dan3iger 21.07.09, 20:45 Nie mam zamiaru oglądać tej tresury psów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~! Re: Policjanci zapraszają na swój zlot IP: *.chello.pl 21.07.09, 21:31 uczestnictwo nie jest obowiazkowe .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin_76 Re: Policjanci zapraszają na swój zlot IP: *.limes.com.pl 21.07.09, 22:15 Człowieku aleś głupi!!! Jak czytam takie opinie to dosłownie jestem za aborcją. Nie chcesz oglądać? Twoja sprawa, po jaką cholerę się tym chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esbi Daz3iger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 08:30 Sławciu B. vel Dan3iger lubi w sieci szokować swoimi opiniami i lekko wulgarnym językiem. W rzeczywistości w realu to całkiem miły, misiowaty chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józefka Policjanci zapraszają na swój zlot IP: *.vide-sat.pl 22.07.09, 08:32 jeżeli motory pokażą na placu Zebrań Ludowych to jestem cała za. Byle nie tarasowali nimi Długiego Targu. Panowie policjańci- Gdańsk zwiedzać na piechotę! Odpowiedz Link Zgłoś