aba001 15.06.05, 10:56 Zapraszam do obejżenia albumu mojej półtora miesięcznej córeczki. "voila.pl/82e2v/" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aba001 Re: Zdjęcia mojej pociechy 15.06.05, 10:57 Poprawny adres: "voila.pl/82e2v/" Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: Zdjęcia mojej pociechy 15.06.05, 16:58 Śliczna kruszynka.Eeh,kiedy to moja taka maciupieńka była?teraz prawdziwy zbój. Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Zdjęcia mojej pociechy 15.06.05, 11:00 Śliczna kruszynka. Pozdrawiam. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
akaka Re: Zdjęcia mojej pociechy 15.06.05, 13:28 Urocza PS, Czy to polak orion?... Odpowiedz Link Zgłoś
aba001 Re: Zdjęcia mojej pociechy 15.06.05, 13:55 Zgadza się, ten wózek to orion. A czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
akaka aba!!! 15.06.05, 17:38 Przypomniało mi się coś a propos wózków polak orion - nie wiem, czy u Ciebie też tak jest, ale na wszelki wypadek. Na dole budki, tuż przy rączkach są takie plastikowe czarne kółeczka ze śrubami w środku. Jak dziecko lezy w wózku (takie już machające rączkami) spokojnie za to złapie. U nas na tych kółeczkach na dole były bardzo ostre plastikowe wypustki, zauważyłam jak sama rozcięłam o to skórę na dłoni. Musieliśmy to spiłować, miałam nawet napisać do producenta w tej sprawie. Na szczęście zauważyliśmy to już dawno, bo teraz nasz Mały tak majstruje przy tych kółkach, na pewno pokaleczyłby sobie rączki. Sprawdź proszę, czy u Ciebie nie ma na tych kółkach nic ostrego, a jak jest - zetnij po protu ostrym nożem i spiłuj choćby pilnikiem do paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
aba001 Re: aba!!! 15.06.05, 21:05 Dzięki za ostrzeżenie. Zaraz sprawdzę czy u nas też jest tam coś ostrego. Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
mama-patrycji Re: Zdjęcia mojej pociechy 15.06.05, 21:27 Prześliczną masz córcię!!!Niech rośnie zdrowiutko!!!Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś