Dodaj do ulubionych

Dobry Adwokat- Kraków

19.02.08, 10:00
Witam serdecznie,
Poszukuję dobrego adwokata z Krakowa. Chodzi o sprawę rozwodową,
alimenty i ustalenie kontaktów. Oczywiście zależy mi aby nie był za
bardzo drogi.
Czy ktoś z Was zna może kogoś takiego?
ps. Sprawa jest dosyć skomplikowana.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bsl Re: Dobry Adwokat- Kraków 19.02.08, 10:35
      zapytam koleżanki , ona ma namiary na panią adwokat , podobno dobra
      wieczorem Ci napisze
      • raaja Re: Dobry Adwokat- Kraków 19.02.08, 12:26
        Dziekujęsmile
    • bsl Re: Dobry Adwokat- Kraków 19.02.08, 22:55
      słuchaj , na chwile obecną ma nr tel do pani adwokat , zeby nei
      robic zamieszania ( jutro bede miala nazwisko ) wysle sie Ci
      wszystko razem , ok ?
      • raaja Re: Dobry Adwokat- Kraków 20.02.08, 08:32
        Jasnesmile Jeszcze raz dziękujęsmile
        • toskaniaa Re: Dobry Adwokat- Kraków 21.02.08, 07:31
          Ja korzystałam z usług kancelarii przy grodzkiej Kozłowski.
          Sprawa dotyczyła tylko alimentów ale wszystko sprawnie i szybko poszło.
    • bsl raaja, wysłałam maila :)n/t 21.02.08, 11:13

• catrinceoir Re: Dobry Adwokat- Kraków 06.10.08, 14:56
      witam, rowniez poszukuje "sprawdzonego" adwokata w Krakowie. cel niestety taki
      sam, jak w pierwszym poscie tego watku sad bede wdzieczna za wszelkie namiary i,
      jesli mozna, cene konsultacji oraz sprawy.
      pozdrawiam smile
      • olikat Re: Dobry Adwokat- Kraków 06.10.08, 20:21
        Czy ja też bym mogła prosić o namiary do tej pani adwokat!! Potrzebuje w tej
        samej sprawie co koleżanki. Była bym bardzo wdzięczna!! Dziekuje
        • catrinceoir podbijam 11.10.08, 22:28
          Olikat, chyba juz wszystkie krakowianki na tym forum sprawy pozalatwialy
          pozytywnie i wiecej nie zagladajawink jesli kogos znajdziesz, daj znac, prosze.
    • iberka też szukam_ciut inaczej 12.10.08, 22:07
      do podwyższenia alimentów, do przeprowadzenia adopcji/
      przysposobienia etc etc. Będę bardzo wdzięczna za namiar

Iza
      • bsl Re: też szukam_ciut inaczej 13.10.08, 10:18
        wszystkie sprawy w Krakowie prowadzi mi pani mec Dominika Górnik-
        Kasperek
        młoda prawniczka ,nie jest droga , ja jestem zadowolona , zreszta
        aplikacje robiła u jednej z najlepszych w Krakowie
        chcecie tel. to podam smile
        • catrinceoir bsl 13.10.08, 22:26
          poprosze na maila gazetowego. dziekuje za odzewsmile
        • iberka Re: też szukam_ciut inaczej 14.10.08, 09:07
          poproszę o numer smile
          • bsl Re: też szukam_ciut inaczej 14.10.08, 09:13
            już wysyłam smile
        • nika_375 dot. mec Górnik 24.07.13, 14:50
          Otóż wbrew opiniom niektórych tu piszących pań ODRADZAM.
          Pani mecenas Dominika Górnik-Kasperek przychodzi na rozprawy nieprzygotowana,
          nie porusza na rozprawie wątków, które wcześniej były z nią konsultowane,
          Jeżeli chodzi o kwestie finansowe może i nie jest droga, ale po kolejnym wyznaczonym
          przez Sąd terminie każe sobie dopłacać za następną rozprawę...
          Czasami myślę, że gdybym była sama na rozprawie wyszłoby mi to na lepsze.
          Pozostał mi niesmak. N.
    • miaowi Re: Dobry Adwokat- Kraków 18.10.08, 13:55
      Ja mam namiary na znakomitą kancelarię, a w niej świetną panią adwokat.
      Prowadziła moją sprawę o odebranie praw rodzicielskim ojcu dziecka. W razie
      czego proszę o maila.
      • second_janka Re: Dobry Adwokat- Kraków 19.10.08, 22:19
        Poprosze o maila i namiarysmile
      • mom26 Re: Dobry Adwokat- Kraków 08.11.08, 22:47
        hej, mam prosbe prosze podaj mi namiary na pania adwoktat , i mozna skorzystac z porady jesli tak to jaki koszt??czy droga jest ta pani adwokat
        pozdrawiam
        • ewa33a Re: Dobry Adwokat- Kraków 16.11.08, 19:51
          jedna z najlepszych prawniczek w Krakowie ma kancelarię przy placu
          |Kossaka- Elżbieta Fidzińska.

Nie jest tania ale to wyjatkowy człowiek wspanialy prawnik
          • Gość: Moni Re: Dobry Adwokat- Kraków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.21, 15:08
            Wspaniała??? Nie przyszła na moją rozprawę. Nie dała zastępstwa. Sprawa się odbyła, a ja byłam sama... Cofnęłam jej pełnomocnictwo.
      • Gość: mama Re: Dobry Adwokat- Kraków IP: 176.122.233.* 09.11.14, 12:12
        Proszę o namiar na tą panią adwokat w Krakowie w sprawie odebrania praw ojcu do dziecka
        • Gość: Wojtek Re: Dobry Adwokat- Kraków IP: *.toya.net.pl 30.12.14, 21:06
          Ja z czystym sumieniem mogę polecić mecenas Monikę Różycką. Trafiłem do niej i z internetu i z polecenia i nie żałuję! Młoda, ambitna a przede wszystkim słuchała mnie oj długo, co dało efekty na sali rozpraw (sprawa rozwodowa). Na prawde polecam.
      • Gość: Olga B. Re: Dobry Adwokat- Kraków IP: *.81.radiotel.com.pl 10.02.15, 21:06
        Proszę o namiary w sprawie ograniczenia ojcu kontaktów. Będę wdzięczna.
    • krysia.1958 Re: Dobry Adwokat- Kraków 30.08.13, 12:36
      Witam, ja z czystym sumieniem mogę polecić Mecenasa Mateusza Pieczkę z Krakowa. Ma stronę internetową więc łatwo go znaleźć. Pan Mecenas dużo serca wkłada w prowadzone sprawy, samodzielne chodzi na wszystkie rozprawy a nie wysługuje się aplikantami. Prowadził moją sprawę rozwodową i byłam bardzo zadowolona, wszystko poszło po naszej myśli, szybko, sprawnie i tanio. Pan Mecenas to po prostu dobry człowiek z dużą empatią i zrozumieniem podchodzi do klienta, a przy tym wykazał się się dużą wiedzą i profesjonalizmem. Naprawdę szczerze polecam, ja w razie problemów prawnych na pewno udam się do Pana Mecenasa.
    • majka003 Re: Dobry Adwokat- Kraków 04.09.13, 22:04
      Mec.Kurpas,co prawda przyjmuje w Łaziskach Górnych,ale na sprawy nawet do Warszawy jeździ
    • adamgrzadka Re: Dobry Adwokat- Kraków 27.03.20, 22:19
      Adwokat Dominik Marchewka indywidualne podejście do klienta. Pan Mecenas jest osobą niezmiernie skrupulatną i w 100% oddaną prowadzonej sprawie. Zawsze służy radą i pomocą. Serdecznie polecam.
    • Gość: ola37890 Re: Dobry Adwokat- Kraków IP: *.static.ip.netia.com.pl 09.04.20, 11:55
      Bardzo polecam Panią Mecenas Justynę Miechowską, z tego co wiem to specjalistka od spraw rodzinnych, nawet tych bardzo trudnych, korzystałam i wiem, że poprowadzi dobrze sprawę w sądzie, ja trafiłam do niej z polecenia koleżanki z pracy, ale ma stronę internetową www.adwokat-miechowska.pl
    • hipston40 Re: Dobry Adwokat- Kraków 12.05.21, 11:48
      Polecam mecenas panią Edytę Kwiecień - poprowadziła moją sprawę po innym mecenasie który nawet nie miał czasu by odebrac ode mnie telefon. Pani mecenas zawsze odzwaniała i była przygotowana na rozprawy w najmniejszych szczegółach i wygralismy. Nie jest tania ale na prawde polecam
    • jegienka Re: Dobry Adwokat- Kraków 26.08.21, 21:04
      Jeśli chodzi o sprawy rozwodowe i inne z zakresu prawa rodzinnego to najlepiej będzie jak się zgłosisz do Pana Konrada Serafińskiego. Moim zdaniem najlepszy adwokat w mieście, profesjonalista, do tego serdeczny człowiek. Rozwód jest trudny sam w sobie dlatego jak korzystać ze wsparcia i pomocy to właśnie takich osób.
    • Gość: dawid K Re: Dobry Adwokat- Kraków IP: 78.10.204.* 22.11.21, 10:25
      Witam, serdecznie polecam skontaktować się z mecenasem Mateuszem Mosorem. Prowadził mój rozwód i na pewno bardzo dobrze zna się na prawie rodzinnym. Moim zdaniem jeden z lepszych prawników w okolicy.
    • claudia35 Re: Dobry Adwokat- Kraków 21.03.22, 09:47
      Mecenas Mateusz Mosor świetny i profesjonalny prawnik, do tego bardzo dobry człowiek. Na pewno poprowadzi sprawę najlepiej jak to jest możliwe, zna się na swojej pracy. Polecam serdecznie!
    • Gość: aneta2345 Re: Dobry Adwokat- Kraków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.22, 11:15
      Polecam adwokat Aleksandrę Wojciechowską, Pani Mecenas jest osobą niezwykle empatyczną, życzliwą, wczuwającą się w pełni w daną sprawę, w historię związaną z danym problemem prawnym. Realnie ocenia szansę Klienta na sprawie sądowej. Lojalnie uprzedza o możliwym przebiegu sprawy sądowej nie narażając Klienta na niepotrzebne koszty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka