jbasko 28.01.06, 14:40 dziewczyny, moja córcia(2,5 tyg) oddycha raz bardzo szybko raz normalnie, nie wiem czy tak ma być, jak jest u Waszych dzieciaczków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magalik Re: oddech u niemowlaka 28.01.06, 15:06 ja tez sie tym martwilam, obserwowalam caly czas, skonczylo sie jak miala 2 miesiace. Zaklocenia byly podczas snu, albo wtedy ciszej bylo i dokladniej to slyszalam - raz by7lo szybko i plytko a raz zupelnie normalnie. Nie chcialabym zeby moj post spowodowal ze sie uspokoisz i nie daj Boze cos przegapisz, po prostu ja tez tak mialam i sie sknczylo. Oby i u Ciebie tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.ela Re: oddech u niemowlaka 28.01.06, 15:08 Monia też tak robiła, martwiłam sie. W końcu samo przeszło, nawet nie wiem kiedy - teraz dopiero po przeczytaniu twojego posta stwierdziłam ze już tego nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
jajofka Re: oddech u niemowlaka 28.01.06, 15:15 moja Corka (9dni) tez tak ma, czytalam ze to normalne, ale zabij mnie nie pamietam fachowej nazwy mija z czasem! nie ma sie co martwic! Odpowiedz Link Zgłoś
paskowka1973 Re: oddech u niemowlaka 28.01.06, 15:19 Mój synek ( prawie trzy miesiące ) też tak miał ( a może jeszcze ma? - muszę mu się uważnie przyjrzeć), ale położna mówiła, że to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
fasola6 Re: oddech u niemowlaka 28.01.06, 15:34 a ile ma oddechów na minutę. Czytałam, iż u takiego maluchą norma wynosi do ok 40 oddechów na min. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: oddech u niemowlaka 28.01.06, 16:32 hihi, ja pamiętam, że pierwszej nocy po powrocie z małym ze szpitala chciałam dzwonić na pogotowie i pytac, czy to normalne DDD Pani pediatra rozwiała moje obawy - normalne. Te typy tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga78 Re: oddech u niemowlaka 28.01.06, 22:08 kajtuś też tak robił , malo tego czasami wcale nie słyszałam jego oddechu i siedziałam z lusterniem przy nosku agata Odpowiedz Link Zgłoś