melba76 07.03.05, 11:50 Ostatnio niedostępny na polskim rynku - sprowadziliśmy z Francji, mamy nadwyżkę w postaci 1 opakowania. Zainteresowanych proszę o mail na jarvi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violkam Re: Odstąpię Coordinax 07.03.05, 11:54 a gdzie jest niedostępny? ja bez problemu dostałam w aptece. Jest to zawiesinka, która ma przeciwdziałać ulewaniom. Mojej córce niestety pomogła na wymioty, a ulewała niestety do 6-ego miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Odstąpię Coordinax 07.03.05, 12:03 To miałaś dużo szczęscia. Ja u siebie obdzwoniłam wszystkie apteki i dopiero dostałam (to było kilka miesięcy temu) jak pojechaliśmy na weekend do malutkiej miescowości. Tak w ogóle to został wycofany ze sprzedaży. Zresztą przepraszam, ale to nie ma być dyskujsa, gdzie kupić Coordinax, ale ktoś ma w nadmiarze i słusznie chce odstąpić, bo problemy z dostaniem są na pewno, jeśli w ogóle w tej chwili jest do dostania. Odpowiedz Link Zgłoś
violkam Re: Odstąpię Coordinax 07.03.05, 12:16 no tak masz rację - tylko zdziwiłam się że są problemy z jego dostaniem. Nie miałam złych intencji. Ja też bym odstąpiła ale mam tylko 0,5 butelki... Odpowiedz Link Zgłoś