUDZENIU Odpowiedz Link Zgłoś
sylwesterna Re: fabryka domów z keramzytu 15.01.14, 08:13 Proszę :) Domy szkieletowe Odpowiedz Link Zgłoś
roberto74m Re: fabryka domów z keramzytu 05.07.16, 21:30 Sprawdź firmę Expoud a szczególnie polecam kontakt do Pani Anetty - 515 137 339 Odpowiedz Link Zgłoś