Gość: Harcerz IP: *.nwrk.east.verizon.net 29.08.09, 01:05 mamy wielkiego ale chama tego swiata:Lecha Walese ,buraka numero uno! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: narol Wszyscy chcą na Westerplatte IP: 94.78.149.* 29.08.09, 13:06 "...Ludzie biorą urlopy, żeby tylko uczestniczyć w święcie..." Ja pytam co za święto? Autor artykułu chyba nie wie co się wydarzyło 1 września 1939r. Dla mnie to jest smuta rocznica a nie powód do świętowania. Odpowiedz Link Zgłoś
anno01 Fałszowanie historii 29.08.09, 14:40 Wojna nie zaczęła się na Westerplatte. Wcześniej było bombardowanie Wielunia przez Luftwaffe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CWS. Re: Fałszowanie historii IP: *.icpnet.pl 29.08.09, 22:52 anno01 napisał: > Wojna nie zaczęła się na Westerplatte. Wcześniej > było bombardowanie Wielunia przez Luftwaffe. chciałes powiedziec: "przez bande morderców i zlodzei z luftwaffe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Wszyscy chcą na Westerplatte IP: *.nplay.net.pl 29.08.09, 16:57 Nie wszyscy. Ja za żadne skarby tam się nie wybieram, choć jestem 100% Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Wszyscy chcą na Westerplatte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:10 Ja nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Grabowski Wszyscy chcą na Westerplatte IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 21:09 Wladek moglby zostac do 17 Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Wieczne pytanie 29.08.09, 22:20 ja juz nie moge, rece mi opadaja....... podobno jestem agentem GRU.....;-)))))))) witam, wszysko co od moskali slysze, jest to ze kazda pruba rozliczenia rosji z bandytyzmu to polski szowinizm. Nie trzymaja sie ludziska ZADNYCH regul stosunkowosci. Poruwnania rosyjskie sa tak powalone ze......... no dobrze sprubujmy metaforycznie Sa dwa ogrodki durzy imaly i dwuch wlascicieli. Na durzym jest trzymany Pitbull, na drugim maly Terrier z 5cioma sczenienciami....... i tak sobie na siebie leja i sczekaja....... jednego ladnego dnia Pitbull przeskakuje przez plot, masakruje sczeniencia, a matka terrier pitbulla powiedzmy w dupe dwa razy ugryzie.....na co pitbull zamieszkuje w budzie terierra i go wywala na twarz. Wlascicele psow i ogrodow siadaja do stolu, i dochodza do wniosku...... NASZE BIEDNE PIESKI.......TYLE MUSIALY SIE NAMECZYC. Biedne terrierki A JAKI BIEDNY POGRYZIONY PITBULLEK !!!!!!! TEN DOPIERO SIE WYKRWAWIL NA DUPCE........ Obydwa pieski sa beeeeee, o mlodych nikt nie muwi, BO SZKODA GADAC, BYLY TAKIE MALE ZE NIE WIADOMO CZY BY ZIME PRZEZYLY! A teraz wlasciciele daja sobie rece, WLASCICIEL TERRIERUW PLACI ZA RACHUNEK WETERYNARSKI PITBULLA, I MA OBIECAC ZE JAK WLASCICIEL PITBULLA BEDZIE BUDE W MALYM OGRODKU POTRZEBOWAL, to terrierka trzeba w domu zamknac....... MAM TYLKO JEDNO PYTANIE DO ROSJAN JEDNO JEDYNE, na ktore zaden historyk, polityk i zadne czerwone scierwo na tym forum mnie jeszcze nie odpowiedzialo: Po co i dlaczego Polska ma sie na sile godzic z krajem ktory - z przeszlosci nic sie nie nauczyl, - prowadzi ta sama bandycka polityke jak 90 lat temu, - ma te same struktury totalitarne, - ten sam oktutny tok myslenia wobec siebie i innych narodow - i grozi albo zabija kazdego kto te pytania otwarcie stawia ???? Dlaczego Polska ma widziec Rosje jako geopolitycznego partnera gospodarczego i politycznego jezeli Moskwa od dziesatek lat "na krzywego albo gwaltem" tylko wymaga od swiata i sczegolnie Polski i Baltyku - podporzadkowanie pod knute silniejszego (jak ameryka) - NIE OFERUJAC NIC !!!!!!!!!!!!!!!!(INACZEJ JAK AMERYKA) - NIC OPRUCZ GAZU KTOREGO CENA SPADA.......I - ZA 20-25 lat na 80% nie bedzie europie podszebny ZYCZE SOBIE ODPOWIEDZ NA TE PYTANIE Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 pytanie 2 30.08.09, 00:39 PYTANIE DWA !!!!!!!!! - w jaki sposob morzna dyskutowac z systemem ktoremu na dyskusji na ruwni oczu nie zalezy bo chce DOMINOWAC ???? - i ktory traktuje kazde ustepstwo jako slabosc ????? I MA ZUPELNIE INNE PODEJSCIE DO WARTOSCI ZYCIA JEDNOSTKI JAK KRAJE DEMOKRATYCZNE ????? ROZUMIEM ARGUMENT ZE KRAJ Z MENTALNOSCIA ROSJI KTOS MUSI TRZYMAC ZA MORDE, bo wybuchnie anarchia i dO demokracji trzeba powoli dojsc. OK!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE DLACZEGO JEDYNA ODPOWIEC NA GORNE PYTANIA I KARZDA DYSKUSJA KACZY SIE ALBO - NA SZOWINIZMIE POLSKIM, bo polacy i Baltowie rosjan nie chca jako durzego brata zaakceptowac. CO KARZDY ROZUMIE. - ALBO NA PIER......"o rozsadku " Rosja taka durza.......trzeba sie z niom grzecznie ustawic bo jest niebespieczna....... DLACZEGO K........MAC, WSZYSKIE ROZPOCZETE DYSKUSJE Z LEWAKAMI I ROSJANAMI KACZA SIE NA: -SZOWINIZMIE POLSKIM KTORY JEST ZA KAZDYM RAZEM SARKASTYCZNA REAKCJA NA KLAMSTWA ALBO BRAK ARGUMENTUW Z DRUGIEJ STRONY - ROZMOWIE O GAZIE -ROZZADKIEM I STOSUNKOWOSCIA LEWAKOW KTORA BAZUJE NA STRACU SLABSZEGO PRZED SILNIEJSZYM ??????? POZGRO AGENT GRU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Safona trzeci burak to IP: *.chello.pl 30.08.09, 09:25 Danpol-broker,wybitny burak ,dla którego kultura to pojecie zgoła obce... Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Wszyscy chcą na Westerplatte 30.08.09, 18:51 W tytule jest wierutne kłamstwo- nie wszyscy chcą; ja np nie chcę, moi bliscy i znajomi nie chcą, więc po co epatować takimi tytułami!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... boją się zadym anarchistów, stąd ta propaganda IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 30.08.09, 20:11 boją się zadym anarchistów, stąd ta propaganda, boja się że nie będzie nikogo kto powita "wielkich" gości umoczonych w wojny w Afganistanie, Czeczenii, Iraku. pl.indymedia.org/pl/2009/08/46982.shtml pl.indymedia.org/pl/2009/08/46982.shtml Anarchiści zapowiadają zakłócenie wizyty pl.indymedia.org/pl/2009/08/46971.shtml Odpowiedz Link Zgłoś