kasiaso2 16.12.05, 17:44 Witam Wydaje mi się że mój 6 misięczny synek ma jedno mniejsze oczko. Wiecie coś na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ese1 Re: jedno oko mniejsze??? pomocy 16.12.05, 17:51 nikt nie jest idealnie symetryczny, a jezeli ci sie to wydaje, to ta roznica, o ile istnieje, jest niewielka. Nie masz sie czym martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: jedno oko mniejsze??? pomocy 16.12.05, 19:36 Wszyscy ludzie tak mają, tylko niektórzy bardziej i wtedy lepiej widać. Mój mąż i syn mają to bardzo widoczne, ale przystojne z nich chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
skimag1 Re: jedno oko mniejsze??? pomocy 16.12.05, 21:24 A widzialas oczy Kasi Cichopek? Tez nierowne. Ale jakie piekne! Moja corcia tez ma jedno oczko mniejsze, ale wszystkim ludziom (nawet na ulicy) ktorzy zachwycaja sie jej oczkami jakos to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: jedno oko mniejsze??? pomocy 16.12.05, 22:49 Mój też miał i się wyrównało.(13m) Teraz czasem tak ma jak jest zmęczony. Na szczęscie raz jedno jest większe, raz drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: jedno oko mniejsze??? pomocy 17.12.05, 23:47 moj mial jedno oczko trochę mniejsze i to był objaw asymetrycznego napięcia mięśniwoego. do dziś jak jest zmęczony widać tę zróżnicę.... Odpowiedz Link Zgłoś