blanka110 27.03.07, 12:32 albo go rozumiejacych zapraszam na forum pogadać. Przepraszam, wiem, że to nie na temat ale bardzo szukam takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacido Re: lubiących choć trochę Witkacego 27.03.07, 13:48 Nie znam osobiście ale ciekawa jestem co Cię w nim zainteresowało, literatura, malarstwo czy pozostałe sfery, a moze zaped do eksperymentów? Odpowiedz Link Zgłoś
blanka110 Re: lubiących choć trochę Witkacego 27.03.07, 14:37 Literatura najmniej; malarstwo-miernie ale osobowosć, poglądy, niesamowite powodzenie u kobiet, depresyjność, skomplikowana osobowość, charakter... Odpowiedz Link Zgłoś
juliana03 Re: lubiących choć trochę Witkacego 27.03.07, 15:35 od tej jego depresji to ty sie z daleka trzymaj!!!!!!! Mi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blanka110 Re: lubiących choć trochę Witkacego 28.03.07, 12:40 Oj, Julianka, moze szukam poprostu podobnych sobie!Jakbyś widziała jego zdjecia, gdy miał 20-30 lat! Poezja-przystojny facet na zabój. Baby sikały za nim. Polecam książkę pt. "Listy Witkacego do żony"-Świetne! Ja wciaż próbuję go rozgryźć (tzn. osobowość Witkacego-a miał ja skomlikowaną jak cholera) Odpowiedz Link Zgłoś