Dodaj do ulubionych

Dobry weterynarz w Gdyni

IP: *.gdynia.mm.pl 05.11.03, 23:02
Czy możecie polecić dobrego weta? Chodzi o sterylizację rocznej kotki.
Z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • cza_ha Re: Dobry weterynarz w Gdyni 05.11.03, 23:27
      W Rumi pod wiaduktem, nazwisko na K , za 100zł było 2 lata temu - warto dalej a
      dobrze.

• Gość: leutnant Re: Dobry weterynarz w Gdyni IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 06.11.03, 21:24
        cza_ha napisał:

> W Rumi pod wiaduktem, nazwisko na K , za 100zł było 2 lata temu - warto dalej
        a
        >
        > dobrze.
        >
        > Podpowiadam: dr.Kończak i polecam - mieszkam tuż przy jego klinice. Wszyscy
        go chwalą. Ostatnio usypiałem zidiociałego KRÓLIKA i nie wziął ode mnie ani
        grosza!
        • Gość: IP.62.233.169* Re: Dobry weterynarz w Gdyni IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 07.11.03, 16:54
          Gość portalu: leutnant napisał(a):

> cza_ha napisał:
          >
          > > W Rumi pod wiaduktem, nazwisko na K , za 100zł było 2 lata temu - warto da
          > lej
          > a
          > >
          > > dobrze.
          > >
          > > Podpowiadam: dr.Kończak i polecam - mieszkam tuż przy jego klinice. Wszysc
          > y
          > go chwalą. Ostatnio usypiałem zidiociałego KRÓLIKA i nie wziął ode mnie ani
          >
          grosza!
          Odwołuję poprzednią opinię - KRÓLIK idiota odżył. Niestety !!!
          • cza_ha B.Dobry weterynarz w Rumi 07.11.03, 17:52
            Potwierdzam że lekarz weterynarii p.Kończak jest najlepszy ze znanych mi 8
            (ośmiu) gabinetów w 3mieście: od 'lecznicy' na ul. Kartuskiej w Gdańsku przez
            Oliwę (bez SOPOT) i g-ę, do Rumi właśnie.
            Wysterylizowaną kotkę rozwalili mi okoliczni chłopi, jak i dwa poprzednie.
          • Gość: ania Re: Dobry weterynarz w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:22
            polecam lecznicę w Gdyni na Stryjskiej. tam wszyscy są świetni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka