Dodaj do ulubionych

Co sie dzieje

13.01.14, 20:35
Hej witam wszystkie forumowiczki!!!!
Jestem nowa ale codzień czytam wasze forum
Uwielbiam je i znajduje duzo bezcennych rad!!
Właśnie teraz potrzebuje rady....
Mój 4 miesięczny syn od jakiegoś tygodnia
Zachowuje sie jak nie on a mianowicie
chodzi o spanie w dzień nie moge uspac
go na drzemkę popołudniu! Próbuje na rękach
we wózku i zostawiam go samego i cały czas ryk
Naprawde muszę sie namoczyć zeby go uspac
a do tego jeśli zasnie to spi 20 30 minut tylko
Do południa nie mam problemy bo zawoze starsza do przedszkola wiec syn zasypia w samochodzie i moze tak spać nawet 2 godziny potem biorę go na spacer jak odbierzemy starsza z przedszkola i wtedy tez spi dosyć długo tylko tr drzemki popołudniowe naprawde aż boje sie go usypiać.... Moze cie cos doradzić w tej sprawie?? Z gory dziękuje!!!
Obserwuj wątek
    • saanka84 Re: Co sie dzieje 13.01.14, 20:59
      hej. moja mala tez ma 4 miesiaca i jej drzemki to tez 30-40 min. budzi sie niewyspada wiec co 1,5-2h musi znow na te 30-40 min zasnac. i tak caly dzien. teraz to nawet w wozku dluzej nie pospi niz pol godz. sad u nas nie ma mowy zeby w dzien zasnac np na 2h ciagiem i tak wlasnie moja mala od godz ok 15:00 az do wieczora jest strasznie marudna bo niewyspana. tez mam nadzieje ze to minie. narazie cierpliwie czekam....
      • nowamama2013 Re: Co sie dzieje 13.01.14, 21:12
        I u nas było podobnie ok 4 miesiąca córka zaczęła mniej spać w dzień, a drzemki nawet 20-30min. I koniec. Teraz nawet na spacerze zamiast spać to interesuje się otoczeniem smile nasze dzieci po prostu dorastają wink
        • mamaemihub Re: Co sie dzieje 13.01.14, 21:35
          Dzieki pocieszyłyscie mnie bo juz myślałam ze tylko mój synuś taki haha
          Tak wogole to nie przeszkadza mi ze on spi tylko 30 minut najgorsze jest to ze nie moge go uspac i jest wieczna walka alejakbym przystawila go do cycusia to by zasnął choć ręczna krótko!
          Na tym sie nie kończy bo mój maly uwielbia sie kąpać ale jak go wyciągam z wody to jest jeden wrzask a do mometu przystawienia do cycusia I jak przy cucku nie zasnie to znowu jest wojna rzy usypianiu!! Mam nadzieje ze mu to przejdzie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka