Dodaj do ulubionych

www.sympatia ,pytanko

13.07.06, 21:48
witajcie weszlam wczoraj na ten portal w poszukiwaniu nowego hmm wink jestem
rozczarowana , bo trzeba zaplacic za to chcemy nawizac kontakt z kims z
portalu . Chcialam wyslac emaila a tu mi wyskoczyla stronka , chcesz wyslac
emaila musisz zaplaci itd jesooo w jakim krahu my zyjemy?? Czy moze zle cos
zrobilam ,moze ma ktos doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • katarzynasg Re: www.sympatia ,pytanko 13.07.06, 22:38
      zawsze możesz w opisie zaznaczyć że nie możesz się kontaktować i poprosić o
      zostawienie namiarów na daną osobę... Tylko musisz zrobić to dyskretnie żeby
      administrator Cię nie zablokował. Dużo jest takich osób wystarczy puścić oczko
      Czy też wpisać się do księgi gości i zostawić maila czy numer gg jeśli będzie
      miał ochotę to się odezwiesmile. Czasem warto zacząć od puszczenia oczka jeśli
      odeśle Ci oczko to znaczy że jest zainteresowany i wtedy możesz w podany wyżej
      sposób przekazać swoje namiarysmile.
      Ja tam poznałam wiele świetnych osób nie tylko mężczyznsmile
    • katarzynasg Re: www.sympatia ,pytanko 13.07.06, 22:38
      Ach i poznaje cały czas:smile
    • virtual_moth Re: www.sympatia ,pytanko 13.07.06, 22:39
      Jesteś naiwna - portal randkowy to nie instytucja charytatywnawink
      Widziałas kiedyś biuro matrymonialne świadczące darmowe usługi?
      • mama322 Re: www.sympatia ,pytanko 14.07.06, 07:51
        Wcale nie jest naiwna, są portale randkowe darmowe.

Di autorki sprawdź randki.o2.pl/ i tak samo randki na interii - wszystko
        darmowe i jak ktoś wyżej pisał można poznać ciekawych ludzi (nie tylko facetów)
        Powodzenia smile
    • gad_forumowy Re: Po drugiej stronie lustra... 14.07.06, 09:47
      Byłem, korzystałem jakiś rok... i dałem sobie spokój. Serwis spełnia swoje zadanie, te 30 zł na pół roku to nie jest dużo a opcji rzeczywiście więcej. Ale w końcu mi to zbrzydło...
      Acha, kobietom zalecam ostrożność i proponuję poczytać to forum:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28581
    • julia.68 Re: www.sympatia ,pytanko 14.07.06, 10:16
      Płatne randki (niedrogie przecież) w pewnien sposób ograniczają mnożenie bytów
      randkowiczów, czyli zakładanie kilku różnych i rózniących sięv profili i w tym
      sensie są lepsze od bezpłatnych. A poza tym - to samo - trzeba uważać i nie
      emocjonować się zanadto. Bywa i śmieszno, i straszno. Mnie się znudziło.
      • monika9920 Re: www.sympatia ,pytanko 14.07.06, 12:07
        Ja mialam dosyc zabawne doswiadczenie z sympatia.pl - jak sie zarejestrowalam
        to nie zauwazylam i nie wypelnilam rubryki "mam dziecko" - czy jakos tak -
        zaczelam dostawac po kilka maili dziennie, to mnie troche zdziwlo, ze tylu
        facetow jest zainteresowanych znajomoscia z samotna matka - weszlam na swoj
        profil, no i znalazlam blad - zmienilam na "mam dziecko", poza tym nie
        zmianialam zadnych danych, ani zdjecia - przez kolejne 3 tygodnie nie dostalam
        ani jednego maila ::smile))
        M
    • everyl Re: www.sympatia ,pytanko 14.07.06, 12:16
      Moja przygoda z sympatią trwała 2 lata-finał odnalazłam miłość.. Mamy teraz do
      tego portalu sentyment .. choć mój mężczyzna nie miał opłaconego tam konta to
      moją stronkę sobie zapisał i szukał mnie po nicku na komunikatorze gg ..
      napisal do wszystkich kobiet pod tym samym nickiem co mój, ale tylko 3 się
      odezwaly w tym ja .. i tak mnie znalazł..Po za tym róznych ludzi się na tym
      portalu poznaje .. ja mam raczej pozytywne doświadczenia, choć gdy tam się
      logowalam po raz pierwszy to tylko z czystej ciekawości nie wierząc ze
      ktokolwiek się do mnie odezwie smile to nic ze co miesiąc z mojego konta w tel
      znikało 10 zl winkoplaciło się bo jestem teraz w szczęśliwym związku oraz
      nawiązałam kilka ciekawych znajomości.I to byl jedyny taki portal randkowy z
      ktorego korzystałamsmile)szczerze polecam. Serdecznie pozdrawiam
      • everyl Re: www.sympatia ,pytanko 14.07.06, 12:23
        hmmm.. ja od razu zamiesciłam info o dziecku, a i fakt ze jestem nieslyszącasmile
        i zawsze miala po kilkanascie mejli na dzien .. oczywiscie trzeba bylo robic
        selekcję.. wiadomo o co chodzi..(bo i rózni byli tacy) ale niczego nie
        ukrywałam bo i po co .. i o dziwo nikomu nie przeszkadzalo to ze mam dziecko a
        fakt ze nie słysze tylko ich ciekawil i chcieli się nauczyc języka migowego wink
        wiec raczej pozytwywne doświadczenia nawet jeśli tylko mejlowe bo spotykałam
        się tylko z wybranymi i po dłuższej korespondencji..

Mój synke kończy za tydzień 3 latkasmile))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka