Dodaj do ulubionych

pytanie o mleko modyfikowane

21.04.12, 11:43
W szpitalu po porodzie dziecko było dokarmiane mlekiem modyfikowanym Nan. Położna powiedziała mi, że najlepiej, w razie potrzeby, kontynuować i podawać dalej to samo mleko, a nie zmieniać na inne. Czy to prawda? Po Nan, które czasem podaję, ma problemy z brzuszkiem i kupką. Czy mogę zmienić i podać inne mleko? Jakie polecacie? Dziecko ma 4 tyg.
Obserwuj wątek
    • kendi8 Re: pytanie o mleko modyfikowane 21.04.12, 12:00
      zapytaj poloznej na jakie albo lekarza,u nas bylo podobnie ale zmiana byla na mleko na recepte
      • olka_only Re: pytanie o mleko modyfikowane 22.04.12, 20:25
        dokładnie, najlepiej będzie skonsultować to z lekarzem, zwłaszcza u tak małego dziecka...pediatra wskaże odpowiednie mleczko.
    • czarna784 Re: pytanie o mleko modyfikowane 21.04.12, 12:19
      Slyszalam o tym,ze Nan ma dziala niekorzytsnie na brzuszek,powoduje zaparcia,u nas najlepiej sprawdzil sie bebilon,wydaje mi sie,ze powinnas sprobowac od tego ktore uwazasz za stosowne ,jesli reakcje bedzie niepozadan to probowac nastepne.
    • aleksandra1977 Re: pytanie o mleko modyfikowane 21.04.12, 14:13
      akceptacja mleka to sprawa indywidualna. Sa dzieci, ktore zaakceptuja kazde, sa takie, ze trzeba szukac do skutku. Jesli po Nan widzisz, ze nie sluzy, to zmien. Niewazne na jakie, bo nikt Ci nie zagwarantuje, ze po zmianie bedzie lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka