lelesio 23.01.02, 09:50 Wygrzebałem to z netu: users.nethit.pl/forum/read/indigo/506306/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lelesio Re: Ciekawy link uzupełnienie 23.01.02, 09:53 dla szerszej publiki: users.nethit.pl/forum/forum/indigo/ Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Ciekawy link uzupełnienie 23.01.02, 10:00 Wszedłem, poczytałem i dochodzę do wniosku, iż chyba wiele jeszcze jest do zrobienia w Wawrze. Morze by tak dziennikarze z naszej wkładki Metro tam weszli, torchę tematów do pisania by się znalazło... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Ciekawy link uzupełnienie 23.01.02, 10:16 Ciekaw jestem czy radni tam zaglądają. Sądząc z dat i ilosci wątków to raczej nie. Wstawiłem nowy temat i zobaczymy czy będzie odzew. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Ciekawy link uzupełnienie 23.01.02, 10:21 Aha, ciekawe czy Miska zna ten adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Ciekawy link uzupełnienie IP: 195.94.193.* 24.01.02, 10:17 > Aha, ciekawe czy Miska zna ten adres? Przepraszam, ze nie zagladalam tu przez 2 dni ale caly czas siedzialam w Urzedzie. Jezeli chodzi o ten link to przyznam sie szczerze, ze go nie znalam ale znam ta aktywistke... prywatnie nic do niej nie mam ale bardzo czesto robi wiele halasu o nic. Nie wiem jaka jest obecnie jej przynaleznosc partyjna ale z tego co mi sie wydaje jest w opozycji do rzadzacych gmina Wawer. Moze znajde tam jeszcze cosik ciekawego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Ciekawy link uzupełnienie 24.01.02, 10:22 Witamy Miskę !!! Ciekawe co tam kubajek porabia??? Odpowiedz Link Zgłoś