b.bujak 03.11.05, 19:46 ciekawa jestem, kiedy male chlopczyki w ramach badania wlasnego ciala odkrywaja swojego siusiaka, napiszcie, prosze, jak to bylo z waszymi synkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malina1984 Re: do mam chlopcow 03.11.05, 20:10 moj synek ma 10 miesiecy i wlasnie eraz przy kazedej okazji jak ma trąbeczke gla to ciaga sie za nia niemilosiernie.zastanawiam sie czy go to nie boli? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anula46 Re: do mam chlopcow 03.11.05, 20:24 Witam!Mój synek ma już 14 miesiecy i już sobie odpuścił "targanie" siusiaka,ale był taki okres przy zmianie pieluszki albo przy kapieli że mialam wrażenie że go sobie urwie.Nie pomagało zabawianie,nowe zabawki,nic,siusiak był najlepszy. Ja nawet pytałam pediatre czy to normalne,powiedziła że tak.Jakieś trzy miesiące temu przeszło mu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: do mam chlopcow 03.11.05, 22:20 dziekuje za odpowiedzi, dzis przed kapiela pokazalam malemu, co tam ma miedzy nozkami, potarmosil chwile ale bardziej ciekawe bylo to, dlaczego rodzice tak sie nad nim smieja, nie moglismy sie powstrzymac, to taki smieszny widok, jak maly odkrywca bada wlasne cialko Odpowiedz Link Zgłoś
madda71 Re: do mam chlopcow 03.11.05, 23:35 moj tez kolo 4-5 m-ca po raz pierwszy w kapieli, ale mielismy ubaw do tej pory sprawdza czy ma w wanience lub przy zmianie pieluchy... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wojtusia2 Re: do mam chlopcow 04.11.05, 09:34 Jak miał z 5 miesięcy. Do tej pory jest to jego ulubiona część ciała. Ma 4 lata. Z ciekawych rzeczy to raz pomalował sobie siusiaka brązowym flamastrem, innym razem włożył sobie go razem z jajeczkami do opakowania po filmie do aparatu i nie mógł wyjąć. Uważajcie dziewczyny na siusiaczki swoich synków Odpowiedz Link Zgłoś