Dodaj do ulubionych

adwokat katowice

22.07.09, 21:14
szukam dobrego adwokata z okolic katowic, sprawa o podwyższenie alimentów.

Po niemiłych doświadczeniach, szukam kogoś kto nie chapnie forsy przed sprawą,
a po WYGRANEJ

Obserwuj wątek
    • majka003 Re: adwokat katowice 24.07.13, 07:14
      Znam takiego,skutecznego.Korzystałam kilka razy.Pisz na mail priv blu17@interia.pl
      Prowadził mi sprawe rozwodowa i alimentacyjną ojciec córki zagranicą przebywa.
    • aleksander557 Re: adwokat katowice 23.08.13, 21:34
      Ja polecam Pana Mecenasa z Katowic, ma on kancelarię na ul. grabowej w biurowcu HDI.... Jest super z rozwodów. Moja siostra miała ogromne problemy z rozwodem i dostała namiary na tego adwokata od znajomej. suchej nitki nie pozostawił na jej byłym mężu !!! i dostała nie małe alimenty. Jest on dobry i przede wszystkim tani. Słyszeliśmy wcześniej że rozwody to jego specjalność i to była prawda. Jest super. bardzo polecamy.
      • guderianka przeklejone przez moderatora 25.08.13, 21:56
        dobry adwokat katowice pilnie poszukiwany

magda.grzelewska 22.08.13, 17:43 Odpowiedz

Odświeżę trochę temat, bo nigdzie nie mogę znaleźć podobnego. Szukam informacji na temat Pana Przemysława Bujniaka z Jaworzna. Może, któraś z forumowiczek będzie mogła potwierdzić te pozytywne informacje na jego temat?
        • jmama Re: przeklejone przez moderatora 26.08.13, 22:00
          co do pana Bujniaka to on nie pracuje w skoku?
          • majka003 Re: przeklejone przez moderatora 29.08.13, 19:19
            Ja polecam szczerze P.Kurpas. Współpracowałam z nim w kilku sprawach alimenty-podwyższenie i rozwód. Super!Mogę namiary podać na mail: blu17@interia.pl gdybyś była zainteresowana.
      • evelkaxd Re: adwokat katowice 05.09.13, 12:46
        ja polecam pana mecenasa z sosnowca - Jarosław Put. Rewelacyjne podejście do klienta, wesoły, zabawny, tani, na maksa angazuje się w sprawy. U mnie wywalczył odszkodowanie od firmy która mnie delikatnie mówiąc oszukała. Jak najbardziej polecam !
      • isiaisia1980 Re: adwokat katowice 13.09.13, 08:58
        Witam mam gorąca prośbe czy mógłby Pan podać imie i nazwisko tego Mecenasa z góry serdecznie dziekujękiss***szukałam na internecie i nie umiałam znaleźć ,pozdrawiam
      • isiaisia1980 Re: adwokat katowice 13.09.13, 09:00
        Jak Nazywa się mecenas z ul.Grabowej(budynek HDI)ten rewelacyjny od rozwodów
      • rikard82 Re: adwokat katowice 16.09.13, 20:32
        jesli poszukujecie adwokata nie szukajcie w interecie odpowiedzi na pytanie który jest najlepszy a poszukajcie lepiej informacji czym sie kierować przy wyborze - polecam artykuł wybierzprawnika.info/Jak_wybrac_dobrego_adwokata,n1.html
        • krzysztof-214 Re: adwokat katowice 02.10.13, 12:41
          Ja polecam mecenasa Marka Knefla, tu są dane kontaktowe: marekknefel.wix.com/adwokat#!contact/c1d94. Uczciwy i kompetentny, tak słyszałem o nim wcześniej i tylko się potwierdziło.
        • reniferka73 Re: adwokat katowice 11.10.13, 20:16
          ja polecam www.adwkatkatowice.pl jestem z nichbardzo zadowolona
        • london2014 Re: adwokat katowice 17.01.14, 19:15
          Zgadzam się, chociaż czytając niektóre opinie myślę, że adwokaci sami je sobie piszą. Ja mogę gorąco polecić mec. Marcina Guta, jeżeli ktoś potrzebuje adwokata do sprawy spadkowej, bo taką mi prowadził. Pełen profesjonalizm. Jego nr to 666872858.
          • Gość: ewelina Re: adwokat katowice IP: *.finemedia.pl 27.02.14, 11:49
            ja polecam kancelarie prawna Rafal Kufieta, bardzo skuteczni, szybko dzialaja, mi pomogli,
          • buziaczek.88 Re: adwokat katowice 30.10.14, 19:37
            moze i faktycznie czasem se sami pisza, kto wie, dlatego ja mam sprawdzona babke bardzo mi pomogła zycie na nowo jakos poukładac, dla innych co chca dobrze trafic a nie do kogos co sam pisze o sobie, ja miałam anne pogoda z katowic 0608464248, sprawdzona!
            • weronikabak Re: adwokat katowice 23.03.15, 21:34
              ja tez ją miałam i wszystkim polecam!!! jak chcecie zeby w pięty poszło byłemu albo byłej ino ona!!! wszystko pięknie załatwione super
              • miriam680 Re: adwokat katowice 29.03.15, 11:47
                Dr Karina Chodań wspaniały człowiek i jeszcze wspanialszy adwokat
                Pani mecenas jest miła i profesjonalna, bardzo dobrze przeprowadziła mi rozwód
                Polecam Miriam
              • werona.77 Re: adwokat katowice 18.04.15, 16:49
                mnie wygrała rozwód wczoraj adwokatka anna pogoda, super kobietka, roznniosła mojego ex! mam pieniadze godne dla dzieci i dla mnie, z całego serca jej dziekuje, tutaj ggdzies na forum ktos ja polecał isie zdecydowałam, bardzo dziekuje tej osobie co polecała i jej samej bede juzzawsze wdzieczna, każdemu ja bede polecac bo to super adwokat!!! bardzo pani dziekuje panipogoda bardzo
      • anna_dul Re: adwokat katowice 05.11.13, 11:15
        Ja również skorzystałam z usług tego adwokata. Miałam problem go znaleźć więc musiałam udać sie do niego osobiście. Mecenas Fajkis jest faktycznie bardzo dobry i profesjonalnie podchodzi do sprawy. Inni adwokaci u których byłam wcześniej nie dawali mi dużych szans. Teraz wszystko idzie super i sprawne podejście do sprawy powoduje że śpię spokojnie i nie martwie sie że moje pieniądze zostały wydane na darmo. Ciesze sie że tam trafiłam i gorąco polecam innym.
      • anna_dul Re: adwokat katowice 05.11.13, 11:17
        aleksander557 napisał(a):

> Ja polecam Pana Mecenasa z Katowic, ma on kancelarię na ul. grabowej w biurowcu
        > HDI.... Jest super z rozwodów. Moja siostra miała ogromne problemy z rozwodem
        > i dostała namiary na tego adwokata od znajomej. suchej nitki nie pozostawił na
        > jej byłym mężu !!! i dostała nie małe alimenty. Jest on dobry i przede wszystki
        > m tani. Słyszeliśmy wcześniej że rozwody to jego specjalność i to była prawda.
        > Jest super. bardzo polecamy.

Tak. Również mogę stwierdzić że jest dobry w rozwodach i alimentach. Skorzystałam z waszych opini i bardzo dziękuję. Gorąco polecam !!!
    • meganka30 Re: adwokat katowice 11.09.13, 09:12
      Mi również pomogli i to niedawno, męczyłam się długo, ale było warto smile
    • Gość: Laurka2013 Re: adwokat katowice IP: *.138.246.94.ip4.artcom.pl 17.01.14, 12:05
      Ten Bujniak to podobno sam sobie wystawia te opinie bo mieszkam w Jaworznie i sam złe opinie tutaj się mówi o nim. Też byłam u niego kiedyś ale mi tyle naobiecywał, że aż nie chało się wierzyć. Mam nadzieję, że w twoim przypadku tak nie będzie. Tylko pamiętaj, że nie liczy się to ile ci obieca i czy jest miły tylko ile ci wygra a z tym u adwokatów jest różnie. W Jaworznie to z pewnością polecą ci adwokata Marcina Guta, nawet w sądzie sędziowie go polecają bo takie beznadziejne sprawy wygrywa, jak przyszłam sama na rozprawę to sędzia mi powiedziała że w tak trudnej sprawie mam się do niego udać. Mi prowadził sprawę o podział majątku i alimenty. Mój mąż podobno nic nie miała a on sprawdził wszystkie banki i się okazało że miał ponad 300 tyś schowanych oszczędności na różnych kontach i pomógł mi odzyskać dom a były mąż jeszcze musiał mi połowę kredytu hipotecznego spłacić. Polecili mi go w sądzie i żałuję, bo tydzień temu dostała
    • zofia.leller Re: adwokat katowice 24.04.18, 09:57
      Bardzo dobry i sprawdzony adwokat tel 500282887, polecam
      • rozwodka_z_klasa Re: adwokat katowice 13.03.19, 12:37
        Skuteczny i nie za miliony. Działa w całej Polsce, szczerze polecam

www.facebook.com/radca.prawny.plasota/
    • dariusz_kasz Re: adwokat katowice 11.06.19, 10:26
      Według mnie bardzo uczciwym prawnikiem jest Mecenas Mateusz Mosor, podczas rozwodu, podziału majątku, alimentach wszystkim sie zajmował i juz na pierwszym spotkaniu ustaliliśmy koszty, nie musiałem płacić wszystkiego od razu. Nie naciągał mnie też na niepotrzebne koszty, sprawy załatwił najszybciej jak się tylko dało, widać było że wie co robi.
      • Gość: haniaraczyk@op.pl Re: adwokat katowice IP: *.toya.net.pl 19.09.23, 23:30
        Tylko ADWOKAT MAGDALENA CHRÓŚCIELEWSKA. Od lat specjalistka w sprawach rodzinnych. Super profesjonalistka w każdym calu. Będę chwaliła bo dzięki niej mam kasę i nie muszę pracować. Serdecznie ją pozdrawiam i bardzo dziękuję za WYGRANIE mojej sprawy. Będę Panią Adwokat chwaliła gdzie tylko mogę, w ten sposób mogę się jej odwdzięczyć smile Podaję namiar do niej +48 666 609 065 i stronę www.chroscielewska-chroscielewski.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka