Gość: jkm IP: *.gdynia.mm.pl 05.11.03, 23:02 Czy możecie polecić dobrego weta? Chodzi o sterylizację rocznej kotki. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cza_ha Re: Dobry weterynarz w Gdyni 05.11.03, 23:27 W Rumi pod wiaduktem, nazwisko na K , za 100zł było 2 lata temu - warto dalej a dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leutnant Re: Dobry weterynarz w Gdyni IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 06.11.03, 21:24 cza_ha napisał: > W Rumi pod wiaduktem, nazwisko na K , za 100zł było 2 lata temu - warto dalej a > > dobrze. > > Podpowiadam: dr.Kończak i polecam - mieszkam tuż przy jego klinice. Wszyscy go chwalą. Ostatnio usypiałem zidiociałego KRÓLIKA i nie wziął ode mnie ani grosza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP.62.233.169* Re: Dobry weterynarz w Gdyni IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 07.11.03, 16:54 Gość portalu: leutnant napisał(a): > cza_ha napisał: > > > W Rumi pod wiaduktem, nazwisko na K , za 100zł było 2 lata temu - warto da > lej > a > > > > dobrze. > > > > Podpowiadam: dr.Kończak i polecam - mieszkam tuż przy jego klinice. Wszysc > y > go chwalą. Ostatnio usypiałem zidiociałego KRÓLIKA i nie wziął ode mnie ani > grosza! Odwołuję poprzednią opinię - KRÓLIK idiota odżył. Niestety !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha B.Dobry weterynarz w Rumi 07.11.03, 17:52 Potwierdzam że lekarz weterynarii p.Kończak jest najlepszy ze znanych mi 8 (ośmiu) gabinetów w 3mieście: od 'lecznicy' na ul. Kartuskiej w Gdańsku przez Oliwę (bez SOPOT) i g-ę, do Rumi właśnie. Wysterylizowaną kotkę rozwalili mi okoliczni chłopi, jak i dwa poprzednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry weterynarz w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:22 polecam lecznicę w Gdyni na Stryjskiej. tam wszyscy są świetni. Odpowiedz Link Zgłoś