Dodaj do ulubionych

wózek X-lander

10.08.11, 16:10
czy jestescie zadowoleni ze spacerówki???
Obserwuj wątek
    • aneksis85 Re: wózek X-lander 10.08.11, 17:06
      x-lander to solidny wózek, ja tam jestem bardzo zadowolona, jedyne co mnie wkurza to podstawka pod nogi... no i niektórym przeszkadzają gabaryty ale dla mnie to akurat jest plus wink
      • joazie9920 Re: wózek X-lander 10.08.11, 17:22
        Ja też uważam że to dobry wózek duże koła nie powinny sie psuć, tak jak czesto w innych spac erowkach. Moim zdaniem dobra spacerówka to podstawa ponieważ dziecko dłużej go urzywa i nie powinien sie psuc
    • lidek0 Re: wózek X-lander 10.08.11, 20:00
      Koleżanka dużemu roczniakowi musiała wymienić bo okazał się za mały, wąski i trochę krótki, ale solidny.
    • mama_zofki Re: wózek X-lander 10.08.11, 20:03
      To dobre wózki. Bardzo funkcjonalne. Mamy taki jako drugi (u babci).
      Jedyny minus - waga sad
      Ten nasz pierwszy to Mutsy Transporter. Chyba najlżejszy na rynku. X-lander zerżnął wszystkie patenty z Mutsy, więc można opcjonalnie smile
    • emila.dudek Re: wózek X-lander 10.08.11, 20:05
      Gdybym miała jeszcze raz wybierać to ponownie bym go kupiła.
    • mamuniaolunia Re: wózek X-lander 10.08.11, 21:06
      Zdecydowanie polecam! U nas sprawdza się znakomicie. Synek należy do bardzo dużych dzieci i jest mu w nim bardzo wygodnie. Jedyne 2 wady jakie dostrzegam to to, że siedziska nie da się podciągnąć do pozycji zupełnie siedzącej - podparcie jest zawsze pochylone, no i szkoda, że koła nie są na amortyzatorach. Ale może szukam dziury w całym smile
    • ana_pe Re: wózek X-lander 10.08.11, 21:36
      dla nas tez super, duze kolka sprawdzaja sie przy nierownosciach nawierzchni. Ale minus - nie da sie go rozłozyc do kata 90 stopni. Mojego synka to denerwuje, bo chce siedziec, a jest w pozycji polsiedzacej. (mamy model XA)
    • mala_mee Re: wózek X-lander 10.08.11, 21:40
      Mam XT - nigdy więcej. Ale może XA by się sprawdził.
      • carolka22 Re: wózek X-lander 10.08.11, 21:44
        Mam mutsy transporter- rewelacja, b.lekki w porównaniu do x-landera nad którym też się zastanawialiśmy.
    • andziulalbn10 Re: wózek X-lander 11.08.11, 08:57
      Jak dla mnie - totalna porażka!!! Kupując X-lander XA bylam przekonana, że będę zadowolona z wózka, jednakże bardzo się zawiodłam. Moje dziecko prawie w nim leży a nie siedzi, dla mnie wózek wygodny, ale dla dziecka, które chce siedzieć i oglądać świat - moim zdaniem totalnie niewygodny. Mój synek przy każdym spacerze się denerwował podczas jazdy. Widziałam, że było mu niewygodnie. Zmieniłam wózek - synek uwielbia spacerysmile
    • wieczna_zuza Re: wózek X-lander 11.08.11, 10:31
      Gdyby miała przekładaną rączkę to byłaby idealna.
    • w_miare_normalna Re: wózek X-lander 11.08.11, 13:03
      Ja mam x-landera spacerówkę 4 kołową.
      Jedynym minusem jest waga wózka, ale zalet jest tak dużo, ze nie narzekam.
      wózek jest wygodny, szeroki, ma duże koła, fajne kieszonki i duży koszyk na zakupy smile
      Polecam.
      • rene1978 Re: wózek X-lander 12.08.11, 07:41
        a nie denerwuje Cie wkładka na ktorej siedzi dziecko? u mnie ciągle sie to zsuwa razem z dzieckiem i muszę to ciagle podciagac do góry aby dziecko wygodnie siedziało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka