anialol6 24.09.09, 11:08 witam,czy owoce ze słoiczków trzeba podgrzewać czy wystarczy jak stoją w temperaturze pokojowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semi-dolce Re: czy podgrzewać? 24.09.09, 11:13 Nic nie trzeba podgrzewać, wszystko można podawać w pokojowej. Mleko też. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_x0 Re: czy podgrzewać? 24.09.09, 11:17 ja na początku jak diete zaczełam rozszeżac to podgrzewałam ale tylko troszke, na 10 sekund do mikrofali, z reszta do dzis czasami robie bo mała woli cieplejsze Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: czy podgrzewać? 24.09.09, 11:21 Nie.Słoiczków z deserkiem się nie podgrzewa.Nawet na etykietce jest napisane że podawać w tem.pokojowej.I obojętnie czy to owoce czy jakiś inny wynalazek ze słoiczka. Później jak już dziecku będziesz podawać normalne,świeże owoce to też się przecież ich nie podgrzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta24-live Re: czy podgrzewać? 27.09.09, 23:03 Słoiczków nie podgrzewa się w mikrofali tylko w kąpieli wodnej, poza tym nie można go zagotować... Odpowiedz Link Zgłoś
jaad33 Re: czy podgrzewać? 28.09.09, 00:53 Znam ludzi, dla których temperatura pokojowa stanowi dla mnie survivalowe wyzwanie, jednak w przypadkach normalnego rozumienia tego pojęcia nie ma potrzeby specjalnego traktowania potraw przeznaczonych do spożywania z pominięciem obróbki termicznej. Odpowiedz Link Zgłoś