patrycja62 20.10.04, 09:28 Mam zamiar kupić monitor oddechu, są dostępne Philipsa,Angelcare. Co sądzicie na ten temat ? Czy ktoś próbował ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anikwaw Re: Wasze opinie dot. monitorów oddechu 20.10.04, 10:03 Polecam. Mam monitor Angelcare i korzystamy z niego prawie od urodzenia się Kubusia. Kubek to wcześniak więc miałam potwornego stresa, że może mu się przydażyć "bezdech". Myślę, że warto nawet dla Twojego psychicznego komfortu. Ja w nocy nie potrafiałam spać spokojnie i co chwila ganiałam do łóżeczka nasłuchując czy oddycha....wariatka, wiem)) Zakupiłam monitor i zaczęłam normalnie sypiać Super wynalazak i całe szczęście jeszcze nigdy się nie załączył....oczywiście kika razy wył bo zapomiałam wyłączyc go przed wyciągnięciem małego z łóżeczka Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anikwaw Re: Wasze opinie dot. monitorów oddechu 20.10.04, 10:06 aaaaaaaa i jeszcze jedno. Ja nie wiedziałam kupując monitor Angelcare, że jest wersja z nianią!! Jeśli już się zdecydujesz na ten wydatek to rozważ kupienie wersji z elektryczną nianią - odrobinkę droższa ale bardziej praktyczna. Ja musiałam niedawno dokupić sobie nianię bo nie pomyślałam przy kupnie monitora oddechu!!! Pozdraiwam, Ania & Kubek (10 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Wasze opinie dot. monitorów oddechu 20.10.04, 10:41 My mamy i używamy Angelcare, ale teraz może wzięłabym pod uwage babysense (droższy znacznie, ale chyba czulszy). Z Angelcare jestesmy zadowoleni, mamy wesrje bez niani (małe mieszkanie...). Jola Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja62 Re: Wasze opinie dot. monitorów oddechu 20.10.04, 10:42 Dziękuję bardzo za odpowiedz, a nie wiesz ,gdzie w Warszawie można kupić ? Byłam wczoraj w Galerii Mokotów i nie było ,była 1 szt. w CHicco ale PHILIPSA i powiedzieli, że ostatnia ,więcej nie będzie, a MotherCare też mówią ,że nie zamawiają ,bo nie schodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja62 Re: Wasze opinie dot. monitorów oddechu 20.10.04, 10:44 Babysense droższy tzn. ile kosztuje ? i gdzie można dostać w Warszawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Wasze opinie dot. monitorów oddechu 20.10.04, 11:00 najlepiej wejdż na strony internetowe. My angelcare kupowalismy w Smyku w Poznaniu, ale dobra cena jest również na www.bobomarket.pl. (369 PLN bez niani) babysense był reklamowany w szpitalu, wiec nie mam namiarów (cena ok. 540 PLN) Odpowiedz Link Zgłoś