Dodaj do ulubionych

w czym picie na "wyjścia"?

06.03.11, 19:13
niby prosta sprawa, ale już mi pomysłów brak smile. dziecię (zaczyna 10m) nie pije z butelki, nie lubi niekapków. w domu całkiem nieźle sączy z kubka. ale chciałabym mieć jakiś sprzęt na wyjścia. mam taki zwykły "kapek" (twardy ustnik z dziurką), ale musi być w pionie, bo inaczej się z niego wylewa. macie pomysł, co będzie ok? żeby dało się transportować i nie miało smoczków/niekapków etc. myślałąm o bidonie jakimś, ale czy to nie za wcześnie? no i pojemności tych bidonów masakryczne. 350ml to moja młoda ;przez tydzień chyba wypija big_grin
podpowiedzcie coś, pliss
Obserwuj wątek
    • nikka.1983 Re: w czym picie na "wyjścia"? 06.03.11, 19:26
      Zawsze możesz wziąć ze sobą kubek "kapek", a napój dla córeczki mieć osobno w butelce smile
      • dzoana87 Re: w czym picie na "wyjścia"? 06.03.11, 19:43
        a próbowałaś z kubkiem niekapkiem, ale z silikonowym ustnikiem?
        bo z tym twardym to moja też nie chcę pić.
      • mmm_marta lovi 360? 07.03.11, 07:39

> Zawsze możesz wziąć ze sobą kubek "kapek", a napój dla córeczki mieć osobno w b
        > utelce smile
        dobre dobre smile. znając siebie zapominałabym albo buteleczki z piciem albo kubka smile. musi być sprzęt sztuk 1.
        a może ten lovi 360? tylko ciekawe czy sie z niego nie wylewa, jak nie jest w pionie. chodzi o to, żeby go wrzucić do kosza, torby, bez stresu, że wszystko się wyleje
        ps ale mam problemy, co big_grin
    • matylda07_2007 Re: w czym picie na "wyjścia"? 07.03.11, 08:52
      Jest taki bidon nuby. Ma tylko tą zewnętrzną rurkę. W środku słomki nie ma. Pije się z niego, jak z niekapka, przechylając do góry. Ale nie wiem jaką ma pojemność. Jak moje dziecię podrośnie, mam zamiar coś takiego wypróbować.
      • dierra Re: w czym picie na "wyjścia"? 07.03.11, 09:03
        Mój załapał o co chodzi z Lovi od razu - około 6 miesiąca. Nic sie nie wylewa - czasem trochę poleci po brodzie. Kubek fajny, polecam. Myślę, ze jakiś bidon tez może być fajny ale z tym nie mam doświadczenia.
        • mmm_marta Re: w czym picie na "wyjścia"? 07.03.11, 09:44
          a podczas transportu? mozesz wrzuć tak po prostu do kosza czy torby?
    • aniulek2010 Re: w czym picie na "wyjścia"? 07.03.11, 09:44
      My po radach od p. Zawitkowskiego
      zakupiliśmy lovi 360, Synek wtedy 7 miesięcy i skumał o co chodzi smile nic sie z niego nie wylewa... można wrzucic do torby i jest ok smile nie zaleje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka