beatrix13 21.11.06, 19:21 (*) czy jest ktos kto nie pamieta "M.A.S.H" albo "Gracza"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: Altman zmarł 21.11.06, 19:35 M.A.S.H Bardzo dobrze-Sally Kellerman-Hot Lips,Donald Southerland-Hawk Eye,Robert Duvall-mjr Burns,Elliot Gould-Trapper John-wbrew pozorom najbardziej antywojenny film jaki widziałem.Klasyk kinematografii.Serial telewizyjny był gniotem. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Altman zmarł 21.11.06, 20:13 Wielki gość - Gosford Park czy Na skróty....to cenię najbardziej. M.A.S.H o dziwo mnie nie powaliło na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Altman zmarł 21.11.06, 20:20 Szkoda chłopa, świetne wielowątkowe filmy kręcił. Naprawdę szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Altman zmarł 21.11.06, 20:59 nie jestem zbyt zagorzalym fanem jego tworczosci ale wielkim-i niedocenionym-artysta kina byl... ['] mdosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: philip_marlowe Re: Altman zmarł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:58 A "Dzień weselny" - ten majstersztyk... Ech - kto teraz ich wszystkich wyśmieje :-( (***) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Altman zmarł 22.11.06, 07:07 Dzień Weselny, racja ! To był mój pierwszy "trudny" film w życiu, który kupiłem do końca. Znakomita robota. Odpowiedz Link Zgłoś